שרפה

RainBird

New member
אני חושב שהדרך היחידה לדעת אם יש השפעה מאגית היא דרך Scrying באזור כדי לחפש אנרגיות מאגיות. אם תרצה אני אהיה מוכן לעשות על התמונות ולתת לך תשובות בפורום או במסרים אם תרצה... ארדן.

RainBird

New member
אני אישית מרגיש אנרגיה מוזרה מהתמונה הזאת. אני לא יכול לדעת בדיוק מהי, הScrying שלי לא יעיל פה. אתם מתכוונים לעבור לגור בדירה הזאת מחדש? אם כן אני ממליץ על טיהור אנרגטי מלא.

ToryMaster

New member
המממ

דופק מהיר? קשיי נשימה קלים? זה מה שאני מרגישה. מצד שני, אולי זה כי אני חולה. המממ. קבלו ביטול.

Evil Gremlin

New member
חחחחחח..וכן אנחנו נעבור

ואני באמת חושב לעשות משהו..היום היי בדירה לבד..ותמיד הייתה לי הרגשה כאילו שמישהו מסתכל עלי... טוב תודה בכל מקרה

Bartal j

New member
אתה יודע יש לי שיטה שאני חושבת

שאולי תעזור לך לדעת מה בידיוק קרה... אני בדרך כלל לא מאני אישית פעם עשיתי את זה וזה עבד לי לגבי חברה שלי.. אני יודעת שזה קשה להיכנס לחדר שלך אבל תיכנס ותיגע באיזה חפץ שהיה חשוב לך ושסימל עבורך משהו אולי תיגע גם בשמיכה של הכלבה שלך ותמשש אותה תריח את הריח שלה ותזכור אותו אם השריפה לא הרסה אותו , תביט בתמונות שלה , ואז תעצום עיניים (לא חזק כל כך שיהיו מעט רפויות) תנקה את המחשבות שלך מכל מחשבה,אתה יכול גם אפילו לנסות לשחזר את הריח שלה ותתרכז טוב טוב, לאט לאט תתחיל לראות כל מיני תמונות קצרות שחולפות בראש שלך בנוגע לשריפה וזה יתבהר לך בהמשך אפילו אני יכולה לומר לך שאם היה בחדר שלך באמת משהו רע אתה תרגיש את זה בגוף שלך ותוכל לדעת איך זה מחלחל לתוכך כך תוכל לדעת בידיוק מה הסיבה האמיתית לשריפה בין אם היא מיסטית או רגילה, אני יודעת שזאת חוויה די טראומטית ולא קל בכלל לנסות לשחזר את המקרה בראש שלך, אבל לי היא עובדת כשאני מנסה אותה וזה לא קשה כל כך לי אישית זה בא ממש בטבעיות ואני אישית חושבת שזאת שיטה ממש טובה... אני חושבת שאתה בכלל לא חי בסרט אם תשאל אותי אני ממש מבינה איתך גם לי קרו כל כך הרבה דברים בלי הסבר שאין לי מושג בכלל למה ה קרה לי ותאמין לי שאם הייתי מתחילה לספר לך דברים שאני חווה או חוויתי בתור ילדה הייתה אשכרה חושב שאני ברחתי מאיזה מוסד לחולי נפש (בלשון המעטה) ואם לא הייתי בטוחה בעצמי נראה לי שגם אני הייתי חושבת כך חחח גם אני די הזדעזעתי מהתמונה שעל הקיר ובכלל כשהראית את המחשב השרוף ואת התמונה של הכלבה המסכנה שלך שמתה בכלל נשבר לי הלב זה עצוב לאבד בנסיבות כאלו מישהו שהיה חשוב עבורך ובגלל זה חשבתי שתרצה לבדוק מה בידיוק גם לשריפה שבה נהרס החדר שלך ואיבדת את הכלבה שלך... אני מקווה שעזרתי ולא במעט... שלך: בר

Evil Gremlin

New member
אני כבר עשיתי את זה

אני נכנס לבית ולחדר כל יום, מישהו צריך לנקות שם, להוציא את מה שאפשר להציל..לדבר עם הקבלנים וכאלה... עשיתי את ז לא לאורך זמן....כל הזמן זה נראה כאילו שהיה איזה פיצוץ...מה שבאמת הורג אותי זה שאני מתאר לעצמי כל הזמן את הכלבה שלי נחנקת..

