מטייל עם סנאים רואים שיש לך בעיה...
בהבנת הנקרא. הרי זה ברור שמינימום יחידות בגרות זה 21, אז איך אתה כותב לי 17?!? עשיתי 17 מתוך 36 שאני עושה. טוב מה אני מצפה ממך, הרי אתה לא מבין בגרוש. בכל מקרה רואים שאתה לא יודע היסטוריה, ורואים כמה שאתה אפס במקצוע הזה. עכשיו הוצאתי ממך ששקרת שכתבת שהוצאת 100 בהיסטוריה. בוא אני אזכיר לך את ההיסטוריה של א"י. עד 1882 כמעט ולא היו יהודים בא"י, והמיעוט שכן היה גרו ב-4 ערי הקודש. ואז החלה בעצם העליה של היהודים לא"י, עד העליה החמישית הרוב היו פלסטינים. אולי אתה מכיר את חג´ד אמין על חוסיני שזה היה המופתי של ירושלים, שהוא בעצם היה הסבא של המנהיג שנפטר שנה שעברה, המהניג הפלסטיני. שכחתי איך קראו לו, בכל אופן זה מוכיח שהפלסטינים היו כאן לפנינו. אם הסבא שלו היה המופתי של ירושלים במוארעות בשנים 1920-1921. ואז נכתב הספר הלבן הראשון של צ´רצ´יל וכו.... עד העליה החמישית הרוב בארץ היו הפלסטינים, לאחר מכן ההיהודים החלו להיות הרוב. בכל אופן כל השנים הללו הפלסטינים חיו בארץ רק תמיד תחת כיבוש של צבא אחר, תחילה הטורקים, הבריטים, הירדנים ועכשיו אנחנו ההישראלים. נמאס להם כבר מהכיבוש של צבאות ממדינות אחרות, והם רוצים מדינה ובצדק !! אין להם צבא הם נלחמים נגדנו בטרור !! ולכן מגיע להם מדינה, עכשיו צה"ל כבש את השטחים האלה מהירדנים אבל מלך ירדן אמר בעבר שהוא מוכן לוותר על השטחים הללו לטובת הפלסטינים. בעולם מבינים כיום שהפלסטינים בבעיה, מליוני בני אדם תחת כיבוש צבאי. עכשיו אתה מתחיל להשוות לי כיבושים של צבאות אחרות, אלא כבשו את אלא, והם כבשו אותם. זה ממש לא רוולנטי !! אתה כתבת בפעם הראשונה אני חושב שצה"ל כבש את יש"ע !!!!!! וזה בעצם הוויכוח יותר אין לי מה להתווכח איתך, אתה כתבת את זה בעצמך. וזה מוכיח שאתה לא לגמרי אטום אלא אתה מבין את שורש הבעיה, שזה בעצם הכיבוש של המתנחלים. בנוסף אני חייב להגיד שהסקרים שציינת הם סקרים של עם שסובל מכיבוש. מה אתה רוצה, שלאחר שהם חיים בכיבוש עשרות שנים, אין להם לא אוכל לא ביגוד לא חשמל לא מים ואפילו לחלקם אין קורת גג. אז מה אתה רוצה שהם יאהבו אותך?!? במיוחד אותך הם שונאים, כן כן אותו מתנחל שלוקח מהם את האדמות שלהם. איך אתה לא מתבייש לקחת מאנשים אחרים שטחים ולהחליט שזה שלך, הרי לפני 67´ לא ליברמן ולא אף ימני אחר טען שהשטחים הללו הם שלנו. לאחר המלחמה כל הימנים המשוגעים האלה החליטו שהשטחים האלה שלנו. ומה שאתה בעצם טוען זה שאם כובשים לא מחזירים שטחים נכון?!? בוא תראה איך אני מפיל אותך עכשיו, אתה והסיסמאות המפגרות שלך. אז מה עשה בגין?!? בגין מהליכוד מהימין החזיר את סיני !!!!!!!! החזיר חזרה למצרים וחתם על הסכם שלום, ומה עם הפלסטינים זה לא יכול להיות?!? רואים כמה שאתה בור ולא מבין כלום, הכול אצלך זה סיסמאות ושקרים. תפסיק עם הסיסמאות, תפסיק עם השקרים. תראה כתבתי לך קצת מההיסטוריה לא הרבה רק טיפה להראות לך כמה שאתה שקרן גדול. מצנע לשלטון !!