שרון גבר על ביבי !!

שרון גבר על ביבי !!

שרון נבחר סופית לראשות הליכוד, בעצם כבר ידענו מלפני שבוע שהוא יבחר אבל עכשיו זה סופית. וזה אומר בעצם ששרון יתמודד מול מצנע, ועכשיו אני רוצה לראות שמצנע לא יבחר. שרון הוביל אותנו לשום מקום מצב כלכלי על הפנים, מובטלים, מיליון וחצי אנשים מתחת לקו העוני ממש מצב חרא. מצב בטחוני שלא נדע, היום רק היום 7 הרוגים ועשרות פצועים. איך אפשר לסמוך עליו?!? אז שוב הוא יכנס את הקביניט הבטחוני, אבל אין לו את התשובות לטרור. רק מצנע יוכל להוציא אותנו מהמצב הכל כך קשה שאנחנו נמצאים בו כיום !!

CANDY MAN

New member
אתה חי באשליה.....

מצנע שמאלני מדי ליהודים והוא עושה את אותם טעויות שעשה ברק בעבר... אפשר כבר לראות זאת לפי ההצהרות שהוא שולח לכל מקום... אם אתם רוצים אני ייתן דוגמאות פשוט כבר מאוחר ואין לי כוח.

EverMan

New member
טוב שזו לא סיסמא.

מצנע לא שמאלני יותר משרון , למרות לא הרבה. זה שהוא אומר שצריך לצאת מהשטחים לא הופך אותו לשמאלני מדי. זה הופך אותו לרציונאלי.

CANDY MAN

New member
אם הוא אומר כבר עכשיו....

שהוא ייתן לפלשתינאים שנה ורק אחרי זה הוא ייפנה להיפרדות אז הם מהתחלה יעשו טרור רצחני כדי שניפרד מהם... בשביל מה הוא יוצא בהצהרות כאלה?

מה שמצנע בעצם יעשה זה...

ירים גדר הפרדה, יוציא את ההתנחלויות מהשטחים, ישחרר את הפלסטינים מהכיבוש ואז בעצם לפלסטינים יהיה עצמאות ולנו בטחון. זה שאתה לא מאמין לפלסטינים שהם יפסיקו את הטרור זה משהו אחר, אני דווקא מאמין שהם יפסיקו את הטרור. ומה ששרון מציע זה, להשאר במצב של היום, שאין גדר הפרדה, הפלסטינים חודרים לארץ חופשי על הבר ועושים פיגוע כל שני וחמישי. אין לנו בטחון, המצב הכלכלי על הפנים חלאס כמה אפשר לסבול את זה. רק מצנע !!

CANDY MAN

New member
הנה עוד הבטחה שתדפוק אותו...

"אני יוציא את ההתנחלויות מהשטחים"... מצנע הגדול שיש לו ממש השפעה פוליטית רחבה יוציא 220,000 איש מהבית שלהם ויחזיר אותם לא"י... ממש חזון אחרית הימים... הרי גם אני וגם אתה יודעים שהוא לא יצליח לעשות את זה... מפני שזה בלתי אפשרי! פואד ניסה לפרק התנחלות בלתי חוקית של 200 אנשים ואני מנייאק אם עכשיו כבר לא בנו אותה מחדש והיא אפילו נראת יותר טוב ממקודם. יש רעיונות לחוד ומעשים לחוד ולכן הטעות הראשונה של מצנע היא שהוא אינו יודע לעשות הבדלה בין רעיונות לבין מעשים... זה רק מראה עד כמה הוא טירון וחסר נסיון.

הבטחה שתדפוק אותנו?!?

מצנע יוציא את המתנחלים ויחזיר את הבטחון לתושבי מדינת ישראל. מה עוזרות לך ההתנחלויות?!? תענה לי !! להם אין בטחון ולנו אין, אז במה זה עוזר לך?!? אהה להגיד הנה הסיסמא "א"י השלמה", זאת סיסמא לא שיקרית. מה הקטע להחזיק 200 אלף מתנחלים שעוברים על החוק, שהם גם ככה לא מרגישים בטוחים וגם אנחנו לא. ולמה אני אומר גם אנחנו לא, כי אנחנו לא שייכים אליהם. הם רוצים לחיות שם שיחיו שם, מצנע צריך להבחר ולהחזיר את צה"ל לא"י. מצדי שיטבחו אותם לא מעניין אותי. הם גורמים לנו לכל הבעיות הם יסבלו לבד, למה אנחנו תושבי א"י צריכים לסבול יחד איתם. מצנע לשלטון ועכשיו !!!!!!

