שני משחקים הלילה

8:18 לסוף השני, 41-28

הספרס ממשיכים להיות 2 MEN SHOW, גם עם פארקר ודאנקן על הספסל. מייסון בתפקיד פארקר, גודן בתפקיד דאנקן. הראשון עם 7 ו2 אסיסטים, השני עם 8 ו3 ריבאונדים. דאלאס לא נראים מפוקסים ומחטיאים זריקות קלות. הספרס סוגרים חזק בריבאונד.

5:21 לסוף שני 48-30

פארקר חוזר ומצרף את בונר לחגיגה עם 2 שלשות. קרלייל לוקח פסק זמן אחרי פסק זמן, אבל לא ממש מצליח לשנות משהו.

מחצית, 57-45 לספרס

פארקר מסיים חצי פנטסטי עם 27 ב12 מ16 מהשדה, קרוב מאוד ל30+ שאני אמרתי שיספיקו לנצחון, אבל כרגע אני לא ממש בטוח, כיוון שחוץ ממנו, לספרס אין יותר מדי מה למכור. גודן עם 8, דאנקן ומייסון עם 7 כ"א, ובונר עם 6, וזהו. דירק (11), קיד (10), וטרי (7) אחראים להחזיר את דאלאס למשחק לפני החצי (הספרס היו כבר ב20).

סוף שלישי 85-63 לספרס

דאלאס פשוט לא טובים, והספרס רק מגדילים את היתרון. לצערי את הרבע השלישי לא ראיתי, אז אני לא ממש יכול לומר עליו יותר מדי. פארקר כבר עם 35, דאנקן עם 13 ו10. קיד ונוביצקי עם 14 כ"א. הספרס קורעים את המאבס על הלוחות ומובילים 38-20 בריבאונד.הם קולעים ב55% לעומת 37% של המאבס.

OrEl74

Well-known member
מנהל
הספרס מפרקים אותם, פארקר לא בהכרה!

87:65 בסוף הרבע השלישי ופארקר עם 35 נק' ב16 מ-20 ומוסיף 7 אס'. הדאלאס האלה כל כך לא יציבים שזה מדהים!

OrEl74

Well-known member
מנהל
הסתיים 105:84 לספרס

פארקר מסיים עם 38 נק' ו-8 אס', דאנקן 13 נק' ו-11 ריב אבל נראה לי שהדבר הכי גרוע מבחינת דאלאס זה שהוא שיחק רק 26 דקות וקיבל הרבה מאוד מנוחה. קיד ונוביצקי מסיימים עם 14 כ"א (נוביצקי באחוזים זוועה!!) וטרי עולה מהספסל ומוסיף 16.

rapgamer4ever

New member
לדאלאס באמת אין תשובה לטוני

התפלאתי שהוא הוגבל במידה מסוימת במשחק הראשון. הוא עושה צחוק באחד על אחד מכל שומר של דאלאס, וזה לא שבצבע יש לדאלאס איזו בשורה שתשנה את התמונה. הקטע הוא שפארקר חייב להמשיך לשחק ככה כדי לתת לספארס צ'אנס. הם מוציאים כרגע את המקסימום מהספסל. לדאלאס לעומת זאת יש עוד הרבה לאן לעלות. ועדיין אני מהמר על הספארס.

בראה התמודד איתו יפה במשחק הקודם

היום הוא נכנס למשחק מהרגע הראשון כשדאלאס עולה עם קיד ורייט, ושניהם לא מצליחים לעצור אותו. הזריקות מבחוץ נכנסו לו (צ'אקות אחת אחרי השניה), מה שהכריח את השומרים להיצמד אליו, וברגע שהוא צבר בטחון (19 נקודות ברבע הראשון), שום דבר חוץ מפופוביץ' כבר לא יכל לעצור אותו.

carmelo

New member
את המשחק הזה לא ראיתי

אבל נראה לי ש23 דקות של דאמפייר לעומת 39 במשחק הראשון אומרות לא מעט על החשיבות שלו בצבע.

חסר משמעות

המשחק נגמר עוד לפני החצי. דאמפייר לא שיחק כמעט בחצי השני. עזוב דאמפייר לא דאמפייר. ההבדל העיקרי היום הוא הזריקות מרחוק. במשחק הקודם פארקר לא פגע, מה שעזר לדאלאס לסגור לו את החדירות. היום הוא לא פגע בטבעת. צ'אקות אחת אחרי השניה (אני חושב שהיו לו 3-4 רצופות כאלו), מה שגרם לשומרים להידבק אליו. זה גם תרם לביטחון שלו, וגם לאפשרויות שלו לחדור. הוא גם לא היסס לעצור לזריקות מחצי מרחק במקום ללכת עד הטבעת. איך בדיוק דאמפייר אמור לעזור בזריקות מרחוק?

carmelo

New member
צודק

דאמפייר אמור למנוע את החדירות של פארקר ולא את הקליעות שלו מרחוק. פארקר לא יהיה בכזה זון לאורך סדרה שלמה.

GIOVANINI

New member
למרות השלשה המעצבנת אני מרוצה מ2 מהמשחקים

בולס נראים טוב (חבל שדנג לא כאופציה כמחליף) גורדון נראה נלחם היום על הארכת החוזה שעדיין בסימן שאלה. עכשיו חוזרים הבייתה שם הבולס הרבה יותר טובים מבחוץ, אבל לפלייאוף חוקים משלהם נקווה שהקהל ביונייטד סנטר ידחוף כמו שיודע וניקח את שני המשחקים האלו. מישהו יודע מתי המשחק ה3 והאם הוא ישודר?

למעלה