שרון גבר על ביבי !!

כן אני אומר...

תראה איזה מסכן אתה, אין לך טיעונים ניגדיים אז אתה מחפש אותי על קטנות. בחייך אתה ממש מעורר רחמים. זה שאתה אומר שכבשנו את יש"ע, ושהיו לפנינו הרבה בא"י. אז מה עוד יש לי להתווכח איתך, אתה בעצם כותב מה שאני כותב. דבר שני, למה אתה חוזר לי רק 2000 שנה אחורה?!? אולי תחזור לי 5000 שנה ונסגור עניין. בחייך אתה עושה צחוק מעצמך, מה אכפת לי מה שהיה לפני 2000 שנה זה לא רוולנטי. כיום המצב שונה מלפני 2000 שנה, אנחנו כיום בשנת ה-2000 ולא 2000-. דבר שלישי, אני לא מבין מה אתה רוצה. מלך ירדן אמר שהוא מוותר לפלסטינים על השטחים, מה אתה מתחיל לתרץ לי עכשיו. שורה תחתונה מלך ירדן וויתר לפלסטינים על השטחים, השטחים שיכיים לפלסטינים כפי שכתבת הם היו כאן לפנינו, כבשנו מהם נקודה !!!!!!! דבר רביעי, והנה שוב אתה מזיין לי בשכל. מה אתה מזיין כל כך הרבה בשכל תגיד לי, שורה תחתונה החזיר את סיני. אתה לא שם לב שאתה סותר את עצמך?! מצד אחד כותב לא מחזירים שטחים שכבר כובשים, מצד שני כותב לי תירוצים למה החזרנו למצרים את סיני. די די אתה לא ילד רציני אתה עושה מעצמך בדיחה.

אתה

בא אליי עם משפטים בסגנון של "תראה איך אני מפיל אותך" ואני עוד בא אלייך בקטנות?! אתה לא רציני. חוסיין ויתר על השטחים לפלסטינים- מצויין. רק יש בעיה אחת- השטחים לא שלו בכלל! גם אני יכול לוותר על שטחים שלא שלי- בכיף! חוסיין הפסיד את השטחים- ורק 27 שנה לאחר מכן ויתר עליהם! אין לו סמכות לוותר עליהם כי הם כבר לא שלו! אף פעם לא אמרתי שאסור להחזיר שטחים בשום מצב. צריך להפעיל כאן שיקול דעת. ומבחינה הגיונית- יש מקום להחזיר את סיני. למה? כי אין לנו שימוש בשטח הזה. ביש"ע יש שימוש, והגדול שבשימושיו- נקודה אסטרטגית שאין שניה לה.

אתה.....

אני בא אליך עם משפטים, ואתה בא אלי עם שקרים. בכל אופן השטחים היו של ירדן ואנחנו כבשנו מהם את זה במלחמת ששת הימים. ומה שכובשים צריך להחזיר !!!!! דבר שני, סיני הייתה של מצרים כבשנו מהם והחזרנו להם, אותו דבר צריך לעשות עם השטחים ששיכיים לפלסטינים.

אילו שקרים בדיוק? קדימה, פרט.

מה שכובשים צריך להחזיר? אוקיי, אז בוא נחזיר את הגליל, הגולן והנגב. הרי כל אלה הם שטחים שכבשנו שלא-כדין, ושטחים כבושים צריך להחזיר. רק תסביר לי, איך אתה חושב שנשיג לעצמינו מדינה. נבוא לאו"ם האנטישמי ונגיד לו "אוי, אנחנו מסכנים, רדפו אותנו באירופה, רדפו אותנו ברוסיה ובמדינות ערב, ועכשיו אנחנו רוצים מדינה, ושתהיה גדולה ויפה בבקשה"? על מדינה נלחמים, כובשים שטחים ומיישבים אותם. אין דרך אחרת, במיוחד לא ליהודים. השטחים ששייכים לפלסטינים הם גם השטחים שאתה יושב עליהם כרגע, אז למה שלא תקום ותחזיר אותם?