שיטבחו את אמא שלך יא אידיוט!

איך אתה מדבר בכלל?! תסתכל על עצמך, אתה מדבר על אזרחים בדיוק כמוך כאילו הם היו ברווזים! אני יכול לשאול אותך את אותה שאלה- למה אתה גר איפה שאתה גר? במה העיר שלך עוזרת למדינה?! תענה לי!

מטייל עם סנאים אתה מפגר...

הגעתי למסקנה שאתה מפגר, אתה לא מבין שום דבר מהחיים שלך. כמה שאתה מנסה להבין אתה רק עושה צחוק מעצמך, כי אתה לא מבין שום דבר, לא מההיבט ההיסטורי, לא מההיבט הגיאוגרפי, לא מההיבט הבטחוני ולא מההיבט הכלכלי. אבל אתה כותב, ומלא שטויות אני חייב לציין. תפסיק כבר לכתוב לפני שאתה חושב, כי אתה מפגר ואתה לא מבין בגרוש. המתנחלים הם עוברי חוק= פושעים. לא אכפת לי מהם דוגרי, בגללם אנחנו סובלים, בגללם אין לנו בטחון לא מזיז לי בגרוש שהם סובלים. אם להם לא אכפת גם לי לא אכפת, צריך דחוף להרים גדר הפרדה שלנו תושבי מדינת ישראל יהיה בטחון. אם הם רוצים בטחון שיעברו לגור בתוך א"י. מצנע לשלטון !!

מי קבע שאני לא מבין?

אתה? תרשה לי לגחך, מר "לא-אכפת-לי-שאזרחי-ישראל-ירצחו". אתה כאן הלא מבין, כי אתה מאשים אותנו במקום את הרוצחים האמיתיים. אני מנתחל, ואני לא מתפוצץ לך באוטובוסים, ואני לא יורה בילדים בני 5 בראש מטווח 0, ואני לא נכנס לבית ורוצח משפחה שלמה. במקום להאשים אותנו תפתח את העיניים! אני בכלל לא מבין למה אני עונה לך, זה ברור שמנת המשכל שלך נושקת לרצפה מאחר וכל מה שאתה יודע זה לקלל, לא לדבר. אתה חושב שלא אכפת לי מתושבי הקו הירוק? אתה באמת חושב שלא אכפת לנו?! אכפת לנו, ולכן אנחנו לא זזים מכאן! כדי שלא יחשבו בטעות שאנחנו נכנעים בגלל טרור! אתה צריך להבין שאם נזוז מכאן זה לא יעזור, הם רק יתפסו זאת כחולשה ואפילו יגבירו את הטרור. מההיבט ההסטורי אני מבין יותר ממך (100 בהסטוריה) מההיבט הגאוגרפי אני מבין יותר ממך (95 בגאוגרפיה) להיבט הכלכלי אין קשר כאן. אני כותב את האמת, ואם בעינייך האמת היא שטויות, אז אתה באמת סהרורי. תזכיר לי למי אני עונה עכשיו? למי שהתבטא בשבח רצח אזרחי ישראל? אתה פשוט חמאסניק, אתה יודע?

La Gamba

New member
זה היה די טיפשי

שאתה מביא ציונים בג"ג, ובהיסטוריה. אתה רוצה שאני אתחיל לתקוף את הנושאים האלה במערכת החינוך כדי להוכיח לך שהם לא שווים. ככה, אף אחד לא יתייחס אליך ברצינות, אז כדאי שתתמתן.

שמע אחי, אני שקט עד שמציתים אותי

לבנאדם טיפש עונים תשובות טפשיות, לא ככה?

אתה לא מבין כלום מהחיים שלך...

