שרשור איכות סביבה

שאלת הגיון קטנה לחברי הפורום....../images/Emo9.gif

נניח שאדם מכניס אתכם לחדר ובו 100 שעונים אלקטרונים דוממים.הוא מיידע אתכם לפני כן שהצליח לפתח גוש פלסטיק בעל יכולת שכפול וצבירת שינויים באופן מהיר.עכשיו הוא שואל אתכם שאלה-האם תאמינו שלפחות אחד מן השעונים נוצר על ידי חתיכת הפלסטיק המשתכפלת,או שכולם נעשו על ידי אדם?מהי תשובתכם?

האם אני אמור להבין שהתשובה ידועה מראש?

לפי סוג התשובות זה נראה כך.תודה רבה.אז כולכם מאמינים שהתכנון התבוני מסתבר פי 100 מהאבולוציה(היו 100 שעונים),נכון? אני מנחש משום מה ,שגם לו היו בחדר 1000000 שעונים ,כולכם לא הייתם מהססים לומר שכולם נוצרו על ידי אדם ולא חתיכת פלסטיק משתכפלת,נכון?

MOOLKI

New member
לוסי, את רואה?

9 דקות אחרי שפורסמה הודעתו של פינוקי, אוהד הגיב לה. 9 דקות זה הרי זמן שיא בהתנהלות של פורום. הוא מנסה להביע משהו כשהוא כותב צרצרים אך הוא אפילו לא שם לב שהוא מביע את ההיפך בדיוק.

Wolverchenus

New member
לו רק יכלתי לחסום אותך גם פה ../images/Emo45.gif

אף אחד לא רוצה לשמוע תקליט שבור. בייחוד כשהוא של מוזיקה גרועה.

לאונידס

Active member
אפילו דומם כמו בקבוק מצליח. ולפינוקי:

כשמוזגים ממנו מים הוא אומר בק-בוק בק-בוק בק-בוק. ולא רק זאת, בקבוקים יודעים לדבר גם בשפות זרות בקבוק בריטי יגיד: Bottle bottle bottle לפינוקי: האם נראה לך שכשהמלך איך קוראים לו כלא ילדים ללא קשר לעולם החיצוני וגילה שכשהם גדלו הם דיברו עברית, זוהי התפתחות אבולוציונית של כליאת בקבוקים במקרר? או האם הבקבוקים הם ההתפתחות הגבוהה יותר, משום שהם למדו גם עברית וגם אנגלית?

אהה! אוקיי.

עד עכשיו פשוט שמעתי צרצרים. אבל לוסי ואתה הבהרתם לי במה מדובר. שיהיה לכולם שבוע ירוק!

רון סי

New member
למה אי אפשר לעשות זאת באופן מכובד?

אם הודעות מסוג זה אינן רצויות בפורום, אפשר למחוק אותן. אם כן מרשים אותן, ורוצים לסווג אותן תחת כותרת נפרדת, אז ראוי לעשות זאת בצורה מכובדת, בלי התבטאויות מזלזלות. חשוב לזכור שזלזול מאפשר זלזול. מי שרוצה שיתייחסו להשקפת עולמו בכבוד, צריך קודם כל להפגין יחס כזה להשקפות אחרות.

goanin

New member
רון

הזלזול לחלוטין בא מהם, לא מאיתנו. לפי הדברים שלך, הדת היתה אמורה לפרוס פבנינו שטיח אדום. אנחנו יודעים בדיוק מי "התחיל" את הזלזול. אני הייתי כותב שם משהו הרבה יותר מזלזל.

רון סי

New member
פינוקי עצמו לא כותב באופן מזלזל

מאד יכול להיות שבפורומים דתיים הודעות חילוניות תזכינה בזלזול, ואף מחיקה וחסימה. אז זה אומר שצריך ללמוד מהם? חשבתי שפה יוצאים נגד הדת ומנהגים דתיים.

למעלה