לגבי שריפות והרקע להתרחשותן.
שלום רב . ראשית כל , EvilGremlin : אני משתתפת בצער רב באובדן שלך - קשה לתאר במילים את הצער שאתה בוודאי חש. שנית - אבקש להפנות שאלה זו לכל קוראי הפורום : לפני מספר חודשים התרחשה שריפה בביתי [ליתר דיוק בחדר השינה שלי], בעודי נמצאת בבית אך בחדר אחר. השריפה ככל הנראה פרצה משום שמתקן נרות [מעין כוס מזכוכית] התפוצץ מחום להבת נר חימום [מה שנקרא TEA LIGHT ]. זהו ההסבר המדויק ביותר שניתן ע"י החוקרים, שכמובן בשל ה"רשלנות שלי בהשארת להבה לא מושגחת" התקבל על המשטרה,מכבי אש, שמאי ביטוח וכו'. למי שאינו מכיר, נר מסוג זה הוא נר קטן ועגול, שטוח - מן הסוג שמשתמשים בו לפלטת חימום או משהו כזה. הפמוט היה מתקן המיועד בדיוק לנרות כאלו, שנקנה במיוחד מחנות מוצרי הבית - IKEA. לכן הטענה כאילו מתקן כזה "התפוצץ" מהחום של הנר הקטן נשמעת בלתי סבירה - אולי הוא התפוצץ בחום השריפה שהתרחשה לאחר מכן. כאשר הבחנו בשריפה נזעקו כל באי הבית לנסות לכבותה אך ללא הועיל - גם למכבי האש היה די קשה ולבסוף כשהצליחו כבר לא נותר בחדר כמעט כלום ממה שהיה : שולחן, מיטה וכו' - נשרפו. העשן מילא את כל הבית וחנק אותנו, ונאלצתי כמובן לישון במקום אחר במשך כל ה"שיפוצים" או ליתר דיוק "שיקום". הניצולים היחידים היו ספרים : ספרים בארון מדפים שהיה מרוחק דיו ממקור השריפה וגם , שימו לב קוראים יקרים, הכיל כמה וכמה חפצים שאני עושה בהם שימוש למטרות מדיטטיביות שונות [לא אגדיר כאן כישוף] וכן ספרי עיון שונים בנושא. כמו כן ניצלו עוד מספר ספרים מן האש עצמה כאשר בזמן השריפה בן זוגי האבירי קפץ לתוך החדר להוציא אותם לאחר שאני כמעט וקיפחתי את נפשי בנסיונות שווא להצילם. הספרים שלא שרדו לעומת זאת, היו אלו שהיו מונחים על השולחן : מספר ספרי עיון ובעיקר, בראש הערימה היה הספר הבא : Call of Cthulu וסיפורים נוספים מאת HP Lovecraft. זהו ספר שרכשתי לפני כשנה אך לא קראתי - עד כשבוע שבועיים לפני השריפה אז הוצאתי אותו מהארון והנחתיו על שולחן העבודה לעיון. אשמח לשמוע את התובנות של קוראי פורום זה בנושא. מקווה מאוד כי התרחשות מסוג זה לא תפגע יותר במי מקוראי הפורום או בני ביתו. בברכה, ק.