ולא ידעתי שאתה מתנחל עכשיו שאני יודע, אני גם יודע שאתה פושע עובר חוק. לא אכפת לי שהמתנחלים יסבלו זה בחירה שלהם לסבול אף אחד לא מכריח אותם להתקע בשטחים של הפלסטינים. אני לא מבין איך קבלת 95 בגיאוגרפיה אם אתה אומר שהשטחים של הפלסטינים הם שלנו. ואיך בהיסטוריה קבלת 100?!? אני מתערב איתך שאתה שקרן כי אתה לא יודע כלום בהיסטוריה. בוא נראה אם אתה יודע מה משהו, שנת 67´מלחמת ששת הימים אלו שטחים כבש צה"ל?!? נו תענה על, אני יחכה לתשובה ממך ואז נראה אם באמת קבלת 100. דבר שני, שורש המלחמה עם הפלסטינים אלא המתנחלים. כמו שמוצאים פרח שהוא נבל מהשורש, ככה צריך להוציא את המתנחלים מהאדמות של הפלסטינים. כי הפריחה של המתנחלים כבר מזמן נגמרה, ועכשיו הם גורמים לנו רק צרות צרורות. אם המתנחלים לא היו בשטחים של הפלסטינים לפחות 80% מהפיגועים היו נמנעים בזכות גדר ההפרדה. אבל בגללכם אנחנו סובלים מטרור יום יומי {אנחנו=תושבי א"י.} ומשום כך אנחנו צריכים את מצנע, שיוציא אותכם מהאדמות של הפלסטינים ויחזיר אותכם לא"י. במקום מצנע אני הייתי עושה דבר מאוד פשוט, מי שרוצה לחזור לא"י תמורת פיצויים שיחזור. ומי שלא רוצה שיתקע שם ללא שמירה של צה"ל !! מכיוון שחיילי צה"ל לא אשמים בטירוף שלכם=המתנחלים. מצנע לשלטון !! נ.ב תענה לי על השאלה ששאלתי אותך בתחילת ההודעה.

מה אתה אידיוט?

בשנת 1967 צה"ל כבש את יש"ע, הגולן וסיני. דבר שני, אתה לא יודע על מה אתה מדבר. אתה יושב לך באיזה חור בשרון\בצפון וחושב שהוא יודע הכל על מה שהולך כאן. המקום בפריחה עצומה, ואני אומר לך את זה כאחד שביקר בכל ישובי הסביבה. מתי תבין ששורש הבעיה הוא לא המתנחלים? שורש הבעיה הוא מדינת ישראל כולה! יש כאן חבורה של מוסלמים, שבעצם היותם מוסלמים הם שונאים יהודים (הג´יהאד- מצווה חשובה בקוראן), ולא רק זה, גם באת והקמת להם פה מדינה על האדמות שלהם- אז הם לא ישנאו אותך?! וחביבי, אני רואה שממש קשה לך לקבל את זה שאני מתנחל ואני חכם יותר ממך? חבל מאוד, תכיר בזה, אני יוצא עם תעודת בגרות מלאה כבר בגיל 17. כן, יש מתנחלים משכילים....

מטייל עם סנאים אני לא אידיוט...

אידיוט לא עושה 17 יחי בגרויות בגיל 16.5 !! אז תפסיק להתלהב מהציונים שלך. דבר שני, טוב שעכשיו כתבת מה שרציתי שתכתוב כבר ממזמן. ואני מצטט,"צה"ל כבש את יש"ע הגולן וסיני" !! מדגיש,"צה"ל כבש את יש"ע" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אתה גר בשטח כבוש, לפי מה שכתבת שטח האדמה שאתה נמצא בו שייך לפלסטינים צריכים להחזיר להם את השטחים שלהם !!!! דבר שלישי,שורש הבעיה זה כאמור המתנחלים. יש כמובן כמה וכמה מוסלמים קיצונים שחושבים שכל הארץ שייכת להם, אבל הרוב הפלסטיני רק רוצה את האדמות שלהם בחזרה ולהקים עליהם מדינה עצמאית ללא כיבוש !!!!!! כפי שכתבת,"בשנת 1967 צה"ל כבש את יש"ע". דבר רביעי, אני לא רואה שאתה משכיל, אני מרגיש שאני מתכתב עם ימני רפה שכל שלא מבין שום דבר מהחיים שלו. אבל אם אתה מרגיש חכם לבריאות לך.

