שרשורשוויץ

דיא

New member
שרשורשוויץ../images/Emo9.gif

בפעם הראשונה שנכנסתי לפורום הזה היה שרשור שוויץ מדהים. היו שם התהפכויות וזחילות וצעדים ראשונים ומילים ראשונות של יהלי לבית תמיס, של שחר לבית נוריה, של יהב של noaagar, של יוגי של בנץ. היו שם חכמות של הגדולים יותר, אמירות שפר של המתבגרים הצעירים
. ואני, בעלת יבחוש יונק-מחרבן-פולט-ישן, כל כך חיכיתי שזה כבר יקרה לי גם, כל הדברים הפילאיים האלה שכתבו עליהם בשירשור. אמנם לחלק מהם אני עדיין מחכה
, אבל כבר יש לי אי אילו שוויצים משל עצמי. וגם לכן. אז יאללה, תשוויצי באוצרותיכם, בהצלחותיהם ההתפתחותיות, בגאוניותם (כי כאן כולם גאונים, לפחות של אמא
), ובעיקר בזיו פניהם היפהפיות. וזו הזמנה מיוחדת למצטרפים החדשים לפורום, היורשים לבית ג'ירף ולבית מיכ

דיא

New member
../images/Emo90.gif

עידולה מצחיקולה הופכת לעצמאית. התחילה ללכת בשבוע שעבר. עדיין מעדיפה לזחול או ללכת על הברכיים, אבל כבר מסוגלת לצעוד את כל הבית בחיפושים אחרי ציצי
. דורשת בתוקף לאכול בעצמה, ומקפידה על ניקיון וסדר
ובעיקר, ולזה חיכינו בחיל ורעדה, התחילה לדבר. מהמילים המובחרות - בועה (בועז), טרקטור, קוטג', ניה (עם טלטול חזק של הראש וניףנוף ידיים משכנע) וטיגר. אוהבט אט האוט טט הילדה.

אםדניאל

New member
../images/Emo214.gifאיזו מתוקה

אני מתה על תמונות "אחרי האוכל" של ילדינו המחונכים ואוהבי נמוסי השולחן?.. סחטין על ההליכה והדיבור -מבחר מילים מעניין היא מצאה לה.

תמי ס

New member
אווו היא מהממת

כל כך יפה (בתמונה הזו היא מזכירה קצת את יוגי של בנץ כשהיה בגילה). מבינה מאד את אנחת הרווחה שלך מכך שהחלה לדבר. ו...
<אייקון של סתומה> לקח לי כמה דקות להבין את השורה האחרונה שלך...

evemon

New member
איזו מתוקה!

כמה מוכר לי ה-לאכול לבד הזה.... למדתי להתרגל לרמות מטורפות של לכלוך בבית שלי בזכותה
זה מכיר העצמאות. היא פשוט מהמהת

happy

New member
וואו כמה שהיא מתוקה

איך היא גדלה. היא מדהימה

מתארת לי כמה חיכתם למילים ../images/Emo24.gif

ומאחלת לך להגיע ליום בו תשאלי לגביה "מאיפה אוצר המילים הרחב הזה, ולמה הוא יוצא דווקא עלי"
יופי של תמונה!

דיא

New member
../images/Emo89.gif

הבועזיז כבר בחור ממש. אני תמיד מתלבטת איך להשוויץ בו, כי אין לו פנינים והברקות כנהוג בגיל הזה. אבל הנה: אתמול הוא רצה לשתות מיץ בבקבוק. אמרנו לו ששותים מיץ רק בכוס ליד השולחן. הוא כמובן לא קיבל את הקביעה הזו והיה משבר ענק. בינתיים החבאתי את הבקבוקים, חוץ מאחד שהיה בתוך ערמת הכלים בכיור. כיוון שלא נרגע, עזבנו אותו בשקט. אחרי 5 דקות הילד מתייצב במיטה עם בקבוק מלא מיץ - לקח כיסא, חוציא את הבקבוק מהכיור, הכין לעצמו מיץ, סגר את הבקבוק וגמר עניין. ועוד דבר אחד - לפני שבועיים למד לראשונה לשחק במחשב. תוך יום כבר שלט לגמרי בעכבר, תוך יומיים למד לפתוח את הקובץ, ללחוץ על ה"Ignore" כשעולה איזה חלון התראה מעצבן, לבחור את דרגת הקושי ולנצח ברוב המשחקים. מדהים לראות אותו ואת אבא שלו עושים את אותו הדבר