אילו שקרים?!? מלא שקרים !!!!!

דבר ראשון, הויכוח עם הפלסטינים זה על יש"ע, ועל רצועת עזה. אני לא מבין מה אתה מזיין לי את השכל, מה הגליל הגולן והגנב קשורים?!? הדיון זה על רצועת עזה ושטחי יש"ע נקודה. כמובן שלא ניתן להם את הארץ היפה שלנו, נחזיר להם רק את מה שכבשנו מהם !! יש כאלה כפי שציינת מהפלסטינים שאומרים שכל הארץ שלהם, אך אלא הקיצונים שחושבים ככה. והם יודעים טוב מאוד שהם לא יקבלו את כל הארץ שלנו, אז חבל להם על המאמץ. אבל את רצועת עזה ואת יש"ע אפשר בשקט להחזיר להם, הם יקימו לעצמם מדינה והטרור יפסק. ואנחנו נוכל לחיות בשקט, בלי הכיבוש על הראש בלי פיגועים ועם גדר הפרדה. דבר שני, אז לפי מה שאתה בעצם אומר, "שעל מדינה נלחמים". אז יאללה בוא נלחם עוד 50 שנה ונראה לאן נגיע. איזה דרך חשיבה מפגרת יש לך, אם לפני מה שכתבת היה לי קצת כבוד אליך עכשיו בכלל אין לי שום כבוד עם כזאת דרך חשיבה. מה אתה חושב שכל החיים אנחנו יכולים להלחם, כל החיים נהיה בסכנה שחס וחלילה מדינות ערב לא יפתחו במלחמה נגדנו. ואני לא מדבר רק על סוריה, מצרים וירדן. אתה יודע יש עוד 18 מדינות ערב חוץ מהן. אז יאללה בוא נכבוש את ירדן, ואחר כך את מצרים ואז א"י תהיה גדולה וחזקה יותר. ואחר כך את אפריקה, ואת עירק ואיראן. ושנסיים לכבוש את כל המזרח התיכון אפשר לעבור לאסיה ואחר כך לאירופה, ואז א"י תהיה מעצמה. ואחר כך נתכנן לכבוש גם את ארה"ב. בחייך זה נראה לך הגיוני, כל החיים לכבוש שטחים ולהחליט שזה שלנו. חלאס רצינו מדינה קבלנו, כבשנו חוץ מהמדינה שקבלנו עוד שטחים שלא שיכיים לנו ואפשר להחזיר להם את השטחים הללו בשקט. נמאס מהלחמות, נמאס מההרוגים לך טוב עם זה אז תמשיך לחיות איפה שאתה ונראה כמה זמן תחזיק מעמד. מצנע לשלטון !!!!!!

gilka

New member
2 דברים

-"מלך ירדן אמר שהוא נוכן לוותר על השטחים לטובת הפלשטינים..." זה מאוד קל לוותר על שטחים אחרי שהם כבר לא שלך... תפתך את הספר "50 שנו" ותראה לי ידיעה אחת על אמירה כזו נדיבה של חוסיין לפהי שנת 67. תראה לי. גם אני יכול לוותר על שטחים שלא שלי: אני מוכן ברוב טובי ונדיבותי, לוותר בשביל הפלשטינים על כל מקסיקו, על צרפת וגם על קניה! נכון שאני נדיב??? -זוהי דעתי בלבד-מטייל עם סנאים יגיד לך את דעתו. היה חשוב להחזיר את כל סיני למצרים!!! היה חשוב וטוב שזה נעשה. אין ספק שבסופו של דבר,תחת הנהגה פלשטינית מתאימה - גם השטחים האלה יחזרו. אבל אתה יודע מה ההבדל בין שני המקרים? אני יגיד לך. ההבדל הוא שאז נאצר דיבר על שלום , ללא מלחמה, לעד. גם כשהוא דיבר לעם שלו בשפתו הוא הטיף לשלום. עראפת, לעומתו מדבר איתנו מאוד יפה, אבל עם העם שלו - הוא מדבר על טרור ועל כיבוש ירושלים. מכיוון שאף אחד מאיתנו הוא לא קורא מחשבות ולא יודע לאיזה "צד" של ערפאת להאמין, אני בוחר לפקפק ברב המחבלים, הרוצח הזה. אתה יכול להיות תמים כמה שאתה רוצה. מזל שיש לך אותי ואת שכמותי כדי שנשמור עליך. אחרת כבר מזמן לא היית כאן (אם היית בעולם הזה בכלל). נ.ב. אש"ף (הארגון של עאפאת) נוסד בשנת 1964. 3 שנים לפני "הכיבוש". איך אתה מסביר את זה?!?!

