שרפה

Evil Gremlin

New member
שרפה

לא יכולתי למצא שם טוב יותר להודעה אני כותב מהמחשב שבבית של אחותי, שחררו אותי הביתה מהצבא בגלל שאתמול הבית שלי נשרף, אף אחד חוץ מהכלבה שלי, המלאך השומר שלי, לא היה בבית הכלבה שלי מתה...:( ועכשיו כמה צרופי מקרים: התמונה נמצא מהמקום שממנו כנראה התחילה השרפה, זה לא נראה לכם כאילו שמישהו צוחק עלי.. כמו איזה חיוך מעוות, פה עמדה ספרייה של אמא שלי ששם היו כל הספרים שלה שקשורים לקבלה יום לפני זה אמא שלי הייתה באיזה טיול שקשור לקבלה החדר שלי איכשהו כמעט ולא נפגע, ואני מתעניין ברונות ומאגיה והיו לי בו כמה שטיות מהסוג הכלבה שלי לא נשרפה כלל, נמצאה בתנוחה יושנת (לפי מה שסיפרו לי) על הערמות של כל מה שנשרף זוכרים את הרונה שנאבדה לי, רונה של מים!! והדירה נשרפה אבל התמונה הזאת הכי מצמררת לדעתי....

vasina

New member
תנחומיי.

אני ממש מצטערת בקשר לכלבה שלך, אני מקווה שהיא לא סבלה הרבה. אני לא מבינה ברונות, אבל אם אתה מאמין שהן אלו שהגנו על החדר שלך אני לא רואה סיבה שזה לא יהיה נכון. האם אתה יודע מה גרם לשריפה?

Bartal j

New member
היי אני מצטערת על מה שקרה לך..

אני מצטערת בקשר לכלבה שלך זה בטח כואב לאבד משהו אהוב... באמת איך פרצה השריפה?

RainBird

New member
זה נורא. אבל לפחות עכשיו אני אזכור ליצור ווארדים להגנה ונגד אש. איך זה קרה?

Evil Gremlin

New member
the guy from th police

was at the house today,we still dont know the reason for the fire, i think that the fire startwd from the TV it was an old shitty TV (sorry, im at a friends house, i cant write in hebrew)

JeTfIrE

New member
אוי תנחמוי...

אבל לא הבנתי משהו... אמרת שהכלבה שלך מתה (ועל זה אני ממש מצטער ומשתתף בצערך) אבל איך היא מתה?אבל איך היא לא נשרפה או משהו...

Evil Gremlin

New member
אתם לא חושבים שהסימן על הקיר

אומר משהו??? כי כל המשפחה שלי אוכלת סרטים על הסימן...

Yali 17

New member
אתה בטוח ? ../images/Emo184.gif

שלום לך שוב, אני קוראת את ההודעות שלך ( קשה לי לעמוד בקצב ), ומתקשה ( במילים רכות ) להאמין למה שאתה מספר. הרגל קצת מוזר יש לך, לספר על מקרים מאוד לא שגרתיים כל יום מחדש - דרואידים בתל אביב, ציפורים ששרות באמצע הלילה, שדונים שמנסים לחנוק אותך, הבית שלך נשרף במסטוריות( ובכל-זאת מצאת זמן לכתוב לנו על כך , איזה חמוד ), ועל הקיר מופיע,ספק, חיוך שטני, דווקא במקום בו אמא שלך החזיקה את ספרי הקבלה שלה. רונות ושאר סגולות המגנות על הבית שלך, כלבה שמתה מוות מוזר מאוד וכ' וכ' וכ' אתה יכול להשאיל רעיונות לג'י קיי רולינג. אתה בטוח שאני ואתה חיים באותו עולם ??

TheBlueOne

New member
תקשיבי לי טוב...

יש דברים שהשתיקה יפה להם. במקרה שלך- אני ממליץ בחום ליישם. אם אין לך משו מועיל לומר (אני ארחיב את דבריי - או משהו אמיתי, נכון, מבוסס, עם מקורות) בבקשה, תימנעי מלהגיב.

Evil Gremlin

New member
איך שהצטרפתי אמרתי

שכל החיים שלי קוראים לי כל מיני עיוותים.... עם את מרמזת לזה שאני משקר..אז אני לא..את מוזמנת לבוא לביתי ולראות את הציור על הקיר... ונ.ב. הדרואיד היה בחיפה, לא תל אביב...

Yali 17

New member
אני באמת מצטערת ש...

אני באמת מצטערת ,שדבר נורא כזה אירע לך ! אבל אני חושבת שאתה מוסיף למוטיב "נורמלי" כל מיני אלמנטים אגדתיים. או שאולי זה דמיונך הפורה, העובד שעות נוספות. שלא תדע עוד צער

Evil Gremlin

New member
לא אמרתי

שהסטן בא והרג לי את הכלבה... סתם הראתי את התמונה שנוצרה על הקיר..שנראתה בעיני קצת מוזרה ואולי מעוותת..ההורים שלי הם שצילמו את התמונה... היצור כבר אמרתי שחלמתי ואולי זה היה חלום והאיש עם הציפרום..זה מה שקרה ואם את לא מאמינה בעסה.. מה אני יכול לעשות... אולי אני באמת חי בסרט...

למעלה