הסטטיסטיקה על העוני היא מתקופת ביבי
הרי כולם יודעים שלפני רצח רבין המצב הכלכלי בארץ הרקיע שחקים, לאנשים היו מקומות עבודה, לא היו כל כך הרבה אנשים שזקוקים לכסף כמו שהיום. אנשי עסקים מחו"ל באו להשקיע בארץ, כמעט הגענו להסכם שלום לא רק עם הפלסטינים אלא גם עם הסורים. ואז רבין נרצח ומי שעלה לשלטון היה ביבי שהרס את הכול. ביבי הפסיק את תהליך השלום עם הפלסטינים, ומאז בעצם פחות ופחות משקיעים באו להשקיע בארץ. כל העולם רוצה שלום לא רק השאמלנים, ושכל העולם ראה איך ביבי עוצר את תהליך השלום אין להם סיבה לבוא ולהשקיע בארץ. ומתקופת ביבי החל בארץ מיתון כלכלי קשה, תחילה זה לא היה גרוע כל כך אבל לאט לאט המצב הדרדר. לא סתם ברק הביס את ביבי ב-12% !!!!!!!!!!!! כולם ראו והבינו שביבי הרס את המדינה, ביבי הכניס אותנו למיתון כלכלי שעד היום אנחנו לא יוצאים ממנו. ביבי הרס את תהליך השלום ואת האמון שהיה לפלסטינים בנו, עד כדי כך שברק כבר עלה לשלטון ורצה ללקדם את תהליך השלום הפלסטינים כבר לא נתנו בנו אמון. וכעבור זמן מה החלה האינטפאדה, ואז אנשים ראו שאין לברק פתרונות לאינטפאדה ובאותו זמן היה בליכוד מתמודד שהבטיח לכולם שלום,בטחון ומצב כלכלי מצוין. ועד מהרה גם הוא התברר ככשלון חרוץ, עכשיו אנחנו צריכים מועמד שמאלני שיקדם את תהליך השלום. ולא אחד שמדבר על שלום ובעצם המעשים שלו להפך מלעשות שלום. דבר שני, מה זה קו העוני?!? קו העוני זה קו שמתחתיו חיים אנשים שאין להם לא אוכל, לא ביגוד, לא חשמל, לא טלפון לא דברים בסיסים שאדם צריך. ובמקום זה האנשים הולכים ולוקחים אוכל מהזבל, אבל בשנים האחרונות נפתחו בארץ כמה וכמה סניפים של בית אוכל כזה שהוא מיועד לאותם נזקקים שאין להם ארוחה חמה. והם מספקים להם לפחות ארוחה חמה אחת ביום !! וראש הממשלה בחיים לא יבין אותם, הוא נוסע בקאדילק מפוארת, יש לו 7ארוחות ביום {אני מדבר על שרון כן}, הוא חי טוב. מה אכפת לו מאותם עניים שלא יודעים את עתידם, שהם לא חולמים על מחשב חדש או פלאפון. או רק חולמים על ארוחה חמה ועל בגדים חמים שיעזרו להם בחורף. אתה מוזמן לעשות סיור עם המכונית שלך ברחובות ת"א ולראות את אותם נזקקים ברחובות מחפשים אוכל. בת"א יש הכי הרבה קבצנים ומסכנים שמחפשים אוכל בזבל, וגם מבקשים תרומות ובדרך כלל אנשים לא נותנים להם, למרות שאני תמיד נותן להם. ואני מאמין שמצנע ישנה את סדר העדיפויות, והוא ישים את אותם עניים בראש הרשימה שלו, הוא ישפר את מצבם. שרון עכשיו בשלטון אין טעם לבחור בו, כולם רואים מה הוא שווה. מצב כלכלי ובטחוני בין הגרועים שהיו לנו מאז הקמת המדינה. מצנע לשלטון !!