שרון גבר על ביבי !!

מר נווה, בלי קשר לדעות פוליטיות:

הבנאדם אומר לי שלא אכפת לו שיטבחו בי. מילא, אם הוא היה ערבי זה היה מתקבל, אבל כיהודי ליהודי, כאזרח ישראל לאזרח ישראל, לא אכפת לו שיטבחו בי. בנוסף, הוא קורא לי שקרן ומפגר רק בגלל שאני מתנחל. כאילו שאם אני עובר להתנחלות נמחק לי אוטומטית השכל. אז אתה מדבר איתי על פסים אישיים?

N a V e

New member
אתה צודק ש"הוא התחיל" אבל זה ממש

ממש מיותר להמשיך עם זה.

N a V e

New member
אז מה אם "הוא התחיל",לא חייבים

להמשיך ולהיגרר לפסים כאלה.

N a V e

New member
ו"צהוב בנשמה"...

תנסה להיות קצת יותר מתון בתגובות שלך. האחרונה באמת הייתה מיותרת.

לפי דעתי מצנע הוא סתם דברן

אפילו שאני שמאלנית ואפשר להגיד קיצונית, אני מעדיפה את שרון.

N a V e

New member
שמאלנית קיצונית שמעדיפה את שרון?

על זה עוד לא שמעתי.

חחחח

יש כבר ש"סניק לשעבר בשינוי, הגיע הזמן לשמאלנית שתומכת בשרון, לא?

חחחחחח עאלק שמאלנית קיצונית...

טוב שלא הגזמת, היית כותבת מרצ וזהו. יאללה כל הימנים האלה, נכנסים לפורום ומזיינים בשכל.

מנהלים אולי תעיפו אותו מכאן?

הוא רק מקלל, אי אפשר לדבר איתו בכלל! הוא בא לכאן כדי לפרוק תסכולים לאחר שאבא שלו אונס אותו ואמא שלו מרביצה לו! יש פורום תמיכה נפשית לנוער, שילך לשם ויעזוב את אלה שמוכנים לדבר כמו בני-אדם בשקט!

EverMan

New member
מי שמדבר.

רק תקרא את תוכן ההודעה שלך - ותבלום פיך.

EverMan

New member
סלחי לי , רק תסבירי לי למה.

איך את מסוגלת להגדיר את עצמך שמאלנית ממובן כלשהו - ולהצביע שרון ?

CANDY MAN

New member
אולי היא מעדיפה מעשים על דיבורים...

מצנע יכול להבטיח הבטחות מפה ועד להודעה חדשה אבל בת´כלס כמה מהם הוא יוכל לקיים? את עזה לפנות הוא יוכל? נגיד, ולהתפלל שלא ייצאו משם איזה חמישה פיגועים שיחסלו לחלוטין את התוכניות שלו... את המתנחלים הוא יכול לפנות? בחיים לא... בקושי הצליחו לפנות 300 אנשים בהתנחלות לא חוקית אז מצנע הגדול בעל התמיכה הפוליטית הגדולה ובעל הנסיון הרב יצליח לפנות 220 אלף אנשים שרואים בשטחים כבית הטבעי שלהם... כן, בטח... לדבר עם ערפאת הוא יכול? זה נורא יפה שהוא מוכן לדבר איתו ולעשות שולם אבל רק עצם זה שהוא אומר זאת מראה על חוסר ההבנה וחוסר הנסיון שלו... מה השלב הבא? לדבר עם בן לאדן למען שלום עולמי? עם רוצחים וטרוריסטים לא מדברים ובטח לא אחרי שהפכו אותם ללא רלוונטים יותר... יש עוד מיליון דוגמאות והוא לא יכול לעשות כלום ממה שהוא מבטיח... כבר עדיף לו לצאת בהצהרות כלליות ("אני יביא שלום וביטחון") כמו אריק שרון ואז לפעול הכי טוב שאתה יכול ושמאפשרים לך...

EverMan

New member
קנדימן - ראש ממשלה יכול לעשות

הרבה. זה ששרון לא עשה כלום וזה מה שאתה זוכר - זה פסול מאוד - זה רק מוכיח כמה שרון גרוע. לפנות את עזה - בקלות ! ללכת לשבת על הגדר זה מצויין. אנחנו לא בעזה כבר למעלה מכמה שנים טובות - אין סיבה שניכנס עכשיו. את המתנחלים בעזה - הוא בהחלט - אבל בהחלט יכול לפנות. אדם שעובר על חוקי מדינת ישראל - יקבל את העונש המגיע על כך. גם את ימית פינו בסוף - וגם בסיני היו לא פחות איש. זה שהוא רוצה לדבר עם ערפאת להפסיק את הטרור זה מכובד. זה מראה על נכונות כלשהי , שאפילו את המינימום הזה יש לשרון. והרי הוא יודע שערפאת לא יאות לדבר רציני - זה רק בשביל הגימיק ואתה ואני יודעים זאת- זה להגיד : ישראל בראשות אדם שוחר שלום - ותראו - הם לא רוצים. אז עדיף לו לא להגיד כלום ולזבל את השכל ולצחוק על האינטלגנציה שלנו כמו אריאל שרון ואז לפעול הכי טוב שמאפשרים לי !? לא ! ראש ממשלה זה לא תפקיד אימפוטנטי שפשוט יפעל אותו דבר לא משנה מי ! אתה פשוט לא מבין את זה. אתה זוכר בראש שלך רק את שרון בתור ראש ממשלה... לא את הכל.

