שרשורקשר

DearPrudence

New member
אמממ, זה לא:$../images/Emo41.gif

אעע, זה פשוט כובע מגניב שראיתי בחנות מזכרות באירלנד
.

בכבוד !!!

שם: יעקב, פרד, ג'ורג', גדילן, תזוז טמבל אתה מסתיר ת'סרט. תבחרו בעצמכם. גיל: 28- עוד חודש ב"ה בן 29. עיר מגורים: ירושלים באש ובמים- רק יש לי רגישות לחום וקור אז... אייסקיו: 888546719 (אין לי מושג מה המספר הזה, כי אין לי אייסקיו) מסנג'ר: [email protected] (הפעם זה אמיתי) מסר לאומה: "ואהבת לרעך כמוך" הספר השביעי - אנגלית או עברית: מה לא ברור שאמרתי בתמנית? איזה צבע החולצה שלך: בעיקרון לבן, אבל אחרי שנשפך עליו טחינה, מיונז, קטשופ, חרדל ואמבה, זה קיבל מגוון של צבעים. אוהב/ת את שימי: אני אוהב את שמי. (לא משנה איזה מהם, חוץ מהדוגמה האחרונה) בל נשכח תמונה! אבל בכל זאת נרשה לעצמנו לשכוח. נוש מזל טוב איחוליים לבביים.
(גונב קצת לבבות מאבי)

תחזיר לבבות!!!1

לפחות תבקש. *נעלב* *לוקח בחזרה את הלבבות שלי* *מחבק אותם חזק-חזק*

היי אתה גנבת לנושי את היום-הולדת

בלי רשות, אז אני גונב לבבות. אני גמדון בית טוב לגברתילי נוש וגברתילי ויקי, אתה גמדון רע.

אז למה התכוון המשורר

בלהקדיש את כל ההתפקדויות ליום ההולדת לויקי, שהתברר אחר כך שזה למעשה צריך להיות לך?
קצת הלכתי לאיבוד.

noosh

New member
לא, נו, השרשור שלי

שרשור ההתפקדות. כי היומולדת של יעל ולכן אני רציתי לפתוח את ההתפקדות הזאת כאן. ואפילו נרשמתי לחודש הזה!!!! וזו גם הייתה אמורה להיות ההתפקדות הראשונה שלי

אההההה..... הבנתי סופסוף.

טוב, פרדי גמדון הבית יסדר הכל: נושי את הלבבות והאיחוליים להעביר בבקשה לגבירתילי ויקי. כמו כן, אני מתנצל על הטעות. אבי- גמדון בית רע מאד, לגנוב ככה התפקדות לנושי.
ויקיעל מזל טוב, את ונוש המנהלות הכי טובות בתפוז ואנשים זהב. (למעשה קצת יותר מידי זהב, תנו קצת
) עד מאה ועשרים ועוד חמש למס הכנסה. ודווקא עכשיו פיצוץ של לבבות ובלונים.
ויקי המון בהצלחה בהמשך דרכך, והמון אושר ובריאות. נ.ב לצערי לא יצא לי לשחק השבוע במייפל סטורי, לכן לא רשמתי שם כלום, מקווה לחדש פעילות בקרוב מאד.

למעלה