שרון גבר על ביבי !!

EverMan

New member
השטחים ולבנון זה כמעט אותו דבר.

אין כל סיבה שאחרי שנצא האינתיפאדה תמשיך. נקודה ! ומצנע יכול בהחלט להשאיר את הכיבוש לעוד כמה חודשים ואולי שנה שנתיים במקרה שזה מה שטוב לישראל... תפסיק לדבר כמו דמגוג ליכודניק - תתחיל לדבר ת´כלס. "בלה בלה בלה כיבוש מצנע" אתה לא מדבר תוכן ואתה לא מכיר את הבן אדם.

CANDY MAN

New member
ת´אמת אני מכיר אותו מעולה....

שמעתי אותו במיליון ראיונות שלו... אני נהנה לשמוע אותו, סה"כ יש לו חזון יפה רק חבל שהוא מנותק מהמציאות. אני תמיד מדבר ת´כלס... אחרת לא הייתי אומר שאני רוצה לראות את מצנע נשאר שנייה אחת עם הכיבוש... אם הוא יעשה זאת הוא יצבור אצלי ואצל רבים אחרים הרבה קרדיט (אנחנו כל הזמן מדברים אם ואם... אבל שנינו יודעים מה התוצאות בבחירות הבאות) אחרי שנצא האינטיפאדה אולי לא תמשיך (ואולי כן, החמאס לא ישתוק כל כך מהר) אבל ברשות תצמח רשות טרור שיום אחד תתפוצץ שוב... אתה מוכן להשתתף בניסוי?

EverMan

New member
אדם שיש לו חזון אבל כן מחובר למציאו

ת. כמו מצנע , עדיף פי שמונה משרון , שאולי מחובר לקרקע , אבל אין לו חזון. כך מקבלים את ההטבות של העתיד וגם את ההווה. להצביע שרון בזבוז של הקול. וזה שאתה מנבא מראש שיהיה משטר של טרור ... טוב , תודה לך , אבל נביאים לא בעירי.

EverMan

New member
שזה אדם שיש לו חזון אבל גם מחובר

למציאות. כמו מצנע , עדיף פי שמונה משרון , שאולי מחובר לקרקע , אבל אין לו חזון. כך מקבלים את ההטבות של העתיד וגם את ההווה. להצביע שרון בזבוז של הקול. וזה שאתה מנבא מראש שיהיה משטר של טרור ... טוב , תודה לך , אבל נביאים לא בעירי.

אני יסביר לך

הם לא רק רוצים שאאנחנו נצא מהשטחים אלא מכל המדינה!!!! הם אומרים שהמדינה שלהם והם היו פה קודם!!! ותפסיק להיות כמו דמגוג שמאלני- תתחיל לדבר ברצינות- אתה חושב שמדינת ישראל תפנה חצי משטחה בשביל הפלשתינאים?? סליחה, תיקון: אתה חושב שכל אזרחי מדינת ישראל יצאו מהארץ בגלל הפלשתינאים ונחזור לגלות??? לא!!! הם רוצים את כל ישראל נקודה(.) ועם מצנע יבחר, הוא עוד ייתן להם חצי מדינה והעם יודע את זה לכן הוא לא יבחר בו!!!

Moledet972

New member
אני דווקא חושב ששרון "עובד" על כולם

האימרות על המדינה הפלשתינית הן רק כדי לא להכעיס את מדינות ערב, וכדי לגרום להם להאמין שאחרי המתקפה בעיראק אפשר יהיה בקלות רבה יותר לנצח את ישראל(לאחר נסיגה מאזור ההר). עוד עניין - יתכן שהוא גם מתבטא בצורה מתונה כדי לקבל את הערבויות האמריקאיות, למרות שזה לא בטוח - אני יותר חושב שהאמריקאים כבר יודעים מזמן ששרון לא יסוג מיש"ע.

חחחח אין כמו צחוק טוב על הבוקר!

מיליון וחצי עניים?! מה פתאום?! 4 מיליון עניים!!! בעצם מה הקמצנות הזאת?! 6.5 מליון עניים!!! כן! כל המדינה ענייה! החיים בזבל!!! ואותי מעניין מה היה קורה אם ברק היה בראשות הממשלה... או מצנע. או רבין. או פרס. אני לא רוצה לחשוב על זה אפילו. דבר שני, שרון יבחר שוב מאחר וביטלו את שיטת הבחירה הישירה. כלומר, בפני העם עומדת האפשרות הבאה: ליכוד או עבודה. והעם, בכל הסקרים ובכל המשאלים רוצה ימין|דגל ולא פלסטין!