CANDY MAN

New member
שרון לא עשה הרבה? בטח שכן... ו...

הוא היה יכול לעשות הרבה יותר אם לא היה את הלחץ מאירופה ומארה"ב... שרון קיבל את המדינה במצב מסריח (-) והוא עשה הרבה כדי לשפר את המצב... נכון שבהתחלה הוא התנהג כמו אימפוטנט אבל מאז חומת מגן הכל השתנה! האינטיפאדה הגיעה בתקופת ברק! אל תשכח את זה! בגלל זה העם העיף אותו! כי הוא לא עשה כלום! הוא פחד! הוא ראה איך כל ההסכמים שלו נשרפים באש ובמקום לכבות את השריפה הוא קפץ אחריהם לאש! שרון מראה קו החלטי! הוא מבטיח מה שהוא באמת יכול לקיים! הוא אומר דברים כללים כי המצב לא מאפשר לו להבטיח דברים ספציפים כמו מצנע החכם הגדול... רק הזמן יגיד את זה, אבל אתה עוד תראה שמצנע עם חוסר הנסיון שלו לא יקבל שום תמיכה לשום מהלך שהוא יעשה חוץ מהמפלגות הערביות וחוץ ממרצ ועל מפלגה של ערבים ומפלגה של בוגדים (הכוונה למרצ למקרה שהדברים האחרונים שלי על העבודה גרמו לך לחשוב קצת) לא בונים מדינה ובטח לא כשהמפלגה שלך מקבלת 20 (+-) מנדטים מהעם!

moledet שלי

New member
את האמת. בגלל ביטול הבחירה הישירה

מצנע לא ייבחר, אם חוק הבחירה הישירה היה אז אני בטוח ש95% מצנע היה נבחר

EverMan

New member
אם אם אם ...

שרון לא קיבל את המצב במצב מסריח. וזה שהוא "פעל ופעל ופעל" לפי טענתך - הוא רק החמיר את המצב. אני לא רואה את המצב כיום יותר טוב מההתחלה... להפך אפילו. האינתיפאדה הגיע באופן נסיבתי בתקופת ברק - זה היה יכול לקרות בתקופת ביבי או מי שאחרי שרון באותה מידה. הוא עף בגלל שהעם אוכזב מהשלום עם ערפאת , ובגלל החוסר הסברה של ברק. "הוא פחד" מה אתה ביבי? ברק הראה את פרצופו של ערפאת. הוא הלך עם הדרך התמידית של העבודה - שלום כל עוד אפשר - שאין - ישראל חזקה גם בדרך השניה. שרון מראה קו החלטי ? הוא לא מראה שום קו בכלל ! סלח לי , אתה רוצה אדם לא החלטי בתור ראש ממשלה ? ההבדל בין שרון למצנע הוא ששרון יגיד : אני רוצה לאכול ארוחת צהריים. מצנע יגיד : אני רוצה ארוחת צהריים - אני רוצה המבורגר עם צ´יפס וגלידה. ההבדל הוא ששרון יודע שמה שמצנע אוכל זה מה שהוא יאכל בסופו של דבר, אבל הוא עובד על העם שזה לא מה שהוא יאכל. אתה תראה שמצנע יקבל את המספיק תמיכה שלו מכל מקום. חוסר ניסיון לא שווה חוסר תמיכה. חוסר אידיאולוגיה גורם לחוסר תמיכה. לא בונים מדינה שהמפלגה שלך מקבלת 20 מנדטים מהעם ? דווקא ממשלת ברק שאתה כל כך אוהב להאשים קיבלה את זה.

CANDY MAN

New member
וממשלת ברק התרסקה לא?

אם העם כל כך מאוכזב מערפאת אז איך מצנע יכול להרשות לעצמו לבוא ולומר שהוא ידבר עם ערפאת?? זאת הטעות הכי בסיסית שהוא עשה וכל הפרשנים אומרים זאת... אני סתם חושב שזה נכון... מצנע יגיד שהוא רוצה ארוחת צהרים עם המבוגר ועם צ´יפס ואפילו גלידה... אבל נחש מה? פתאום הוא יגלה שהוא שאין לו כסף לשלם! וגם אף אחד לא מוכן להלוות לו... לא מבטיחים דברים כל כך משמעותיים בנושא ביטחון שאי אפשר לדעת מה יקרה איתם... מספיק שהיה איזה אירוע אחד של החיזבאללה והיינו נשארים בלבנון עד היום... צריך לדעת לתפוס את הרגע ולא בטוח שמצנע יידע לעשות זאת...

EverMan

New member
ככה ...

ממשלת ברק התרסקה בגלל זה שברק פוליטקאי גרוע - לא כי היא הייתה גרועה. מצנע אומר שהוא ידבר עם ערפאת להפסקת הטרור. כל כך פשוט. בדיוק כמו ברק. מצנע יגיד שהוא רוצה את הארוחת צהריים - אבל הפלא ופלא ! הוא מביא את התקציב החלופי שהוא הציע למשק בית שלו - ותראה ! יש תקציב ! יש כסף ! ויש גם מי שמוכן להלוות למצנע אבל לא לשרון ... צריך לדעת לתפוס את הרגע - ותודה לאל יש לנו כל כך הרבה פרשנים בגרוש ומספיק חברים בעבודה שייעצו לו מתי לפעול - שלא צריך אפילו שמצנע יצטרך לדעת מתי.

למעלה