שרשור בובות חדשות

Mooa-Numi

New member
דולי חדשה.

טוב נו לא הכי חדשה
החלק התחתון של השמלה לא יצא (אל תשאלו-קודם היה לה זין). ויש לי את השיער באדום, למי שרוצה.

Nitsניץ

New member
הדולי חמודה, אפשר ת´בייס? ../images/Emo163.gif

אני חושבת שהמשקפיים עשו אותה יותר חמודה!

smurfette

New member
הנה החדשה שלי../images/Emo70.gif

אני יודעת שהיא לא יצאה משהו, אבל אני לא יודעת איך לשפר אותה יש רעיונות למישהו?

shaililo

New member
תגובה

ההצללה לא ממש נכונה, הנעליים מוזרות, השיער גם מוזר... זה כאילו היא עשתה משהו ממש ממש מוזר, השקוף גםן לא יצא משהו. אני מצטערת שלא יצא לי משהו טוב להגיד אבל פשוט לא אהבתי ת´דולי, תנסי, לעשות שיער יותר גולש ולא גושי כזה ודבוק לראש... בקשר להצללה אני בטוחה שזה יבוא עם הזמן... בהצלחה

smurfette ..

את הדס ורונה ? נ.ב: אני ממליצה לך לעשות בובות בפיינט שופ פרו - קישור להורדה בסוף ההודעה
, אחרי שתורידי אני אסביר לך איך להשתמש !!

smurfette

New member
אני לא הדס ורונה..../images/Emo13.gif

ותודה על הקישור, הורדתי את התוכנה כבר משמן ואני לא ממש יודעת איך להשתמש בה.. מצאתי עכשיו הסבר באתר של הפורום ואני עובדת עכשיו על דולי חדשה ממש יפה (לדעתי) ואני אשמח מאוד לשמוע את הסברים אני יודעת שהדולי לא יצאה טוב, אפילו כתבתי את זה בהודעה. אני רוצה לדעת איך לשפר אותה, לא שתגידו לי שהיא לא טובה, את זה אני כבר יודעת
טוב, בכל מקרה, תודה על ההתייחסות

טרייה טרייה מהתנור ../images/Emo13.gif

בובה קצת מכוערת.. מה לעשות.. אבל השקעתי בה המון ..
תגיבו פופבור (?)

מישהי חמודה תעשה לבובה

המקוררת נעליים ? מסכנה, בחורף יחפה !! חחח סתם אבל מישהי מתנדבת לעשות לה נעליים ? אני לא עושה נעליים וגם שכחתי ואני עצלנית מוות חח

shaililo

New member
היא נראית כאילו נתקע למה משהו *אהמ*

היא מוזרה אבל חמודונת.. לא יודעת מה לא בסדר שם. את יכולה להגיב לדולי שלי? אני מגיבה לכולם ואף אחד לא מגיב לי

maria nadia

New member
../images/Emo85.gifלעזאזל תענו לי כבר.....

מאיפה הבייס שyour nightmare GirL השתמשה בו? מאיפה הביסים שמוטי שזה כמו זה??????????????

maria nadia

New member
אבל...........

את יכולה לתת לי את האתר שלהם?????????????????????? למה כי אני רוצה אותו ויש עוד ביסים שלא נת לי.

smurfette

New member
תגובה

חולצה יפה, מאוד יפה מכנסיים משעממים קצת... השיער לא משהו לדעתי.. אבל בסה"כ ממש יפה!

מרב881

New member
היא לא יכולה להתקדם לפיינט שופ

כל עוד היא לא שולטת בצייר. ועכשיו לדולי: שיער- בחלק העליון הוא נראה כאילו הוא מודבק לראש, תנסי לא לעבוד רק על פי קווי המתאר של הבייס, זה לא יוצא טוב. בחלק התחתון הוא נראה מוזר... תנסי לעשות שיער גולש. השמלה- הצללה לא נכונה וגם העברת הצבעים לא נכונה.

למעלה