מצחיק אותך שיש כל כך הרבה עניים?!?

תתבייש לך, מיליון וחצי אנשים חיים מתחת לקו העוני ואתה צוחק עליהם. קרוב ל-300 אלף מובטלים ואתה צוחק עליהם, עד מתי אתה תמשיך להיות כל כך מפגר.

Moledet972

New member
כמעט כולם הם ערבים וחרדים.

אצל החרדים זה לא כל כך נורא - הם לא חיים בעוני(כלומר - הכנסה נמוכה, אבל הם יודעים להסתדר) וכך גם בדרך כלל הערבים(חיים כפריים וכו´). תושבי המגזר העירוני הם חיים באופן דיי סביר. בכל מקרה - מיליון וחצי "עניים" זה סטטיסטיקה עוד מתקופת ברק(השנה פורסם דו"ח העוני של 2001, ונוספו 70,000 עניים).

אתה לא מבין על מה צחקתי...

ועוד אני מפגר. אני צוחק על הנתונים המוגזמים שהבאת. ואני צוחק על זה שאתה לא יודע להעריך את רה"מ שלנו שמצליח להשאיר את המדינה במצב סביר יחסית למלחמה שפתחו בה נגדינו. אף ר"מ לא היה מסוגל לטפל במצב כמו שרון, וכשנהרגים כל יום אזרחים, הטיפול בכלכלה צריך להידחק לשוליים, עם כל הכבוד לעניים.

צחקת על העניים...

תראה איך אתה מזיין בשכל, רואים שאתה לא קורא עיתונים. תקרא עיתונים ותבין מה שאתה קורא, ככה אתה סתם קורא הודעות שלי ואתה לא מבין מה שאני כותב. כי אתה מפגר !! מיליון וחצי עניים חיים מתחת לקו העוני, תראה את הנתון הזה לא ידעת. תקרא עיתונים אידיוט, אל תעשה מעצמך צחוק.

Moledet972

New member
הסטטיסטיקה על העוני היא מתקופת ברק!

באמצע השנה הבאה יפורסם דו"ח העוני על השנה הזו(2002). ומה זה קו העוני בדיוק? יש אנשים שאין להם הרבה מוצרים שלך יש, והם מבשלים לעיתים אפילו לחם בעצמם - ואז אי אפשר להחשיב אותם כעניים! אין להם מחסור במזון! הם פשוט חיים כמו שחיו לפני 100-200 שנים. אלו שחיים בעיר הם כמעט אף-פעם אינם עניים, ואם הם עניים זה בגלל ניהול כושל של חייהם.

