3
ס סבתא חרירה New member 24/6/03 #58 רקע וכמה הערות ../images/Emo3.gif אתי, תרשי לי להמליץ לך על Real-DRAW PRO שאיתה הקטנתי את התמונות . תוכנת שולטת! אתי, אל תסבירי לי איך להעלות לפה אייקונים ! אני יודעת לבד.
רקע וכמה הערות ../images/Emo3.gif אתי, תרשי לי להמליץ לך על Real-DRAW PRO שאיתה הקטנתי את התמונות . תוכנת שולטת! אתי, אל תסבירי לי איך להעלות לפה אייקונים ! אני יודעת לבד.
L LoLo16 New member 25/6/03 #60 ../images/Emo41.gifתיקון כתובת../images/Emo41.gif http://rabipics.isgreat.tv/rabicons.zip
L LoLo16 New member 25/6/03 #63 לא יכול להיות... בדקתי את זה וזה עובד... אם נפתח לך עמוד לבן עם שלושה לינקים, לחצי על הלינק האחרון
P Prof. James Potter New member 24/6/03 #47 סוף סוף דסקטופ כלבבי! ../images/Emo6.gif ../images/Emo16.gif דומים הדסקטופים שלנו . ניר
P PopPy New member 24/6/03 #39 משו קטן לרב"י: לפני שתי דקות במהדורה המוקדמת, גבי גזית מתגלה כמי שלא אוהב במיוחד את מאדים.. "והעולם חוגג את סיום מגיפת המארס.. אהה.. מגיפת הסארס, סליחה".
משו קטן לרב"י: לפני שתי דקות במהדורה המוקדמת, גבי גזית מתגלה כמי שלא אוהב במיוחד את מאדים.. "והעולם חוגג את סיום מגיפת המארס.. אהה.. מגיפת הסארס, סליחה".
P Prof. James Potter New member 24/6/03 #48 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo16.gif אני מודה שלא ראיתי את המהדורה! *נסקל*. הייתי עם אבא שלי במהלך שיחה כלכלית על צ'קים, מאני-אורדרס, כרטיסי אשראי ולמה תוכנות של מייקרוסופט יקרות מדיי. ניר
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo16.gif אני מודה שלא ראיתי את המהדורה! *נסקל*. הייתי עם אבא שלי במהלך שיחה כלכלית על צ'קים, מאני-אורדרס, כרטיסי אשראי ולמה תוכנות של מייקרוסופט יקרות מדיי. ניר
H Human Nature New member 24/6/03 #52 ניר! |טל| † תגיד, יש לך במקרה מהדורות חדשות מוקלטות מסביבות הבחירות שהיו ב-2000? אני מחפש קטע משם
P Prof. James Potter New member 24/6/03 #55 2001, וכן. ../images/Emo16.gif כמעט כל המהדורות המוקלטות שלי מאותה תקופה. אבל אין לי את משדר הבחירות. תגיד מה אתה צריך ואני אנסה לבדוק אם יש לי . ניר
2001, וכן. ../images/Emo16.gif כמעט כל המהדורות המוקלטות שלי מאותה תקופה. אבל אין לי את משדר הבחירות. תגיד מה אתה צריך ואני אנסה לבדוק אם יש לי . ניר
H Human Nature New member 25/6/03 #59 מיאו! ^-^ |טל| |צלב| השוואה של תשדיר הבחירות של אריאל שרון לקליפ "American Pie" של מדונה. זה היה במהדורה המרכזית
מיאו! ^-^ |טל| |צלב| השוואה של תשדיר הבחירות של אריאל שרון לקליפ "American Pie" של מדונה. זה היה במהדורה המרכזית
P Prof. James Potter New member 25/6/03 #70 אין לי את זה בוודאות ../images/Emo4.gif ../images/Emo16.gif אני זוכר שהייתי אצל רום כשהמהדורה הזאת שודרה, אז משום מה אין לי את זה בוידאו . נ.ב.- אם זה מאוד חשוב לך, חפש בארכיון חברת החדשות. ניר
אין לי את זה בוודאות ../images/Emo4.gif ../images/Emo16.gif אני זוכר שהייתי אצל רום כשהמהדורה הזאת שודרה, אז משום מה אין לי את זה בוידאו . נ.ב.- אם זה מאוד חשוב לך, חפש בארכיון חברת החדשות. ניר
H Human Nature New member 25/6/03 #73 מה הכוונה בארכיון? |טל| |צלב| זה אומר שאני אצטרך לשלם להם כסף, לא? אני גם רוצה את התשדיר בחירות הזה... זה באמת היה דומה
מה הכוונה בארכיון? |טל| |צלב| זה אומר שאני אצטרך לשלם להם כסף, לא? אני גם רוצה את התשדיר בחירות הזה... זה באמת היה דומה