שרשורקשר

יובי14

New member
מתפקדת..

שם : יובל גיל : 14 ו-9 חודשים וחצי עיר מגורים : נציונה אייסיקיו : 319235806 מסנג'ר : [email protected] מסר לאומה : לעשות יום ספורט לקשישים זה מסכן את הבריאות! הספר השביעי - עברית או אנגלית : קודם אנגלית ואחר כך עברית.. אוהב/ת את שימי : שימי הוּ? בל נשכח תמונה! אין תמונה..

עונה... ../images/Emo13.gif

שם: לינוי גיל: 15 עיר מגורים: פתח תקווה אייסיקיו: 282460653 [אבל אני בקושי נכנסת אליו. מסנג'ר: [email protected] מסר לאומה: ג'ון בון ג'ובי חתיך!!! הספר השביעי - אנגלית או עברית: אנגלית איזה צבע החולצה שלך: כרגע כחול [למרות שאני תמיד לובשת כחול. אוהב/ת את שימי: סורי שימי, אבל אני לא מכירה. בל נשכח תמונה!

שומו

New member
תראחרשםמגניב.

שם: שמר. גיל: 16. עיר מגורים: חשמונאים. ICQ: 264357064. מסר לאומה: איכלו לשובע, שרמוטות
הספר השביעי - אנגלית או עברית: עברית. איזה צבע החולצה שלך: כרגע
לבן. אוהב את שימי: ככה-ככה.

yuvi217

New member
מתפקדת! =]

שם: יובל גיל: עוד מעט 15 עיר מגורים: איפושהו במרכז אייסיקיו+ מסנג'ר- במסר :] מסר לאומה: פינגווינים שליטה =] הספר השביעי - אנגלית או עברית: איזה צבע החולצה שלך: תכלת אוהב/ת את שימי: אמ.. אוקיי, כן =) תמונה שצילמתי בטיול לצפון
סתם כי משעמם לי..

yuvi217

New member
אהה ו...

הספר השביעי: אני מקווה שבאנגלית. ואז בעברית עוד איזה 21 פעמים

LiRs Lullaby

New member
בחיים שלי לא ראיתי דבר כזה בצפון.

איפה זה? זה ליד הכינרת? אולי בחרמון? או אולי התמונה הזו צולמה בחיפה?

DshirD

New member
גמני גרה איפשהו במרכז!!

צירוף מיקרים מטורף !!|

מה יא

New member
הלו? מי זה?../images/Emo96.gif

שם: מאיה
עיר מגורים: ליד כרמיאל ><
אייסיקיו: אין..
מסנג'ר: ofer87#013.net (נא להחליף את ה-# ב-@).
מסר לאומה: יוני בלוך!!!!!!!!
הספר השביעי - אנגלית או עברית: לא החלטתי, אבל כנראה אנגלית ואחר כך עברית...
איזה צבע החולצה שלך: אממ יש לי סווצ'רט ורוד
ומתחת חולצה ורודה
פאקצולה שכמותי.
אוהב/ת את שימי: בטח שימי אחלה בנאדם!
בל נשכח תמונה!
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Gummy Bears

New member
../images/Emo181.gif

שם: נאמא, נעים מאוד.D: גיל: 13. אה, 14. כלומר 13. 14. 13! עיר מגורים: נווה טיזלנאבי.
אייסיקיו: מת.|סניף| מסנג'ר: כן, מה איתו? שלומו בסדר, תודה ששאלתם.
מסר לאומה: השיער שלי מתג'נג'ן (כלומר, זה בעיקר בתאורה מחורבנת למדיי, אבל עדיין). אה, ועל כל בית ישראל לצאת במחולות לרחובות ולרקוד עד שיפלו להם הרגליים, חודש מאי הגיע!DDDDD: ואה2, מישהו יכול להסביר לי בבקשה איך לעזאזל עושים משתמש בתפוז עם שם בעברית?
הספר השביעי - אנגלית או עברית: אמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאאמאמאמ *דוחה את התשובה עד קץ הימים* *קץ הימים מגיע* הוי, מרלין! טוב נו, אז אנגלית, אם המצב השכלי שלי יטיב עימי באותו יום ואני אהיה בעלת המון זמן וכוח (ומוח, כמובן), ועברית, כשאני אפסיק להשלות את עצמי שזה שאני בדוברים אומר שאני יכולה לקרוא את זה באנגלית.
איזה צבע החולצה שלך: אדום. אוהב/ת את שימי: השימי היחיד שאני מכירה נמצא בארץ נהדרת.
בל נשכח תמונה! ובכן, הנה תמונה חביבה של סדרה מטופשת שתוכלו לראות אם תחפשו ביוטיוב "killer tomatoes". דקות תמימות של צחקוקים בסגנון "הוי, זה כ"כ מטומטם שזה מצחיק" מובטחות (זה משהו בסגנון "אוה, הצילוני, עגבניה רצחנית הרגע עברה את פתח דלתי ואני סבורה כי יש בכוונתה לטרופי במהרה! עזרו לי שמא אמות לי!", רק באנגלית ומצויר).

Gummy Bears

New member
בל נשכח תמונה, רק ששכחתי אותה.../images/Emo122.gif

http://www.horrorphile.net/userimages/user-587848_1162248718.jpg

מה ניסית לרשום?

אגב, אסור להכניס פיסוק ונידוק גם לא כאלה: "פרד" או ג'ורג'. תפוז לא מאשר שמות עם הסימונים הללו.

מתפקדת!!

שם: דן גיל: עוד כמה חודשים 16 עיר מגורים: אזור המרכז
אייסיקיו: אין מסנג'ר:אין מסר לאומה: תחיו את היום כאילו אין מחר. קלישאתי. הספר השביעי - אנגלית או עברית: לא החלטתי עדיין........ איזה צבע החולצה שלך: תכלת אוהב/ת את שימי: שימי??? המשך שבוע נעים לכולם

למעלה