עושה 17 יח"ל, השאלה היא

אם עובר אותן.... לא משנה, בכל אופן חבוב, לא היה צורך לטכס עצות על איך להפיל אותי בפח. אין לי בעיה להודות שהשטח שאני גר עליו נכבש. צה"ל כבש את יש"ע וזה לגיטימי לגמריי. כמעט כל מדינה בעולם קמה לאחר מלחמה בה היא כבשה שטחים. ע"ע ארה"ב, גרמניה, ספרד ועוד. השטח בו אני גר מעולם לא היה שיך לפלסטינים. תלמד היסטוריה. הוא היה שייך לירדן, אבל מה לעשות שירדן החליטה, מאנטישמיות ותו לא, לפתוח במלחמה נגד ישראל והפסידה! היא לא יכולה לרוץ לאמא ולהגיד ש"זה לא פייר" ושהיא רוצה את זה בחזרה! בקשר לדבר השלישי, אתה טוען שרק מיעוט פלסטיני רוצה את כל המדינה. אם כן, תסביר לי את הסקרים שאומרים ש-53% מהציבור הפלסטיני תומך בהשמדת ישראל? איך תסביר את העובדה ש-7% מהילדים הפלסטינים רוצים להיות שהאידים? כלומר, רוצים לרצוח יהודים? אתה חי בחלום, חביבי. הפלסטינים הם חלק מציבור ערבי שלם שרובו עויין למדינת ישראל (ראה איראן, עיראק, סוריה וכו´). בקשר לדבר הרביעי אני לא אתייחס אליו, אתה כנראה רק מקנא, ואם זה כך אני מאוד מרחם עלייך, אם אתה יודע להתבטא באמצעות קללות. מאוד מרחם עלייך.

מטייל עם סנאים רואים שיש לך בעיה...

בהבנת הנקרא. הרי זה ברור שמינימום יחידות בגרות זה 21, אז איך אתה כותב לי 17?!? עשיתי 17 מתוך 36 שאני עושה. טוב מה אני מצפה ממך, הרי אתה לא מבין בגרוש. בכל מקרה רואים שאתה לא יודע היסטוריה, ורואים כמה שאתה אפס במקצוע הזה. עכשיו הוצאתי ממך ששקרת שכתבת שהוצאת 100 בהיסטוריה. בוא אני אזכיר לך את ההיסטוריה של א"י. עד 1882 כמעט ולא היו יהודים בא"י, והמיעוט שכן היה גרו ב-4 ערי הקודש. ואז החלה בעצם העליה של היהודים לא"י, עד העליה החמישית הרוב היו פלסטינים. אולי אתה מכיר את חג´ד אמין על חוסיני שזה היה המופתי של ירושלים, שהוא בעצם היה הסבא של המנהיג שנפטר שנה שעברה, המהניג הפלסטיני. שכחתי איך קראו לו, בכל אופן זה מוכיח שהפלסטינים היו כאן לפנינו. אם הסבא שלו היה המופתי של ירושלים במוארעות בשנים 1920-1921. ואז נכתב הספר הלבן הראשון של צ´רצ´יל וכו.... עד העליה החמישית הרוב בארץ היו הפלסטינים, לאחר מכן ההיהודים החלו להיות הרוב. בכל אופן כל השנים הללו הפלסטינים חיו בארץ רק תמיד תחת כיבוש של צבא אחר, תחילה הטורקים, הבריטים, הירדנים ועכשיו אנחנו ההישראלים. נמאס להם כבר מהכיבוש של צבאות ממדינות אחרות, והם רוצים מדינה ובצדק !! אין להם צבא הם נלחמים נגדנו בטרור !! ולכן מגיע להם מדינה, עכשיו צה"ל כבש את השטחים האלה מהירדנים אבל מלך ירדן אמר בעבר שהוא מוכן לוותר על השטחים הללו לטובת הפלסטינים. בעולם מבינים כיום שהפלסטינים בבעיה, מליוני בני אדם תחת כיבוש צבאי. עכשיו אתה מתחיל להשוות לי כיבושים של צבאות אחרות, אלא כבשו את אלא, והם כבשו אותם. זה ממש לא רוולנטי !! אתה כתבת בפעם הראשונה אני חושב שצה"ל כבש את יש"ע !!!!!! וזה בעצם הוויכוח יותר אין לי מה להתווכח איתך, אתה כתבת את זה בעצמך. וזה מוכיח שאתה לא לגמרי אטום אלא אתה מבין את שורש הבעיה, שזה בעצם הכיבוש של המתנחלים. בנוסף אני חייב להגיד שהסקרים שציינת הם סקרים של עם שסובל מכיבוש. מה אתה רוצה, שלאחר שהם חיים בכיבוש עשרות שנים, אין להם לא אוכל לא ביגוד לא חשמל לא מים ואפילו לחלקם אין קורת גג. אז מה אתה רוצה שהם יאהבו אותך?!? במיוחד אותך הם שונאים, כן כן אותו מתנחל שלוקח מהם את האדמות שלהם. איך אתה לא מתבייש לקחת מאנשים אחרים שטחים ולהחליט שזה שלך, הרי לפני 67´ לא ליברמן ולא אף ימני אחר טען שהשטחים הללו הם שלנו. לאחר המלחמה כל הימנים המשוגעים האלה החליטו שהשטחים האלה שלנו. ומה שאתה בעצם טוען זה שאם כובשים לא מחזירים שטחים נכון?!? בוא תראה איך אני מפיל אותך עכשיו, אתה והסיסמאות המפגרות שלך. אז מה עשה בגין?!? בגין מהליכוד מהימין החזיר את סיני !!!!!!!! החזיר חזרה למצרים וחתם על הסכם שלום, ומה עם הפלסטינים זה לא יכול להיות?!? רואים כמה שאתה בור ולא מבין כלום, הכול אצלך זה סיסמאות ושקרים. תפסיק עם הסיסמאות, תפסיק עם השקרים. תראה כתבתי לך קצת מההיסטוריה לא הרבה רק טיפה להראות לך כמה שאתה שקרן גדול. מצנע לשלטון !!

