שרשור איכות סביבה

כשל לוגי אינו תשובה?הנה ההסבר-../images/Emo9.gif

האם אתה מסכים עם המשוואה הבאה-הסיכוי ששחקן יכניס גול בפנדל הוא 85 אחוז.הסיכוי שהשחקן יפספס הוא 15 אחוז.מוסכם? אם אתה מסכים לזה, אז אתה גם מסכים לכך ,שהסיכוי שנוצרנו על ידי ישות תבונית,גדול במליוני סדרי גודל מהסיכוי שנוצרנו על ידי תהלך אקראי.נקודה!

יש דבר אחד שאני יודע בוודאות

קיים פיל וורוד אי שם במרחב שברא את הישות התבונית הזו יש מאין. את הפיל אני מעריץ ומדבר איתו על בסיס יומי. כרגע אני מנסה להבין מהפיל כיצד הגיח הוא לעולם יש מאין. מה גם שהפיל הכל יכול העביר לי מסר חד משמעי שלא האדם יצר את השעון אלא הוא בעצמו יצר אותו אחרי שיצר את האדם. הפיל הזה כל כך כל יכול שהוא פשוט הפעיל את האדם היוצר ליצור את השעון. בשיחה שלא לפרסום הוא גם אמר לי שלמעה הוא זה ששותל את השאלות הללו במוחו של פינוקי, אך ומאחר שלשתילת שאלות כאלה יש כוח הרסני ופינוקי יכול להפגע, הוא הפיל הכל יכול אינו עושה זאת באופן ישיר הוא מפעיל לצורך כך את בורא העולם ששותל את השאלות ההלו באופן ישיר (או עקיף - אני כבר לא זוכר). לכן אני ממליץ לכולם לכבד את שאלותיו ורעיונותיו של פינוקי הם הגיחו לעולם באופן ישיר מהבורא של בורא העולם. כל מי שמסתבך לוגית עם הלוגיקה הזו שישאל את פינוקי, הפיל הבטיח לי תמיכה מלאה.......... אוי, הסתבכתי, אבל הוא פיל טוב חנון ורחום, ארך אפיים רב חסד וכו'..........................

למעלה