שרשור בובות חדשות

טוב, אני אשים אותה עוד פעם..../images/Emo9.gif../images/Emo19.gif

פשוט שמתי אותה קודם כשהשרשור הפסיק לקפוץ..
תפתחו בגדול, או פשוט אל תגיבו..

Nitsניץ

New member
מתוקה ../images/Emo99.gif ../images/Emo24.gif אבל... ../images/Emo163.gif

השמלה בולטת מאוד יחסית לבייס וזה לא נראה לי כלכך מתאים
אבל ממש ממש ממש חמוד
בסך הכל
מאיפה הבייס?

תודהה!../images/Emo9.gif../images/Emo19.gif

הבייס אני עשיתי, וציירתי אותה עם הבגדים, אז, המ...
והשמלה, לא כל כך הבנתי מה לא בסדר...תסבירו לי?
בבקשהה.?

Nitsניץ

New member
תשובה ללבנדר ../images/Emo163.gif

תראי, הבייס ממש חמוד והשמלה יפה מאוד, אבל מה שמפריע לי זה שהצבעים של השמלה מ-א-ו-ד חזקים ובולטים על הצבעים של הגוף, וזה לא מסתדר, הבנת? אבל חוץ מזה ממש ממש ממש יפה!

shaililo

New member
דולי חדשה (לדעתי מקסימה!!!)

באמת עבדתי שעות על הדולי הזאת ואני ממש רוצה תגובות, כי אני לא רוצה להרגיש שסתם שמתי אותה כאן ושאף אחד לא רוצה בכלל להגיב. תודה למגיבים.

טוב.. אז ככה

נוראה נורא אהבתי את הסוודר!! אבל במכנס ה החלפה בצבעים קצת קיצונית החולצה חמודה והשיער לדעתי מ-ה-מ-ם!

netaK

New member
הנה חדשה שלי

את הפנים עשיתי לפי הטיוטוריאל וגם את הגי´נס למרות שלא יצא מי יודע מה ג´ינסי

netaK

New member
איך אני יכולהלעשות הצללה

לחולצה כזאתי? צריך לכל צבע בחולצה עוד לעשות גוונים והכל?

מרב881

New member
תגובה לnetaK

הג´ינס סימטרי מדי אבל מאוד אהבתי את החגורה. בשביל להצליל מתחת לחולצה כזאת את צריכה להעביר קו או שניים מתחת למקום בו את רוצה להצליל, לא יותר. שרשרת יפה. הרעיון של החולצה יפה, אבל את צריכה להוסיף לה צבעים כדי שזה יראה ריאלי.

Solinka

New member
תגובה

אוקי.... דבר ראשון הבנתי את הכוונה פה של מין צועניה מגניבה והרגעיון של הבגדים חביב ביותר אבל....
חולצה יצאה די עקומה, אהבתי את הצבע אבל אולי היית צריכה קצת יותר להשקיע בצורה ובניקיון של הפיקסלים
החוטים שיוצאים מהחולצה בעיקרון מוסיפים אבל אולי כדאי שתשקיעי גם בצורה שלהם יותר ולנסות לעשות גם אותם יותא נקיים
מכנסיים... טוב אז הם נגמרות בצורה שבלי להעליב עקומה בטירוף, ישנה מדי גם לא נופלת... מכנסיים אמורה להתקפל על הנעליים במיוחד ם זה ג´ינס ולא לרחף כזה כמו שאת עשית (אגב זה משהו שהרבה אנשים עושים... תמיד זה נראה מוזר) גם פה אפשר להוסיף שאולי כדאי שתוסיפי נעליים...
השרשראות האלה בסוף של הג´ינס שזה יעני כמו של הצוענים מין מטבעות כאלה, שוב רעיון חמוד ביצוע מוזר הם לא יושבים טוב על הג´ינס, כמעט עדיף בלעדיהם.
השרשראות חמודות
שיער עקום וחסר הצללה תנסה לישר אותו קצת כי יש לו צורה מוזרה
אני אוהבת צועניות

PrinseC

New member
תגובה לסטייסי

ממ.. טוב אז הג´ינס יצא לך ממש יפה ומציאותי! את הנעלים לא ממש אהבתי, הם גם לא הכי הולכים עם הג´ינס... השיער ירוק (?!) ונראה לי קצת (אני שונאת את המילה הזאת) גושי.

Nitsניץ

New member
תגובה ../images/Emo163.gif

השיער גושי, אבל דווקא אהבתי
הג´ינס ממש יפה לדעתי
והחולצה יפה, אבל היא מאוד רגילה
על הנעליים אין לי מה להגיד, אבל יש נקודות בצבע גוף, ששכחת לצבוע (אני חושבת) או שזה בכוונה

מרב881

New member
עוד תגובה לסטייסי...

השיער באמת גושי מדי... עשית משהו בטבור שלה שלא ממש הבנתי... מה זה? לא העברת את הצבעים בנעלים כמו שצריך. ג´ינס יפה! ההצללה בחולצה צריכה לבוא מתחת לחולצה ולא מעל... לא הצללת מתחת לשיער.

למעלה