שעת יעוץ בתפוז Live

שעת יעוץ בתפוז Live

מוטי גלעם, יועץ נישואין ומטפל משפחתי מוסמך, יענה לשאלות הגולשים וייעץ למשך שעה בפורום נשואים-נשואות. כל זה יקרה ממש עוד מעט.... החל מהשעה 11:30 קיץ של בילויים בתפוז אנשים

PopPy

New member
מאורי, סוויטי, האני!

לא כל שרשור חייב להכיל הודעת "בואו לצ'ט"! באמת שלא! אני מבינה שקצת משעמם בפורום, כי אין רב"י- אבל יש ש.חים ועוד מעט יש גם תוכנית חדשה לאורנה- ועד אז, ממשיכים כרגיל ולא שוכחים שיש חוקים לפורום. הודעת "בואו לצ'ט" פעם-פעמיים היא סבירה, אבל בכמויות גדולות זה סתם מיותר. אוף טופיקים- או בתגובה להודעות היומיות של תפוז (כמו שעשית עכשיו), או במידה ואין כבר אחד- בפתיחת הודעה חדשה שמיועדת לזה, ופחות ניצלו"שים לשרשורים טופיקיים..

PopPy

New member
../images/Emo32.gifאיך נראה הדסטקופ שלכם?

יש דברים שקשורים לרב"י? רקע שווה? רצוי לנמק ולהביא דוגמאות כצילומי מסך
איך עושים צילום מסך? לחיצה על לחצן ה"Print Screen" (ברוב המקלדות, מעל לחצני הHOME, DELETE, PAGE UP ודומיהם) או "PrtScn" במסך אותו אתם רוצים לצלם (במקרה הזה, מזעור כל החלונות הפעילים וצילום שולחן העבודה). צילמתם? עכשיו רוצו לכם לצייר, הדביקו את התמונה (Ctrl + V, או עריכה -> הדבק), שמרו- והעלו לפורום. במידה והתמונה גדולה מדי, פתחו את הקובץ שלכם בצייר, ובחרו בשמירה בשם. בחלונית התחתונה שבה אפשר לבחור את סוג הקובץ, בחרו JPEG.

PopPy

New member
הנה שלי..

אני מחליפה לעיתים קרובות, זה נמצא כבר יומיים, ועד שימאס לי להסתכל שוב, ושוב, ושוב, ושוב עליכם ועל האולפנים של רב"י מבחוץ ומבפנים
.

LoLo16

New member
אני עוד מחכה ../images/Emo8.gif

אני מתה לצרוב את זה ולשמוע את זה בלילה שוב ושוב... ועכשיו זה נהיה קצת חולני

אני שמעתי את זה בלילה שוב ושוב../images/Emo16.gif

ושוב ושוב... ושוב... ושובבבב....
"כולנו אוהבים אותך ניר".
ניר

גם אני הקלטתי את זה

ואני בהחלט מוכנה לתת את הסרטון/ הסאונד למי שירצה, ולמי שיסכים, כמובן, לתת לי בתמורה את הספר "דודידו האמיץ מציל חילזון".

עמיתוש

New member
אפשר את הסרטון? ../images/Emo13.gif.

אני מוכן לתת בתמורה "יגאל בשן וצ'יצ'ולינה בקיבוץ - באירוח דודידו". Deal?.

עמיתוש

New member
חחחח.. זה בן ../images/Emo13.gif.

מה קרה לך? הזקנה מעוררת בך בילבול בין המינים?
. כן, אני מבקש. אפשר?

שושנה...

אל תעבדי עליי. אני יודעת שזאת את, אין טעם להכחיש. ואם את מעוניינת, נדבר במסרים.

עמיתוש

New member
LOL סנילית.

את לא זוכרת נער שקיים איתך יחסים לוהטים על בננה מעוכה בחירייה?.

למעלה