הכרה בבעיה זה הצעד הראשון לקראת הפתרון...
H Human Nature New member 24/6/03 #51 אתי, |טל| † סקס ואוננות זה חלק טבעי מהוויותו של אדם. אינני רואה בכך בעיה.
L LoLo16 New member 24/6/03 #16 שלי../images/Emo26.gif (אני לא מאמינה שאני עושה פרינט סקרין ושמה הודעות באמצע קריאת ה"פ 5... )
P Prof. James Potter New member 24/6/03 #18 שלי- משעממם כרגיל.../images/Emo16.gif חשבתי לעשות לי קבוצות של תוכנות ודברים בכל נושא, אבל אני מתעצל נ.ב.- במיוחד בשביל הפרינטסקרין הוספתי אייקונים (ששוב, אני מתעצל להוסיף) לדסקטופ, לכמה תוכנות. ויש בטח עוד ששכחתי . ניר
שלי- משעממם כרגיל.../images/Emo16.gif חשבתי לעשות לי קבוצות של תוכנות ודברים בכל נושא, אבל אני מתעצל נ.ב.- במיוחד בשביל הפרינטסקרין הוספתי אייקונים (ששוב, אני מתעצל להוסיף) לדסקטופ, לכמה תוכנות. ויש בטח עוד ששכחתי . ניר
F f o x g i r l New member 24/6/03 #23 ניר../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif עוד לא שלחת לי למייל את ה-YAKI החדש
F f o x g i r l New member 24/6/03 #25 יפה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif, קבלי ח"חים../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif
P PopPy New member 24/6/03 #37 שווה ביותר! נדלקתי במיוחד על../images/Emo99.gif הסמל של המחשב שלי . כשאני מכווצת תמונות לגודל שיתאים לאייקון, איכשהו תמיד זה יוצא זוועה אז אני מוותרת. יקירתי, יש לך דחף עז להעלות לנו את הטפט והאייקונים (במיוחד אחד ספציפי )? את האייקונים אפשר להעלות בצורת קובץ BMP אם הם בצורת ICO אצלך
שווה ביותר! נדלקתי במיוחד על../images/Emo99.gif הסמל של המחשב שלי . כשאני מכווצת תמונות לגודל שיתאים לאייקון, איכשהו תמיד זה יוצא זוועה אז אני מוותרת. יקירתי, יש לך דחף עז להעלות לנו את הטפט והאייקונים (במיוחד אחד ספציפי )? את האייקונים אפשר להעלות בצורת קובץ BMP אם הם בצורת ICO אצלך
ס סבתא חרירה New member 24/6/03 #50 ../images/Emo41.gif אייקונים של רב"י 3 אייקונים ב-211 MB ממש למטה