שרשור איכות סביבה

goanin

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif "בס"ד האמת הנצחית כנסו כנסו כנסו"

../images/Emo45.gif בהחלט, את לא יכולה להשאיר הודעות...

עם גידופים כמו של מולקי בפורום, יש לתת לו אזהרה ולמחוק את הודעותיו לאלתר.

MOOLKI

New member
מה גידופים? מי גידופים?

שאתה אינפנטיל? אתה אינפנטיל. (תבדוק מה זה במילון) מתעסק בצורה ילדותית ואובססיבית בטרולים ומעבר לזה לא תורם דבר. זה די אינפנטילי.

מולקי,

זה שנעלבת מאיזה הודעה מסכנה לא נותן לך את הזכות להציף את הפורום בהודעות מגעילות שכאלו. אבל זו בחירה שלך, כפי שכבר כתבתי בעבר, אם אתה רוצה ללכלך את הפורום, מי אני שאמנע ממך לעשות זאת.

MOOLKI

New member
אוהד אסטון,

מי נעלב? אני לא מציף. אני בד"כ משתתף כאן בדיונים בפורום. אתה לעומת זאת, מציף סדרתי שכל התעסקותו במי הוא טרול, למה הוא טרול וכמה הוא טרול. מעבר לזה, אינך יכול ליצור דבר.

נכון איני יכול...

וזאת משום שאנשים כמוך פשוט מגיבים בהודעות מלוכלכות על כל הודעה שלי.

MOOLKI

New member
הודעות מלוכלות? לך תביא מיץ לימון

שלא נקיא מצחוק...

rachel437

New member
כנראה

שמולקי סובל ממחלת השיכחה, הוא שכח מהר איך הוא קילל אנשים ואיחל למותם, ויש לו את החוצפה להטיף מוסר לאחרים, הצביעות של הבחור מגעילה.

MOOLKI

New member
../images/Emo6.gif אלצהיימר זה דבר שכיח בגילך המופלג...

אני מקלל את המקללים אותי ומעולם לא איחלתי למותו של איש, שקרנית עלובה. אבל, איך אכעס עליך? הגיל עושה את שלו ואת לא אשמה...

לאונידס

Active member
יפה, אם פינוקי ממחזר הודעות ישנות

הרי באמת כדאי לעודד אותו כאדם ירוק (לא האיש ברמזור) השומר על איכות הסביבה.

Lu Tze

New member
ואם נניח

שאדם מכניס אותך לחדר ובו 100 שעונים אלקטרונים דוממים.הוא מיידע אותך לפני כן שהתגלתה אליו ישות כל-יכולה בשם אלוהים. עכשיו הוא שואל אותך שאלה-האם תאמין שלפחות אחד מן השעונים נוצר על ידי אלוהים,או שכולם נעשו על ידי אדם?מהי תשובתך?

יש לך כשל לוגי "לו"....

הרי אם הסיכוי להווצרות שעון דומם מחתיכת פלסטיק משתכפלת הינם אחד למליון(הרבה יותר אבל נניח).אז הסיכוי שהשעון נוצר על ידי יוצר תבוני(אדם)הוא אחד חלקי מליון.זו מתמטיקה פשוטה וטהורה.

למעלה