שרשורקשר

שרשורקשר../images/Emo124.gif

פסח מגיע בעקבות... האביב! מאי נפתח בעקבות... שרשורקשר חודשי חדש!
שם:
אייסיקיו:
מסנג'ר:
מסר לאומה:
הספר השביעי - אנגלית או עברית:
איזה צבע החולצה שלך:
אוהב/ת את שימי:
בל נשכח תמונה!
ו... כמובן לא נשכח להזכיר שכללללללללללללללללללל התקפדויות מאי בכלללללללללל הפורומים הן לכבוד היומולדת של ויקיעל.

ShimiChan

New member
חחחח

שם:שמעון AKA שימי גיל:16 עיר:דימונה[ליד הכור] איסי:287343323 מסנג'ר:[email protected] מסר לאומה:אם רוצים, אין זו אגדה עברית לבנה אני שימי =|אני לא יודע אם אני אוהב את עצמי או לא לצערי אין תמונה XD

Mr Sinister

New member
מתפקד

שם: רן. גיל: 19. עיר מגורים: נצרת עלית. אייסיקיו: אין. מסנג'ר: יש. מסר לאומה: ספיידרמן רולז
. הספר השביעי - אנגלית או עברית: אנגלית. איזה צבע החולצה שלך: אדום. אוהב/ת את שימי: לא. בל נשכח תמונה! אבל שכחתי.

m i a o o

New member
מתפקדת

שם: ורד גיל: 18 (עוד חודש וחצי ב-16.6) עיר מגורים: טירת כרמל אייסיקיו: יש, אבל אני לא משתמשת. מסנג'ר: [email protected] מסר לאומה: מיאו! הספר השביעי - אנגלית או עברית: אנגלית, ברור! אין סיכוי שאחכה חצי שנה ואחשף לכל הספויילרים, וחוצמזה, אני רוצה לשפר את האנגלית. איזה צבע החולצה שלך: כחול אוהב/ת את שימי: לא מכירה.

רונילי92

New member
../images/Emo195.gifמתפקדתת

שם: רונילי גיל: ביוני 15 עיר מגורים: קדימה אייסי+ מסנ'--> במסרים מסר לאומה: חייכו! זה טוב לבריאות..! הספר השביעי: מקווה באנגלית..
צבע חולצה: בורדו
אוהבת את שימי: לא.. סתם כן.. סתם לא..ף.. לא סגורה על עצמי

מסכנה !../images/Emo24.gif

לא נורא, עכשיו אבי באמת צריך ל'רוץ' כי ויקי בעיקבותיו, וזה ממש לא יהיה נעים לו כשתתפוס אותו.

אוקה

שם: ספיר גיל: 15.5 עיר מגורים: מושב בשפלה
אייסיקיו: 235925226 מסנג'ר: [email protected] מסר לאומה: אמממ... הספר השביעי - אנגלית או עברית: אנגלית. איזה צבע החולצה שלך: לבן אוהב/ת את שימי: אני בטוחה שאם היינו מכירים הייתי אוהבת אותו בל נשכח תמונה!

yulishit

New member
עונה

שם:אופיר גיל:בב31 ביולי (כן, כן ה31 ביולי) אני אהיה בת ארבע עשרה עיר מגורים:יהוד אייסיקיו:אין... מסנג'ר:[email protected] מסר לאומה:אני ישבתי ושבתי איזה חמש דקות על מסר לאומה וגיליתי שאין לי.... הספר השביעי - אנגלית או עברית: גם וגם למרות שאני מעדיפה את האנגלית איזה צבע החולצה שלך: כחול כהה אוהב/ת את שימי:איך לא? בל נשכח תמונה !לא נראה לי שיש לי על המחשב......

A Radcliffe

New member
*פטיש נופל לי על הראש מגבוה*../images/Emo129.gif

שם:מיצ
גיל:כמעט 14 עיר מגורים:גני תקווה אייסיקיו:288006715 מסנג'ר:אינלי כוח >< מסר לאומה:אני פפפ"פ, וגאה בזה. בעצם... אני לא גאה בזה כל כך... הספר השביעי - אנגלית או עברית:גם וגם איזה צבע החולצה שלך:שחור יומטוב

צלליות

New member
מתפקדתת

שם: שירה גיל: 14 עיר: צורן- רונילי אנחנו קרובות... חחח איסיקיו ומסן: מסרים מסר לאומה: הכל קורה לטובה - ומה שלא שלא יקרה! הספר השביעי: עברית-אם כבר אחרון אז להינות (ולהבין) עד הסוף צבע החולצה: לבן אוהבת את שימי: לא מכירה אבל בטח יאהב אם אני יכיר

Dana Argamen

New member
עונה :]

שם: דנה גיל: 15 עיר מגורים: חיפה אייסיקיו: אין .. מסנג'ר: [email protected] מסר לאומה: החיים יפים, זה תלוי איך מסתכלים עליהם .. ;] הספר השביעי - אנגלית או עברית: אנגלית איזה צבע החולצה שלך: אהממ.. *פותחת את הסווצרט כדי לבדוק
* כחולה :] אוהב/ת את שימי: אממ.. לא מכירה אותו
היי שימי ! :] תמונה - מי שרוצה שיוסיף אותי למסנג'ר ואני אשלח לו תמונה :]

למעלה