אםדניאל

New member
לא רק בחור

הוא גם חתיך!!!! תשמעי, אנ מכירה מעט מאוד ילדים שיפתרו את בעיית הבקבוק בצורה טובה ועצמאית שכזו. אני חושבת שאפילו הבן שלי, שכבר יותר קרוב ל 7 מאשר ל6 - לא היה עושה את זה. ומשניי השוויצים מצטייר ילד חכם ביותר, אני בטוחה שהקשיים קשים, אבל רואה איך נקודות האור והשוויץ מתגברותעם הזמן. ואנקדוטה (אפרופו מחשבים) אחייני היקר, שהיום כבר בכיתה ח', בהיותו בגן רצה לשחק במחשב. לא היה תורו. ילד אחר שיחק שם והוא לא רצה לחכות. מה עשה? הסתכל ימינה ושמאלה לראות שאף אחד לא שם לב (ולא ראה את הגננת שסיפרה אח"כ מה קרה...) ניגש למחשב ולחץ על כפתור ה restart. הילד ששיחק, נורא ניבהל. הוא לא הבין מה קרה וחשב שעשה משהו לא בסדר - קם והלך משם. התיישב הילדון העלה את המחשב ואת המשחק וישב לשחק.....

נייטי

New member
WOW איזו יוזמה ואיזה תפעול מחשב!

אני בשוק. כל הכבוד לבועז הזה! מדהים אותי הקטע עם המחשב. תומר אומנם מדבר בלי סוף אבל בקושי את השלט של הטלוויזיה הוא מפעיל
והיוזמה של הבקבוק מעלפת אותי עוד יותר. כאילו הילד שלך אומר לך בלי מילים שהוא לא שם עליך!
גדול. ישבתי כאן ולא יכולתי לעצור את עצמי מלצחוק בקול. נשיקות לשני המהממים

תמי ס

New member
הוא פשוט עוצר נשימה, ילד יפיפה

מדהים מה שהוא עשה עם הבקבוק, כל הכבוד לו על היוזמה, מה שנקרא - יודע מה הוא רוצה הבחור וחותר בנחישות לעבר המטרה..
מדהימה גם השליטה המהירה שלו במחשב, אני מציעה שתנצלי את המחשב בימים הקרובים ככל יכולתך כי נשמע שבקרוב מאד הוא ישתלט עליו לגמרי ולא יתן לך יותר גישה אליו...

evemon

New member
חתיך לא נורמאלי

וגם חכם לא קטן. עם כל הקשיים שיש לך איתו צריך להיות מאוד חכמים בשביל להצליח לתפעל ככה מחשב בגיל כזה ושלא לדבר על לחשוב לבד להוציא את הבקבוק ולמלא אותו. עדי בקושי מצליחה ללחוץ על הנקסט כשהיא מסתכלת על מצגת של תמונות שלה מהימים שהיא היתה "קטנה פצפונת" יש לך ילד מקסים!!!!!

ברבי28

New member
פתחי לו חשבון בפייסבוק

הוא יצטרף לקבוצה שהקים הבן של המעיין

happy

New member
וואו כמה שהוא יפה

איך הוא גדל וכמה הוא יפה. כל הכבוד לבועז על היוזמה עם הבקבוק ולגבי המחשב הוא מדהים

מהמם../images/Emo70.gif

איזה ילד מבריק! ובטח שאפשר להשוויץ בו (וגם חשוב במיוחד) תשמרי על המחשב, שלא יקח לך את הזמן האיכות איתנו

מתוקי

איזה ילד חתיך (מותר להגיד ככה על ילדים?), הוא באמת משהו מיוחד ויודע להסתדר מאוד יפה ! שיהיה בריא ומאושר!

טאניוש

New member
תשוויצי כשתצליחי לקלף אותו מהמסך ../images/Emo8.gif

הילד גאון, ולא רק של אמא! אני אשוויץ בגדול כשלאון יאכל לבד את מה ששמו לו לצלחת, וזה ייקח פחות משעה... לקחת לבד בקבוק? להכין מיץ? האבא שלנו לא עשה את זה גם בגיל 30 עד כמה שזכור לי
המחשב זאת התמכרות קשה. אצלינו - "לא רוצה לסבתא, אין לה אינטרנט". ראי הוזהרת
.

למעלה