gilka

New member
תוספת

אש"ף=האירגון לשחרור פלשטין. כלומר: רצו לשחרר את פלשטין 3 שנים לפני שהיא נכבשה. איך זה יכול להיות? תסביר לי בבקשה.

La Gamba

New member
כמו שהישראלים אמרו

ב67´. "זו לא הכמות זו האיכות" ד"א, זה לא אומר שום דבר. זה תלוי כמה קיבלת. כשאני אהיה בין 16.5 תהיה לי בגרות באנגלית(5), מיתוג(1), לשון(2), היסטוריה(2), תורת החשמל(5), ספרות(2), וזה רק מהראש, אני יכול לציין עוד כמה דברים שאני אסיים בי"א אם אטרח לבדוק במחברת... אז אל תתלהב, זה לא אומר שום דבר. ד"א, נראה לי שזו תהיה החתימה שלי.

La Gamba

New member
שמע...

די קשה להתייחס בעיקר כשכל הודעה שבשרשור מלאה בזבל. "אתה מפגר ולא מבין בגרוש" נו, זה היה כל כך הכרחי. אתם מתנהגים כאילו שזה פורום 54.

La Gamba

New member
הצחיק אותי

(נמאס לי לכתוב כל הזמן LOL, רק שתדע שצחקתי במובן החיובי..) אקטואליה, ואתה יכול לברב את זה אם רק תחליף את המס´ בלינק מ237 ל54.

במה הדעות שלך שונות משל החמאס?!

לפי ההודעה שלך- * המתנחלים פושעים * צריך לפנות את השטחים * צריך להוציא את צה"ל מהשטחים * צריך לטבוח במתנחלים *המתנחלים גורמים לכל הבעיות הקו של החמאס וארגוני הטרור- * המתנחלים פושעים * צריך לפנות את השטחים * צריך להוציא את צה"ל מהשטחים * צריך לטבוח במתנחלים * המתנחלים גורמים לכל הבעיות אז במה אתה שונה מהטרוריסטים?! אתה לא יכול לקבוע שצריך לפנות התנחלויות רק בגלל שלך לא נוח שהם קיימות! גם לי לא נוח שאתה שמאלני, ובכל זאת אני לא חושב שצריך לשלול לך את האזרחות! יש"ע שלנו, מהסיבה הפשוטה: כבשנו אותם! גם גרמניה חייה על שטחים כבושים, גם ארה"ב חיה על שטחים כבושים, וגם צרפת חייה על שטחים גבושים, וגם רוסיה! חוצמזה שהשטחים אף פעם לא היו שייכים לפלסטינים! הם היו שייכים לירדן! הפלסטינים שגרים בשטחים ברחו לשם בשנת 1948, כשכבשנו את ארץ ישראל מידי הערבים! ולכן אתה פושע! אתה מתנחל! אתה גר על שטח כבוש! הדעות שלך כל כך מסוכנות, כל כך לא לגיטימיות, אתה מסכים שיטבחו בבני עמך... אתה בנאדם חולני.

