שרשור איכות סביבה

לאונידס

Active member
היה נסיון כזה

ענו לפינוקי בצורה סדורה ומכובדת על אותה שאלה (בוריאציות שונות). לחזור על אותה שאלה שוב ושוב בלי להתייחס לתשובות שנתקבלו זוהי גם צורה בלתי מכובדת וגם הצפה. יכלו לקרוא לכותרת "ניקוי הצפה", מה זה משנה?

Patrick kim

New member
שרשור מה קשור?יותר מתאים?

או יש אלהים! יש!! אז זה יהיה שרשור נשרק`ה מהמערכון של הגששים;נשרק`ה פוט דה בול אין דה סל.

אנדרי ז

New member
זה האופן הכי מכובד שמצאנו

אחרי שהנושא נדון פה בהרחבה לא מזמן. הפורום הזה נועד קודם כל לגולשיו החילונים, אך הוא מחוייב גם במתן במה לתגובות על נושאים שעולים פה ובאתר חופש. כשהבמה הזאת מנוצלת לרעה ולא מאפשרת את התנהלותו התקינה של הפורום, נושאים לעוסים ומאוסים ימצאו את עצמם בפינה צדדית שרק מי שמתעניין בה ייכנס אליה. ושלא יהיה ספק בכך, כפי שמשתמע גם מכותרות השרשורים הללו, שאלה הודעות שאנחנו לא מעודדים את העלאתן, בטח לא כשרשורים עצמאיים שחוזרים ונשנים ומסיטים את הפורום מנושאו העיקרי.

amphioxus

New member
כמו בסאות' פארק.

"... Using logic and reason isn't enough. You have to be a dick to everyone who doesn't think like you" - Shvek

טרף טרף

New member
אם אני יכול לתרום לגרינפיס

ול"אדם טבע ודין" ולהצביע לירוקים, ולהתנדב בארגונים ירוקים כשהיה לי זמן פנוי, אז סימן שרובם המוחלט של האנשים יכולים, ואם זה היה כך אז היה שינוי אדיר במצב הסביבה במדינה, אלא שלצערי כמוני יש בקושי 20,000 מכל ישראל, וזה ביזיון למין האנושי(כי בשאר המדינות המצב לא הרבה יותר טוב) שכ"כ מעט אזרחים תורמים ועוד מדובר בתרומה מינימלית שכל אחד יכול להרשות לעצמו, גם מובטל רק ככה יש לארגונים כח מול הפוליטיקאים המושחתים שלנו, שיראו שאנשים מוכנים לשלם על מנת להציל את החיים, אלא שאנשים חושבים שמספיק בחתימה על עצומה ללא תרומה ממשית

MOOLKI

New member
זה לא לעניין מה שאת עושה.

מה אתם? ילדים בגן? מילא אוהד אסטון היה עושה את זה... הוא אינפנטיל.... אבל את מנהלת. יש לך אחריות מעבר לגולש רגיל.

יש לה אחריות לנקות את הפורום

לדעתי היה עדיף למחוק את השטויות של פינוקי, אבל הוחלט לאסוף אותן ואת דומותיהן לפינה אחת. איך אתה מציע לקרוא לה? "בס"ד האמת הנצחית כנסו כנסו כנסו!!!!!"

MOOLKI

New member
יש לה גם אחריות לנהוג

בצורה מכובדת מאחר והיא מנהלת. היא לא יכולה להרשות לעצמה דברים שיכלה להרשות לעצמה לפני כן. לקרוא לשרשור הזה - "שרשור איכות הסביבה" זה לא מכובד. אני לא חושב שצריך למחוק את שטויותיו ובטח לא למחוק אותו. הדבר הכי מועיל מבחינתכם (ואת זה הצעתי פעם בפורום אבולציה) זה פשוט להתעלם מהודעותיו כליל ולא לתת להם להתפתח בכלל לשרשור. אז בדף הפורום תהיה הודעה אחת של פינוקי שאף הודעה לא משורשרת אליה. אבל מסתבר שאנשים כאן לא מסוגלים להתאפק (או לא רוצים) ועונים לו גם אם זה במסווה של "צרצרים".

רון סי

New member
אני אשמח אם תראי לי

הודעה אחת בפורום הזה שמחדשת משהו. האם גם הודעות החוזרות ותוקפות את ההלכה מאותו כיוון בדיוק (למשל הודעות המקשרות לאתר דעת-אמת, או הודעות המצטטות טקסטים קבועים מההלכה), יסווגו כמו ההודעות של פינוקי?

Lucy Wiggin

New member
זהו פורום חופש

פורום של עמותה המתנגדת לכפייה דתית. לכן, הודעות מחב"תיות באופיין מטופלות באופן שונה מהודעות אחרות. אין בכוונתי להמשיך לדון בכך מעל דפי הפורום - אם מישהו מהגולשים אינו מרוצה, הרשות נתונה בידו לפנות למנהלים האחרים ו/או לפורום משוב. אפשר גם לשלוח לי מסר פרטי.

MOOLKI

New member
לא לוסי, זה לא שם ראוי לשום שרשור.

גם בפורום אתאיזם הודעות מתמחזרות. למעשה, בכל פורום הודעות מתמחזרות. הדבר הטוב ביותר שניתן לעשות הוא פשוט להתעלם מהודעות אלה אבל מסתבר שאנשים לא רוצים להתעלם מהן. אנשים אוהבים אותן ועונים להן במסווה של צרצרים ושאר שטויות אינפנטיליות. אם זה באמת היה כל כך מפריע, פשוט לא היו מגיבים להן כלל וזהו.

אנדרי ז

New member
אי-אפשר להתעלם מהודעות

שפותחות לפעמים חצי מהשרשורים בפורום. אפשר להתעלם מהן כשהן מרוכזות בעמוד אחד. ולטענתך הראשונה: לוסי עשתה בדיוק את מה שמתחייב מתפקידה החדש. כגולשת מן המניין הייתה בידה האפשרות להזמין אותך לארוחת גבינות דשנה, כמנהלת תפקידה הוא לעשות סדר בפורום. כשאתה מסדר את הבית אתה לא דואג גם לאסוף את הזבל?

רון סי

New member
ההודעות של פינוקי הן בנושא תורת האבולוציה

אפשר לרכז אותן תחת הכותרת "תורת האבולוציה", או "ערעור בריאתני על תורת האבולוציה", אם רוצים להביע ביקורת.

למעלה