Bartal j

New member
זה באמת מצער לחשוב שהכלבה נחנקה

וזה בטח מחשבה קשה לחשוב שהכלבה שלך נחנקה ,אבל אולי היא באמת כמו שאמרו פה מתה בשינה משאיפת עשן אולי מהחדר השני ולא סבלה לפני המוות שלה? לפעמים קורים לנו בחיים דברים כל כך מוזרים עד שאני חושבת שכל אדם צריך לבחון את החיים שלו ולהעריך כל יום בחייו ולראות איך הוא מוציא מהם את המיטב כי באמת אי אפשר לדעת מה יקרה ואיפה נהיה מחר.. אם באמת היה שמה פיצוץ כמו שנראה לך ? מה אתה חושב שזה כאילו מהן הסיבות לפיצוץ לדעתך? ראית אולי איך זה בידיוק קורה ? כאילו מעבר לתחושה שהרגשת אז , ראית משהו אולי איזה ישות מסויימת ? או משהו אחר וכל דבר? מה שמפליא אותי באמת זה איך הספרים לא נשרפו , הרי הם מנייר לא? שלך:בר

Krewly

New member
לגבי שריפות והרקע להתרחשותן.

שלום רב . ראשית כל , EvilGremlin : אני משתתפת בצער רב באובדן שלך - קשה לתאר במילים את הצער שאתה בוודאי חש. שנית - אבקש להפנות שאלה זו לכל קוראי הפורום : לפני מספר חודשים התרחשה שריפה בביתי [ליתר דיוק בחדר השינה שלי], בעודי נמצאת בבית אך בחדר אחר. השריפה ככל הנראה פרצה משום שמתקן נרות [מעין כוס מזכוכית] התפוצץ מחום להבת נר חימום [מה שנקרא TEA LIGHT ]. זהו ההסבר המדויק ביותר שניתן ע"י החוקרים, שכמובן בשל ה"רשלנות שלי בהשארת להבה לא מושגחת" התקבל על המשטרה,מכבי אש, שמאי ביטוח וכו'. למי שאינו מכיר, נר מסוג זה הוא נר קטן ועגול, שטוח - מן הסוג שמשתמשים בו לפלטת חימום או משהו כזה. הפמוט היה מתקן המיועד בדיוק לנרות כאלו, שנקנה במיוחד מחנות מוצרי הבית - IKEA. לכן הטענה כאילו מתקן כזה "התפוצץ" מהחום של הנר הקטן נשמעת בלתי סבירה - אולי הוא התפוצץ בחום השריפה שהתרחשה לאחר מכן. כאשר הבחנו בשריפה נזעקו כל באי הבית לנסות לכבותה אך ללא הועיל - גם למכבי האש היה די קשה ולבסוף כשהצליחו כבר לא נותר בחדר כמעט כלום ממה שהיה : שולחן, מיטה וכו' - נשרפו. העשן מילא את כל הבית וחנק אותנו, ונאלצתי כמובן לישון במקום אחר במשך כל ה"שיפוצים" או ליתר דיוק "שיקום". הניצולים היחידים היו ספרים : ספרים בארון מדפים שהיה מרוחק דיו ממקור השריפה וגם , שימו לב קוראים יקרים, הכיל כמה וכמה חפצים שאני עושה בהם שימוש למטרות מדיטטיביות שונות [לא אגדיר כאן כישוף] וכן ספרי עיון שונים בנושא. כמו כן ניצלו עוד מספר ספרים מן האש עצמה כאשר בזמן השריפה בן זוגי האבירי קפץ לתוך החדר להוציא אותם לאחר שאני כמעט וקיפחתי את נפשי בנסיונות שווא להצילם. הספרים שלא שרדו לעומת זאת, היו אלו שהיו מונחים על השולחן : מספר ספרי עיון ובעיקר, בראש הערימה היה הספר הבא : Call of Cthulu וסיפורים נוספים מאת HP Lovecraft. זהו ספר שרכשתי לפני כשנה אך לא קראתי - עד כשבוע שבועיים לפני השריפה אז הוצאתי אותו מהארון והנחתיו על שולחן העבודה לעיון. אשמח לשמוע את התובנות של קוראי פורום זה בנושא. מקווה מאוד כי התרחשות מסוג זה לא תפגע יותר במי מקוראי הפורום או בני ביתו. בברכה, ק.

zfima

New member
לגבי שריפות והרקע להתרחשותן

הכל יכול ליהות. עד שלא נבין את דברים שקוראים סביבנו, קשה יהיה להגיד משהו על דברים שאין להם הסבר. יש להם (לכל הדברים בעולם חיי ומת) הסברים, פשוט אנחנו לא תופסים.... משתתף בצעריך

RainBird

New member
אני לא יודע מה לגבי אחרים. אבל לאבקראפט לדעתי הוא פיקציה, ואין קשר בין ספריו לשריפה. אני מוכן לקבל שיתכן שמאגיה בצורה זו או אחרת גרמה לשריפה, אבל אני אקבל שפיקציה כלכך ברורה כמו של משחק תפקידים (!!) על קת'הולו. אני בטוח שטאנוס כאן יחלוק על דעתי ויגיד שנילהטרופ יבוא לעשות איתך פאנקייקס בבוקר, אבל אני מטיל ספק. אני מצטער על אובדנך. ארדן.