yoavl1

New member
אנלוגיה מעוותת עשית כאן

אני אעשה אנלוגיה אחרת - ילד קטן חוטף מכות מילד גדול יותר וחזק יותר. הילד הקטן חושב "הילד הגדול בריון" "הוא צריך להפסיק להרביץ לי" "כואב לי" "זה לא צודק" והילד הגדול אמור לחשוב אותו דבר, לא? אם יש שכל בקודקודו הוא יודע שהוא בריון, הוא יודע שהוא צריך להפסיק להרביץ לילד הקטן, הוא יודע שכואב לילד הקטן והוא גם יודע שזה לא צודק...אז מה? לשיטתך, הילד הבריון לא שונה מהילד הקטן.... וזה אכן ככה? לא ולא! לכן, הדמגוגיה הזולה שאתה עושה כאן בהשוואה של שמאלני לחמאסניק רק מראה שאתה מתאמץ לחפש דרכים להצדיק את העוול שאתה תומך בו. "גם לי לא נוח שאתה שמאלני, ובכל זאת אני לא חושב שצריך לשלול לך את האזרחות!" - ממש תודה....צהוב בנשמה - אל תשכח להודות למטייל עם סנאים אח"כ...בסדר? דבר נוסף,מטייל יקר....האם תהיה מוכן שהשטחים הללו יסופחו לירדן? הרי פה אתה סותר את עצמך מליון ואחד פעמים... ירדן היא פלשתין מצד אחד, אבל מצד שני השטח לא היה שייך אף פעם לפלסטינים אלא לירדנים...נו? ומה עם כל סיפורי החארטה של התנ"ך שלפיהם השטחים הם שלנו, העם הנבחר?? לגבי דבר אחד אני חייב לומר לצהוב בנשמה. מה שכן עושה אותך גרוע לא פחות, זאת האמירה שלך לגבי "לא איכפת לי שיטבחו במתנחלים". אבל אני רוצה להסביר אותך, ואני מקווה שאכן לכך התכוונת. לדעתי הוא התכוון לומר שלא צה"ל ולא תושבי ישראל צריכים למות או לחטוף פיגועים בגלל שהמתנחלים החליטו שקברי אבות חשובים מספיק כדי שבגללם יכרו קברי בנים, ולכן אם הם רוצים לגור שם שיעשו זאת מעבר לגדר, ו"ייטבחו להם לנפשם". כמובן שאני לא מאחל לאף אחד להטבח. חיי אדם הם מעל לכל לדעתי... ורק דעו לכם שרבתי עם חברה שלי לשעבר שהיא שמאלנית קצת יותר ממני שאמרה דברים דומים. אבל אם מתנחל מחליט שמספיק קדוש לו לגור שם, אנחנו לא צריכים לסבול מזה, לא פיגועים, לא קיצוצים בתקציב ולא שום דבר אחר. יואב

