נראה לי שיש לי ת'תשדיר בחירות.. אנחנו מקליטים כל מסע בחירות כמה קלטות של התשדירים שם, אני אחפש .
ע עמיתוש New member 25/6/03 #74 נראה לי שיש לי ת'תשדיר בחירות.. אנחנו מקליטים כל מסע בחירות כמה קלטות של התשדירים שם, אני אחפש .
P Prof. James Potter New member 25/6/03 #75 גם לי יכול להיות שיש. ../images/Emo16.gif מאיזה שנה יש לכם קלטות?! ואבי- אני לא בטוח שהכתבה תעלה הרבה אצל חברת החדשות. בכל זאת כתבה של כמה דקות, וכתבה. לא תוכנית מקור או משהו... ניר
גם לי יכול להיות שיש. ../images/Emo16.gif מאיזה שנה יש לכם קלטות?! ואבי- אני לא בטוח שהכתבה תעלה הרבה אצל חברת החדשות. בכל זאת כתבה של כמה דקות, וכתבה. לא תוכנית מקור או משהו... ניר
H Human Nature New member 25/6/03 #77 אוקיי, אני אתקשר אליהם ../images/Emo13.gif |טל| † תודה לשניכם ועמית, תבדוק לי... אם יש לך, אני אהרוג אותך בחיבוקים!
אוקיי, אני אתקשר אליהם ../images/Emo13.gif |טל| † תודה לשניכם ועמית, תבדוק לי... אם יש לך, אני אהרוג אותך בחיבוקים!
H Human Nature New member 25/6/03 #81 רשע ../images/Emo4.gif |טל| † אני במצב נפשי עדין בימים האחרונים... בעצם, בכל השנה