שעת יעוץ בתפוז Live

Human Nature

New member
חצוף! ../images/Emo46.gif |טל| †

מי היה בדיוק הצלם, הבמאי, העורך ונערת המים של הסרט? הא? נכון, אני! ואתה הולך למכור עותק צרוב של זה? חלאה!

עמיתוש

New member
../images/Emo6.gif.

צריבה מותרת לשימוש אישי! ואני בטוח שאנשים "ישתמשו" בסרט בצורה אישית

PopPy

New member
אבי.. "מדונה- ארוטיק"? אתה כבר לא

נאמן לאישתך?

Human Nature

New member
מה? ../images/Emo6.gif |טל| |צלב|

את מתכוונת לקבצים הלא-חֻקּיים שיש לי על השֻלחן עבודה וקשורים אליה? מה אני אעשה?.. זה דברים נדירים שאי-אפשר להשיג
וכל שיר שיש לי ב-MP3 יש לי גם על דיסק מקורי (וחלקם גם על סינגל), אז תמלוגים ממני היא קבלה

«Spider»

New member
אוי ווי ../images/Emo12.gif

מה זה הבלאגן הזה???
אני לא יכול להסתכל על זה.. אני חולה ניקיון

PopPy

New member
בושה וחרפה! עדיף דסטקופ מבולגן

מאשר דסטקופ באבל/דסטקופ של בנאדם שכמעט ולא משתמש במחשב ולכן לא משקיע. ואתה קורא לעצמך מנהל פורום תמונות מצחיקות?! תתבייש! אני דורשת לראות שינוי עליז בדסטקופ!

«Spider»

New member
זה לא! ../images/Emo2.gif

הדסקטופ שלי מפוצץ בדברים אבל הכל מסודר לפי קטגוריות במבוך של תיקיות בקשר לרקע.. החלפתי למשהו פחות דכאוני

../images/Emo6.gif

עכשיו הוא נראה הרבה יותר טוב. אבל גאד, אבי, איך אפשר לסבול כזה בלאגן? זה מוציא לי את העיניים.

PopPy

New member
גם אצלי! כדי למצוא משהו במחשב

למישהו שלא מכיר אותו צריך מפה.. עשרות אלפי תיקיות
כל מה שיש על השולחן עבודה- אפילו אחד זה לא קובץ מקור. הכל לינקים לתיקיות, אחרת אני צריכה לעבור מבוך שלם עד שאני אגיע למה שאני רוצה.. אבל הXP (אני מתחילה לחבב אותו יותר ויותר מיום ליום, בעיקר בגלל המהירות כי אני עדיין בפוזת "WTF?!" כשהוא עולה כל פעם מחדש בגלל הצבעים הזוהרים) החביב לא מציין שזה קיצור דרך על הדסטקופ מה שגורם לכל העסק להראות הרבה יותר טוב. אה, ואנשים, יש לכם טעם טוב- ACDsee 5 רולז!!

PopPy

New member
בהחלט, אבל איזה סוג של חיים?../images/Emo6.gif

חיי המין הסוערים שלך כולם בתוך הדסטקופ?

עמיתוש

New member
שלי די דומה לשל שרון ../images/Emo4.gif...

אבל הוא לא באבל! נשבע לכם שבתוך התיקיות הכל מסודר ויש עולם ומלואו של דברים!
. טוב, בערך.

LoLo16

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif זה הוולפייפר שלי../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

Human Nature

New member
הממ... |טל| |צלב|

אתי, איך אני אֹמר לך את זה?... "אירוטיקה" זה שיר ואלבום של מדונה, ועל השולחן-עבודה שלי יש את הגרסת אינסטרומנטל של השיר, כי הייתי צריך לשלוח אותה לחבר. זהו! לא להמציא סיפורים!

PopPy

New member
אבי, זה בסדר, רוב האנשים (רק אלה

שיש להם משהו בין הרגליים) עושים את זה, אתה יכול להפסיק להכחיש...

Human Nature

New member
ארגג... ../images/Emo46.gif |טל| |צלב|

אתי, זה שיר מחורבן! די, מספיק! סרטי-סקס אצלי לעולם לא יהיו על שולחן העבודה! גם קטינים משתמשים במחשב הזה

למעלה