יואב- תגובה בשבילך

יש הבדל גמור בין הילד הקטן לילד הבריון. אם הבנתי נכון, הילד הקטן הם הפלסטינים והילד הבריון הוא ישראל. אני חייב להבין למה התכוונת בהשוואה הזו, זה הכרחי להמשך הדיון. בקשר לסיפוח השטחים לירדן- אני לא מוכן שהם יסופחו לירדן, למרות שפלסטין היא אכן ירדן. פשוט מאוד- ירדן פתחה במלחמה- ירדן הפסידה את השטחים- ירדן לא יכולה לרוץ לאמא ולדרוש אותם חזרה! זה הכל! מה דעתך שמחר נפתח במלחמה עם מצריים, נפסיד את הנגב ואז נדרוש אותו חזרה? לא עובד, נכון? יופי! השטח פעם היה ירדני, ואפשר להוכיח זאת. אך לפני שהוא היה ירדני, עות´מני, בריטי ועוד, השטח היה שטח יהודי. וכאן נכנס הטיעון התנכי. אני ממעט להשתמש בטיעון זה מאחר וכמעט אי אפשר להוכיח אותו, למרות שעם כל חפירה ארכיאולוגית מוצאים שרידים מתקופת בית דוד וממלכת יהודה. אבל עזוב, אני ממעט להשתמש בטיעון הזה, הוא רק טיעון משני, ולא בגלל שאני לא מאמין בו, אלא בגלל שהוא לא קביל בעיני חילונים. לעניין המתנחלים. דבר אחד שאתה לא מבין, יואבי, ואני לא בא להקניט אותך אלא להעמיד אותך על טעותך- שלא כל המתנחלים גרים כאן כי יש כאן קברי אבות. אנחנו גרים כאן כי אנחנו אוהבים את המקום, קשורים למקום- כי כאן הוא הבית שלנו, בדיוק כמו שאתה בחרת לגור בת"א\הרצליה\ראשל"צ\כרמיאל\איפה שרק תרצה. עכשיו תבוא ותגיד שהשטחים לא שייכים לנו, נכון? טעות. שייכים ועוד איך, כבשנו אותם, וברוב טפשותינו לא העברנו מכאן את האוכלוסייה בשנת 1967. יואב, אל תנסה לייפות את דברי הצהבהב. הוא אמר מה שהוא התכוון: לא אכפת לו שיטבחו בנו, מכאן משתמע שאם הוא יראה מחבל עומד לפרוץ להתנחלות- הוא יניח לו לבצע את זממו. האם אין כאן שנאה לאזרחי ישראל? יש. האם אין כאן הסתה לרצח אזרחי ישראל? יש. (אם פלסטיני רואה שליהודי לא אכפת מיהודי הוא ישאל את עצמו- למה שלי יהיה אכפת מיהודי?) זהו, כאן סיימתי, מצטער על האורך, אבל זה מה שיצא.

gilka

New member
שאלה תמימה

אם עמרם מצנע ייבחר, ואם הוא ימלא את ההבטחה שלו ויבנה גדר הפרדה. יפריד בצורה חד-צדדית בינינו לבין הפלשטינים. ואם הטרור ימשיך - האם אתה תתמוך בתגובה חריפה נגד הפלשטינים? יש לזכור - שאם כל הדברים האלה יתרחשו "פלשטין" תהיה כבר מדינה עם שלטון מוסמך (נבחר או לא נבחר זה לא עניינו במקרה של יציאה חד-צדדית). האם תתמוך בתקיפה חריפה של העם הפלשטיני?

EverMan

New member
למה שהם יעשו טרור רצחני

אם הם יודעים שנעזוב גם ככה עוד חודש או עוד שנה ? מה הנקודה של זה ? זה באמת טיפשי.

CANDY MAN

New member
דהההה... כי הם לא רוצים אותנו שם...

יהיה להם אינטרס לזרז את התהליך בכמה פיגועים איכותיים... מה אתה חושב שזה לבנון? שמה עזבת ובקושי שמו לב... פה הם מתים שתעוף להם מהתחת... אם זה יפסיק את הטרור באמת? רק ימים יגידו...

EverMan

New member
הם יודעים שלא נעזוב שניה לפני

המועד שקבענו. אז איך זה יעזור ?! להפך - זה רק ישאיר אותנו שם - והם יודעים זאת. היחיד שיש לו אינטרס שנישאר שם זה ערפאת.

CANDY MAN

New member
אני רוצה לראות את מצנע...

ממשיך את הכיבוש... הרי ביום שהוא ייבחר הוא הוא יוציא את צה"ל מעזה ואז מהר מאד הוא יוציא אותו מיהודה ושומרון ואז שוב יחזרו הפיגועים... תבין שיש מספיק גורמים ברשות שהשקט עושה להם רע ויש לה אינטרס שהאיטיפאדה תמשיך... היחיד שיש לו אינטרס זה הרוצח ערפאת ותאמין לי שטלפון אחד שלו ויש 20 מתאבדים בדרך לישראל... אז מה עשינו בזה? יצאנו נכנסנו יצאנו נכנסנו? צריך לחסל את הטרור ואז לצאת ולא לקבוע מועדים שלא בטוח שאפשר או צריך לעמוד בהם. לברק זה עבד עם לבנון אבל השטחים הם לא לבנון...

למעלה