שרשורשוויץ

evemon

New member
עדידי לעומתה

ילדת מרגרינה מתוקה שלי, אפשר לעצב אותה בדיוק איך שרוצים. היא ילדה נהדרת כזו שלפיה כתבו את כל הטריקים בספרים כי הכל עובד עליה. נותנים לה קצת יחס כדי שלא תרגיש בצד, מסבירים לה יפה מתעלמים כשהיא מגזימה והיא בסוף תמיד מבינה עניין ועושה מה שצריך. ילדה מנומסת, חכמה ועצמאית (במידה מסויימת). היא כל כך גדלה היא כבר הגיע למצב שהיא לא תיכנס לגן איתנו. היא תיתן לנו נשיקה וחיבוק בשער ומייד ותיכנס לבד לתוך הגן. יום אחד הייתי צריכה להיכנס כדי לדבר עם הגננת והיא לא רצתה להיכנס איתי. היא חיכתה עד שאני אצא ורק אז היא נכנסה. מצחיקולה... אני חושבת שזה היה יותר בשביל להיות עצמאית ולהיכנס לבד ולא מבושה מאיתנו אבל זה מאוד מאוד הצחיק אותי.

evemon

New member
וגיא-גוי החמוד

טפו טפו טפו חמסה חמסה חמסה ילד טוב. לא ורצה לדבר, כי הוא עוד בשלב שאם אני אדבר יותר מידי הוא עוד יכול להתהפך עלי לגמרי... אז אני אסתפק בתמונה של הבונבון החייכן והחמוד שלי מתה עליו!!!

דיא

New member
היי, מה זה הסכרת כאן

כולם כאלה מתוקים. אין ספק שילד שני יש לו איכויות שונות לחלוטין. גם בועז היה ילדון מאוד עצמאי (ועדיין), אבל עידית לוקחת אותו בסיבוב. נראה לי שזה גם בגלל שלאמאבא יש פחות זמן וכוח לעשות ההההכל בשבילם, אז הם מהר מאוד לומדים דרכים אחרות להשיג את מה שהם רוצים. וזה כיף לא נורמלי וגם מעיק ברמות על. יש לך חבורה מובחרת. מסתמן שיש לך מדגם אופי וסגנונות די רחב, מין "ילד לכל יום" שכזה

happy

New member
לליהי היתה יום הולדת 5 ביום שבת

הנה כמה תמונות מיום ההולדת. היה מקסים מקסים מקסים

happy

New member
ואיך אפשר בלי טל

שפשוט ישב ואכל לו את הממתקים

../images/Emo48.gif../images/Emo49.gif../images/Emo212.gif../images/Emo210.gif../images/Emo214.gif../images/Emo77.gif

בריאות אושר! כמה שהם גדלו!

../images/Emo66.gif../images/Emo57.gifאוצר אמיתי

בגללך ישבתי וקראתי את כל השרשור... במקום לנוח קצת ולראות טלוויזיה, בזמן המועט שהיה לי...

סינטה1

New member
../images/Emo57.gif עליו

טוב, זה ברור שכבר השידוך סגור. אי אפשר להתחמק. מבטיחה להיות חמות טובה, ולא לריב איתך על איפה הם יהיו בחגים

עדיקים

Active member
עונה קולקטיבית לכולכן ../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif

תמונות מקסימות שוויצים מקסימים. אין ספק שהפורום הזה מגדל את הילדים הכי משובחים שיש.

דיא

New member
יופי נחמה, אבל איפה השוויץ שלך../images/Emo35.gif

ועונה קולקטיבית תודה, בהחלט חבורה משובחת. וזה לא פותר אותך

עדיקים

Active member
../images/Emo140.gif השוויץ שלי

תמונות אני לא מעלה בפורומים אז רק אספר על הקטנה המדהימה שלי. יש לי המון המון המון נחת בזמן האחרון ממנה באמת פשוט מדהימה
שום בצל, עם כל גיל ההתבגרות והשפעת ההריון שמשפיע גם לטובה כי היא מפנימה שהיא הגדולה ומשתדלת להתנהג כמו גדולה (כמובן כשהיא לא רוצה לעשות משהו היא אומרת אני תינוקת אני קטנה
). בעלי ישב איתה לפני כמה ימים ולימד אותה לצייר פרצוף עם עיניים אף פה ושיער. תאור- עיגול גדול ובתוכו שני עיגולים (עיניים) קו אנכי (אף) וקו אופקי עקום מעט (פה) מסביב קו גלי (שיער). נתתי לה דף גדול מאוד ופרסתי על הרצפה והיא נשארה לבד בחדר אחרי כמה דקות היא קראה לנו שנבוא לראות - כל הדף היה מלא בציורים של פרצופים- עם פרופורציה בציור שמבינים טוב מאוד שזה פרצוף ולא סתם קשקוש. נחת כבר אמרתי?

תמי ס

New member
עשיתן לי חשק

מוסיפה גם כמה תמונות ימים יפים, קיץ באמצע החורף, חוף מכמורת - דצמבר, יש דבר כזה?

למעלה