שרשורקשר

*מפהקת*

ב"ה שם:ספיר גיל: ביולי 17 [ב12 אגב,] עיר מגורים: בין הפרדס לעיר אייסיקיו: מסרים רבותי מסנג'ר: כנ"ל מסר לאומה: מחר יש לי יום חופש!ואני הולכת לישון כ"כ טוב!! הספר השביעי - אנגלית או עברית: עברית איזה צבע החולצה שלך: אמ. צבע זית,עם שרוולים אדומים, עם מחשוף שיש בו שרוכים. אבל חבובות.יש לי גופיה שחורה. אוהב/ת את שימי: לא! לא אוהבת אף אחד כרגע! אני עצבנית!

yuvi217

New member
בדיוק חודש לפני..

ולי יש בדיוק ביציאת הספר השביעי! איזה מתנה ליומולדת=]]]

אני!!

שם: ירדן גיל: 15 וחצי עיר מגורים: ירושלים אייסיקיו: 281984601 מסנג'ר: [email protected] מסר לאומה: חייכו- חיוך זה דבר טוב. הספר השביעי - אנגלית או עברית: עברית, למרות שיהיה לי אותו גם באנגלית חח איזה צבע החולצה שלך: שחור! אוהב/ת את שימי: ברור בל נשכח תמונה! לא צריך

ZoHaRoT

New member
אני!../images/Emo117.gif

שם: זוהר גיל: 13+ אייסיקיו: נרצח ברשעות ע"י הנבחרים. מסנג'ר: במסרים. מסר לאומה: אין. הספר השביעי - אנגלית או עברית: עברית אבל אני אקרא באנגלית כי אין לי סבלנות. איזה צבע החולצה שלך: אדום... חולצת בית ספר.... אוהב/ת את שימי: שימי? בטח! בל נשכח תמונה! אופס! שחכתי...

../images/Emo141.gif../images/Emo42.gif=]

שם: אבי.
עיר מגורים: יהוד.
אייסיקיו: 345016952
מסנג'ר: [email protected]
מסר לאומה: אל תקחו לנועה את שרשורקשר.
הספר השביעי - אנגלית או עברית: אנגלית, כמובן.
איזה צבע החולצה שלך: אדומה.
אוהב/ת את שימי: בטחחחחחחחחחח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
בל נשכח תמונה!

mushig

New member
אני

שם:ליאב גלשטיין גיל:אני בן14 עיר מגורים:חיפה(לשלטוןןןןןןןןןןן!!!!!1) אייסיקיו:אין מסנג'ר:[email protected] מסר לאומה:תקראו את הארי פוטר הספר השביעי - אנגלית או עברית: גם וגם איזה צבע החולצה שלך:כעת היא אפורה אבל בדרך כלל היא שחורה

black robe

New member
מתפקדת../images/Emo63.gif

שם: נטלי. גיל: ב6 לאוגוסט 14
עיר מגורים: אזור השרון. אייסיקיו ומסנג'ר: מסרים
מסר לאומה: "גדולה מעוררת קנאה. קנאה יוצרת צרות-עין, צרות-עין מולידה שקרים..." טום רידל
הספר השביעי - אנגלית או עברית: עברית ואח"כ אנגלית. איזה צבע החולצה שלך: ירוקה. אוהב/ת את שימי: Who's שימי? |מבולבלת|

The T Shirt

New member
מתפקד

שם: תומר
עיר מגורים: חולון על גבול ראשל"צ
אייסיקיו: 266731614
מסנג'ר: לא בשימוש
מסר לאומה: יום חמישי יש לי מבחן בפיזיקה :/
הספר השביעי - אנגלית או עברית: אנגלית!
איזה צבע החולצה שלך: כרגע, לבן
אוהב/ת את שימי: אוהב את כולם מי זה שימי, ד"א?) תמונה.. אולי מאוחר יותר.

The T Shirt

New member
אה אוקיי, אז שימי - אוהב אותך ../images/Emo23.gif

העיקר שאבי יהיה שמח.

DearPrudence

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo41.gif

שם: ענבר גיל: 15 ושלושתרבע עיר מגורים: פ"ת אייסיקיו: - מסנג'ר: [email protected] מסר לאומה: דאמ כואבות לי הידיים. והזמנתי את הספר של הביטלס!!!
הספר השביעי - אנגלית או עברית: אנגלית
איזה צבע החולצה שלך: צכלצ אוהב/ת את שימי: לא בל נשכח תמונה! חס וחסה.

DearPrudence

New member
נופ../images/Emo41.gif

זה ספר על כל שיר ושיר שהם כתבו (Hard Days Write), יש לי ספר אחר של אקורדים ותווים^^ אני מנגנת על גיטרה:]

noosh

New member
למי אכפת מהכובע, תראה את החולצה!!!../images/Emo99.gif

למעלה