Thanos

New member
ברור שאני חולק

והעובדה שקול אוף קת'ולהו נשאר שלם ולא נשרף רק מראה שהספר הזה קדוש ושהכל שם נכון. לעומת זאת ספרי הקבלה שנשרפו הם בדיה של יהודים משועממים.

Krewly

New member
some details

Hello All : Thanks for your replies... First of all CoC is not a Role playing game per se - it's a work of fiction, which in some point a couple of Roleplayers made into a game. Surely Lovecrafts work was not intended as a new roleplay system. Secondly : Thanos - that book did *not* survive the fire - on the contrary, it was in the "epicenter" of it. The books which did "Survive" were the...hm, other books I have which are much less inclined towards the terrbile crawling chaos or the great old ones. books regarding Wiccan Magick, some egyptian "book of the dead" and even some of AListair Crowly's writings. and a whole lot of Zelazany's Fantasy which survived thanks to a daring life-risking resuce attempt by my loved one. I would love to hear any other insightd anyone might have.... Thanks. May you all know light and darkness apart K./

ToryMaster

New member
היי ../images/Emo13.gif

אנחנו בפורום ישראלי, עברי, בעברית. תוכל לעשות את המאמץ המינימלי ולהתקין עברית על גבי מחשבך, או לכתוב דרך המקלדת הוירטןאלית (והלא נוחה להפליא) של תפוז.

אולי תרגיש יותר טוב אם .....

אולי אתה תרגיש יותר כשתיגע שהכלבים הם ניחנקים מאשן אוטומטית.. אני לא יודעת איפה השרפה פרצה , אבל אם זה באחד החדרים והחדר שלך קרוב אליו או בחדר עצמו ובכלבה היתה בחדר שלך אז סיקוי רב יותר שהיא לא הרגישב כלום . לגבי "החיוך " על הקיר יש לי הסבר לזה אבל הוא לא ממש מבוסס . (ההסבר על הכלבה מבוסס על זה שאני מתנדבת במכבי אש ואני יודעת את הדברים האלו) קצת קשה לי עם העברית וקצת קשה לי להביר את הסיבה על הקיר אני אבקש מישהו שיתר גם לי את זה לעברית ואני ארשום את ההודעה על הסבר מה קרה על הקיר מחר ... שיהיה לך יום טוב.

Monsieur LeCat

New member
יש מצב

אם אתה חושב שלישות כלשהי יש בעיה עם מישהו מהמשפחה שלך אז יכול להיות שזה באמת חיוך. אני מניח שכולם מכירים את הפרצוף בעשן של מגדלי התאומים בעת קריסתם. כמו כן ספרו פעם בתוכנית מסתורין בטלויזיה על אכסניה(?) שבשירותים שלה היה מן פרצוף של שטן בעץ. מה זה קשור? האכסניה הזאת נשרפה כמה פעמים.

על אכסניה וספרים נשרפים......

שלום לכולם, אני נהנה לקרוא את התגובות שלכם. רציתי לומר לגבי האכסניה שהיא בוודאי מקוללת ולגבי ספרים..... זה כבר חומר למחשבה. הם עשויים מנייר אז ברור שהם נשרפים. משהו אחר מציק לי והוא הרדיפה של הספרים לאורך ההיסטוריה ע"י אש כמובן במטרה להשמיד אותם מסיבות שונות. שריפת ספרי כפירה, שריפת ספרי תורה בשואה ובפראות, אובדן מידע בגלל שריפות, והגדול מקולם שאני מקווה לחקור פעם היא השריפה הגדולה בספריה של ענקית שהיתה באלכסנדריה בזמן הורדוס אם אני לא טועה. כמובן שיש עוד, אבל ה"איך" הוא לא העניין אלא ה-"למה?" זאת השאלה שאתם צריכים לשאול לדעתי לפני שמנסים להתחקות אחר הגורם או הגורמים להרס. אני מקווה שכולכם תצליחו לפענח את העניין הזה. (הספרים האמיתיים נמצאים בידיים של הבונים החופשיים והאילומינטי) ולגבי הנסיון לתפוס חיזיון- זה עשוי לעבוד אבל יש דרכים יותר פשוטות שלפעמים הן יותר ברורות ויעילות, אפילו קלפי טרוט או תיקשור בכתיבה. שבוע טוב לכולם.

למעלה