הסטטיסטיקה על העוני היא מתקופת ביבי

הרי כולם יודעים שלפני רצח רבין המצב הכלכלי בארץ הרקיע שחקים, לאנשים היו מקומות עבודה, לא היו כל כך הרבה אנשים שזקוקים לכסף כמו שהיום. אנשי עסקים מחו"ל באו להשקיע בארץ, כמעט הגענו להסכם שלום לא רק עם הפלסטינים אלא גם עם הסורים. ואז רבין נרצח ומי שעלה לשלטון היה ביבי שהרס את הכול. ביבי הפסיק את תהליך השלום עם הפלסטינים, ומאז בעצם פחות ופחות משקיעים באו להשקיע בארץ. כל העולם רוצה שלום לא רק השאמלנים, ושכל העולם ראה איך ביבי עוצר את תהליך השלום אין להם סיבה לבוא ולהשקיע בארץ. ומתקופת ביבי החל בארץ מיתון כלכלי קשה, תחילה זה לא היה גרוע כל כך אבל לאט לאט המצב הדרדר. לא סתם ברק הביס את ביבי ב-12% !!!!!!!!!!!! כולם ראו והבינו שביבי הרס את המדינה, ביבי הכניס אותנו למיתון כלכלי שעד היום אנחנו לא יוצאים ממנו. ביבי הרס את תהליך השלום ואת האמון שהיה לפלסטינים בנו, עד כדי כך שברק כבר עלה לשלטון ורצה ללקדם את תהליך השלום הפלסטינים כבר לא נתנו בנו אמון. וכעבור זמן מה החלה האינטפאדה, ואז אנשים ראו שאין לברק פתרונות לאינטפאדה ובאותו זמן היה בליכוד מתמודד שהבטיח לכולם שלום,בטחון ומצב כלכלי מצוין. ועד מהרה גם הוא התברר ככשלון חרוץ, עכשיו אנחנו צריכים מועמד שמאלני שיקדם את תהליך השלום. ולא אחד שמדבר על שלום ובעצם המעשים שלו להפך מלעשות שלום. דבר שני, מה זה קו העוני?!? קו העוני זה קו שמתחתיו חיים אנשים שאין להם לא אוכל, לא ביגוד, לא חשמל, לא טלפון לא דברים בסיסים שאדם צריך. ובמקום זה האנשים הולכים ולוקחים אוכל מהזבל, אבל בשנים האחרונות נפתחו בארץ כמה וכמה סניפים של בית אוכל כזה שהוא מיועד לאותם נזקקים שאין להם ארוחה חמה. והם מספקים להם לפחות ארוחה חמה אחת ביום !! וראש הממשלה בחיים לא יבין אותם, הוא נוסע בקאדילק מפוארת, יש לו 7ארוחות ביום {אני מדבר על שרון כן}, הוא חי טוב. מה אכפת לו מאותם עניים שלא יודעים את עתידם, שהם לא חולמים על מחשב חדש או פלאפון. או רק חולמים על ארוחה חמה ועל בגדים חמים שיעזרו להם בחורף. אתה מוזמן לעשות סיור עם המכונית שלך ברחובות ת"א ולראות את אותם נזקקים ברחובות מחפשים אוכל. בת"א יש הכי הרבה קבצנים ומסכנים שמחפשים אוכל בזבל, וגם מבקשים תרומות ובדרך כלל אנשים לא נותנים להם, למרות שאני תמיד נותן להם. ואני מאמין שמצנע ישנה את סדר העדיפויות, והוא ישים את אותם עניים בראש הרשימה שלו, הוא ישפר את מצבם. שרון עכשיו בשלטון אין טעם לבחור בו, כולם רואים מה הוא שווה. מצב כלכלי ובטחוני בין הגרועים שהיו לנו מאז הקמת המדינה. מצנע לשלטון !!

Moledet972

New member
הסטטיסטיקה היא מתקופת ברק.

ביבי לא הרס את הכלכלה. זה שהייתה לנו מממשלה של רבין ופרס שהחליטה שהכל שווה כדי להבחר, זה לא אומר שהממשלה אחריה הייתה אשמה במצב. להביא לגרעון של 5%(בתקופת פרס) ולהאשים את ביבי בכך שהגענו למיתון(כדי למנוע משבר פיננסי קשה) זה פשוט שקר. לא ניתן לקיים מדינה לאורך זמן עם 5% גרעון(ו-15% ריבית)! ביבי הוריד את הגרעון לבערך 2.5%, והגדיל את ההשקעות הזרות בארץ. הוא חתם על הסכמי סחר חופשי עם מדינות כמו הודו וסין(שאם נצליח לקבל חצי אחוז מהתוצר שלה נחיה כמו מלכים). קו העוני הוא דבר שגוי מאוד. הוא היה צריך להשתנות מאוד. צריכים להגדיר אותו לפי הכנסה לאחר מיסים(כולל ארנונה) - כך, אדם שחי בתל אביב ומקבל משכורות 5000 ש"ח יחשב עני, ואילו אדם שחי בעיירת פיתוח ומקבל 3500, לא יחשב עני(כי יש הבדל עצום בארנונה ושאר המיסים והתשלומים). אני מכיר המון משפחות שהכנסת החודשית היא 4000 ש"ח(שזה מתחת לקו העוני) והן יכולות לאפשר לעצמן חיבור לטלויזיה רב-ערוצית, ואינטרנט מהיר, ומכונית לא רעה, ודירה ש"עשירים" רבים לא יתביישו בה וכו´. כשתהיה לנו הגדרה נורמאלית לעוני, רמת העניים תהיה כ-400,000 אנשים. אל האנשים האלו צריך להפנות את מרבית תקציבי הרווחה, ואת כל הכסף שייחסך, להפנות להשקעה במשק/הורדת מיסים. מצנע בשלטון יהפוך את ישראל למדינה דמויית בלגיה(בכל המובנים. גם בכלכלה, גם בחברה וגם ביחסי יהודים-ערבים). - ברק הביס את ביבי ב-12%, אבל - ביבי קיבל 44%. עוד 6% והוא היה נבחר לראש ממשלה.