אתה אומר

חג´ד אמין אל חוסייני במקום חאג´, ועוד אני לא מבין? קיבלתי 100 ואני לא צריך להוכיח את זה לאף שונא-עמו כמוך. אני לא מתווכח עם כך שהיו כאן לפנינו ערבים, שמעת אותי מתווכח עם זה? אבל היו כאן גם יהודים, שדרך אגב, אחוז גדול מהם חוסל בפרעות תרפ"א ותרפ"ט בחברון, בירושלים ובעוד ערים. כן כן, טבחו בנו עוד לפני ההתנחלויות. אז יודע מה, הנה, אנחנו מסכימים שהיו כאן ערבים לפנינו, אז מה זה אומר? שצריך לעזוב את הארץ לא? אתה מוכן לעזוב? אם היה לך ידע בסיסי בהסטוריה, היית שם לב שגם אנחנו חיים תמיד תחת שלטון זר, וזאת לאחר שגורשנו מארץ ישראל לפני למעלה מ-2000 שנה. לפי הטיעון שלך, מגיעה להם מדינה. אוקיי, מכיוון שכבשנו את כל א"י, בוא ניתן להם הכל, אוקיי? למה רק את השטחים? הרי כל א"י הייתה פעם שלהם, לא? מלך ירדן אמר שהוא מוכן לוותר על האדמה כי הוא לא רוצה את הפלסטינים על העורק שלו!. שתי ראיות לכך: 1. טבח 10,000 הפלסטינים בירדן ע"י המלך חוסיין 2. טענת השמאל שהירדנים לא יהיו מוכנים לקבל פלסטינים כחלק מטרנספר- מכאן- הם רק רצו להפטר מהם. בגין מהליכוד אכן החזיר את סיני. אבל מה כל הצעקות? "תראה איך אני מפיל אותך" "תראה איך זה" "תראה איך זה" תפסיק לדבר כמו ילד קטן! בגין החזיר את סיני מכיוון ש: 1. סיני הוא אינו שטח אסטרטגי 2. על רוב השטח לא חיו בכלל יהודים, השטח הוא מדברי. והנה, נתתי לך עובדות, ואתה? אתה רק מקלל. מה דעתך לכתוב פעם אחת תגובה בלי קללות? לא מתאים לרמה השכלית שלך, נכון? להתפתחות השכלית שלך? אתה רק ילד קטן ומתלהם, במקום לדבר אתה מקלל. זה רק מעיד על היותך בור, וחסר יכולת להתמודד עם האמת.

למעלה