בלרינה
מ מעיין ברכה New member 21/1/10 #62 עונה לך בפולנית ../images/Emo68.gif אם היית מגיבה על התמונה של המנטוס הייתי כותבת לך שיהלי מההממת (גם מאחורה), שזו תמונה מדהימה ושאני מתגעגעת! אבל בגלל שלא הגבת, אז אני שותקת! (בחושך!)
עונה לך בפולנית ../images/Emo68.gif אם היית מגיבה על התמונה של המנטוס הייתי כותבת לך שיהלי מההממת (גם מאחורה), שזו תמונה מדהימה ושאני מתגעגעת! אבל בגלל שלא הגבת, אז אני שותקת! (בחושך!)
ב ברבי28 New member 21/1/10 #63 מישהו ביקש לחיים תפוחות ? ורוצה רק להגיב לכל השרשור הזה ולומר, איחס, ממש גועל נפש, איזה ילדים מכוערים, ולא מפותחים. מה זה ???
מישהו ביקש לחיים תפוחות ? ורוצה רק להגיב לכל השרשור הזה ולומר, איחס, ממש גועל נפש, איזה ילדים מכוערים, ולא מפותחים. מה זה ???
מ מעיין ברכה New member 25/1/10 #70 איזה ארבע לחיים חבל שביטלו את אייקון הסוםגניה! תמונה מקסימה ומלאת אהבה
נ נעמולה New member 24/1/10 #65 מתעוררת מתנומת החורף עומר שייך לדור רותם של סינטה1, יוגי של בנצ100, יהב, שחר, ליהי ושות' נדב הוא מדור המנטוס. אז הנה עומר, ששונא להצטלם
מתעוררת מתנומת החורף עומר שייך לדור רותם של סינטה1, יוגי של בנצ100, יהב, שחר, ליהי ושות' נדב הוא מדור המנטוס. אז הנה עומר, ששונא להצטלם
מ מעיין ברכה New member 25/1/10 #69 למה להבטיח הבטחות כאלו../images/Emo35.gif זה לא פייר! מקסימים, שניהם! (ותגידי ליוגי שרוצים תמונה שלו גם!)
למה להבטיח הבטחות כאלו../images/Emo35.gif זה לא פייר! מקסימים, שניהם! (ותגידי ליוגי שרוצים תמונה שלו גם!)
ד דיא New member 25/1/10 #68 יוו, איזה כיף שהוצאתיך מהמאורה התגעגעתי אליך, אבל בעיקר לפרצוף הרציני של עומרון. את נדב אפילו עוד לא זכיתי לראות, לפי דעתי, בתמונות כאן. הם מקסימים וכל כך גדולים
יוו, איזה כיף שהוצאתיך מהמאורה התגעגעתי אליך, אבל בעיקר לפרצוף הרציני של עומרון. את נדב אפילו עוד לא זכיתי לראות, לפי דעתי, בתמונות כאן. הם מקסימים וכל כך גדולים
נ נעמולה New member 26/1/10 #71 במיוחד בשבילך - סקירת נדב קצרה... הוא מת על המצלמה, ורואים את זה בכל תמונה...