חחח בדיוק הרגע סיימתי לקרוא את

כל ידיעות אחרונות של השבת... אני מבין טוב מה שאתה כותב, אני פשוט לא מסכים עם זה. זו דמוקרטיה, לא? מעניין- שמאלן מתבטא בזכות רצח אזרחי ישראל (כמובן לאחר שהוא מתלונן על רצח רבין), שמאלן זורק את הדמוקרטיה לפח (כמובן, לאחר שהוא מתלונן על אובדנה בעת רצח רבין)... אני קורא עיתונים, ואני חושב שלהבדיל ממך אני גם מבין מה אני קורא. אתה חושב שאתה כל כך חכם, שרק נותר לי לרחם עלייך ועל האנשים הסובבים אותך. דברים לא נעימים קורים למי שלא נזהר בלשונו.

בטח שסיימת לקרוא....

אתה גם קבלת 100 בהיסטוריה, 95 בג"ג, וגם סיימת לקרוא עיתון. למה אני מרגיש שאתה משקר, אולי כי אתה מתנחל טיפוסי שנוהג לשקר כל הזמן. לא אכפת לי דוגרי אני אומר לך, שמתנחל מת לא אכפת לי כמו שיהיה אכפת לי מאזרחי מדינת ישראל. הרי המתנחלים לוקחים את זה על עצמם, הם יכולים לא להתקע בשטחים של הפלסטינים הם מבקשים את זה. אז מה הם באים אחר כך בטענות לממשלה שהם לא מספקים להם בטחון, כמעט כל צה"ל תקוע בשטחים בגלל המתנחלים הפושעים האלה. אז אתה רוצה שיהיה אכפת לי מהם?!? למה להם אכפת מאיתנו=אזרחי מדינת ישראל?!? אם היה להם אכפת מאיתנו הם לא היו תקועים בשטחים, והיו ממזמן מרימים גדר הפרדה. אז תפסיק לזיין לי את השכל שאתם תורמים למדינה למה כי אתם עושים בדיוק ההפך, במקום שיהיה בטחון אתם גורמים לכך שהמחבלים יכנסו חופשי על הבר לשטחי המדינה שלנו. אם לא שמת לב אנחנו מותקפים כבר למעלה משנה וחצי במתקפת טרור רצחנית, וזה לא שאנחנו לא יודעים מאיפה הם יוצאים, כוחות הבטחון יודעים כמעט הכול על המחבלים. ובמקום שישימו להם מכשול בדרך לפיגועים שלהם, כוחות הבטחון לא עושים כלום מכיוון שגרים 200 אלף משוגעים בשטחים. ובגללם אי אפשר להכשיל את המחבלים, אתם אשמים במצב שאנחנו תושבי מדינת ישראל שקועים בו למעלה משנה וחצי עוד מעט שנתיים. אז למה שיהיה לי אכפת ממכם תן לי סיבה אחת טובה. מצנע לשלטון !! נ.ב אכן דברים לא נעימים קורים למי שלא נהזר בלשונו, אז תתחיל לשמור על לשונך.

חחח אתה יודע מה מצחיק פה?

שאם הייתי מציג עצמי כקיבוצניק היית מאמין לי... מה שאתה אומר כאן כבר מזכיר לי את הנאצים במלחה"ע ה-II, אתה פשוט אנטישמי! א-נ-ט-י-ש-מ-י! רק בגלל שאני מתנחל אני שקרן? תגיד לי מה נראה לך שאני?! איזה דוס שלומד כל היום?@ איזה דתי ששומר שבת?! אני בדיוק כמוך יא מעפן! רק שאני גר בהתנחלות זה הכל! ותסלח לי, אבל גם אתה לוקח את זה על עצמך כשאתה עולה לאוטובוס, אתה הרי יודע שלא בטוח שתצא משם שלם, לא? וגם אתה לוקח על עצמך שאתה נכנס לאוטו ומתחיל לנסוע- אתה לא יודע אם לא תעבור תאונה חס וחלילה נכון?! בקשר לאיום במשפט האחרון, אני ממש לא רוצה להגרר למכות, ואתה?

La Gamba

New member
יופי שעכשיו אתה מבקש מהם

בדיוק לפני שהם ירדו לפסים האלה...
(סלח לי על הציניות)

למעלה