שני משחקים הלילה

Orenseg

New member
אבל רוג'ר מייסון, בונר ופינלי בחמישיה

מאנו ג'ינובילי היה אמור להיות הפאנץ' הספסל. תומאס ובואן כבר מזמן לא רלוונטיים. היל רוקי, וגם אם נתן תצוגות טובות הוא לא נותן את האימפקט של שחקן שישי אמיתי. פופוביץ' לא צריך לקבל את תואר מאמן העונה מהסיבה הפשוטה שהקבוצה שלו לא היתה אמורה להיות בכלל עם יתרון ביתיות בסיבוב הראשון, וה50 ניצחונות שלה זו אשליה. דאנקן הגיע פצוע לפוסט-סיזן בגלל שנאלץ להשחק מול כל קבוצות הלוטרי הקיקיוניות ההן בנובמבר (וכבר אז כתבתי פה שזה מה שיקרה), והספרס זכו להצלחה בעונה הסדירה על חשבון ההצלחה בפלייאוף. כרגע בכלל לא בטוח שהם עוברים את הסיבוב הראשון מול המאבס וגם הביתיות שהשיגו בגלל טעות שיפוט כבר הלכה לאיבוד. אני חושב שאדלמן היה צריך לקבל את תואר מאמן השנה, ואחריו SVG. לא שלמייק בראון לא מגיע, אבל לדעתי השיפור הגיע בעיקר בזכות עוזר המאמן ההתקפי החדש והשיפורים בסגל.

carmelo

New member
אתה מזכיר שלושה שחקני חמישיה...

מייסון, פינלי ובונר. היל הוא רוקי, תומאס וטרן חביב ובואן מחוץ לחמישיה לא שווה יותר מדי. אין ספק שפופ הוציא מים מהסלע, אבל עדיין היה לו את פארקר ודאנקן למספיק זמן, ושיטה מובנית סביבם.

בסדר, אמרתי ספסל אבל ברור שהתכוונתי

לשחקנים מחוץ לביג 3... תמיד מתלוננים שלס"א יש 3 שחקנים טובים וכל השאר גרועים אז הניגוד לשנים שעברו בהם זה היה יחסית יותר נכון, העונה יש בס"א קבוצה קצת מעבר למאנו-פארקר-דאנקן, זאת הייתה הכוונה שלי, לא לעובדה שהוא פותח על המגרש או מחוץ.... לכן לא ציינתי את מאנו כשחקן ספסל...

Orenseg

New member
והשחקנים הבאמת משמעותיים פצועים...

הספרס קבוצה פחות טובה העונה הן בהתקפה והן בהגנה. אין להם שחקן יוצר נוסף שיכול לספק סקורינג בעצמו. מאט בונר או רוג'ר מייסון קולעים את הנקודות שלהם מהמצבים שהשלישייה מייצרת להם, בדיוק כמו כל שאר הרול-פליירים שהסתובבו שם בשנים האחרונות.

אני מרגיש שגם אם אני הייתי מאמן

הקאבס מאזנם לא היה נופל בהרבה . לברון עושה מה שבא לו על המגרש - ועם התוספת של מו ויליאמס לקו האחורי ועוד בשר לקו הקדמי אפשר להתרווח מהספסל ולשמש על תקן מעודדת . גם אני הייתי מעדיף את ואן גנדי , אדלמן או מקמילן

go lakers go

New member
זו תמיד שאלת מיליון הדולר במקרה של קבוצות מנצ

מנצחות . האם ועד כמה היתה למאמן השפעה על הישגי הקבוצה . אפשר לשאול את זה על פיל ב 3 קדנציות ( 2 שיקגו , 1 לייקרס ) , וגם על פופ , ודוק עונה שעברה . האם התרנגולת קדמה לביצה ??? או הביצה לתרנגולת ??? או שזה בכלל היה התרנגול ?
לדעתי , בראון לא יכול ללמד את לברון מאומה .מה שכן קליבלנד העונה עם המאזן הטוב בליגה , שיא נצחונות בעונה למועדון ועוד כמה שיאים . בראון השיג שקט בחדר ההלבשה , היררכייה קבועה ומצליחה ולא הפריע יותר מדי ללברון לסחוב את הקבוצה לאן שהגיעה . פופ ואדלמן אצלי בכלל לא מועמדים ( על פופ אין צורך להסביר , ולאדלמן יש את הסגל השני בטיבו במערב . אהה והפציעה של טרייסי רק עזרה ליוסטון ) . היחיד שלדעתי יכל להתמודד מול בראון זה SVG .

אתם יודעים מתי פעם אחרונה SA הפסידו את

המשחק פלייאוף הראשון שלהם ? 2003 2005 2007.... וכולם יודעים איך זה נגמר
סתם, אני אל מאמין בשטויות האלה, אבל חייבים להודות שזה קצת משונה...

rapgamer4ever

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ואיזה מין לחם זה? חשבתי בהתחלה שהקטע הקשה זה לאכול את כל ה-3 בחצי דקה. מה יש בלחם הזה שהוא לא מתפרק?

rapgamer4ever

New member
והנה, בתור אחד שמוכן להקריב מעצמו למען המדע

אני אעשה את הניסוי הזה עכשיו. אני לא רעב בכלל, זה אומר שפיזיולוגית אני אוכל את הלחם לאט יותר. ועדיין, שלוש ארבע ו: שיט, 42 שניות. אפילו לא קרוב. עשיתי טעות שהכנסתי הכל בפעם אחת לפה. אני אחזור על הניסוי כשאהיה רעב.

ובינתיים בבוסטון

יש לנו משחק סופר צמוד. הסלטיקס ב5, 3:11 לסוף המשחק. רוז שקט עם 10, 6 7 בינתיים, אבל גורדון עם 36 במקומו. רונדו עם 15,10 ו13 אסיסטים, אלן עם 24, פירס עם 22.

כמה טעויות בפוסט אחד

זה היה שיקגו ב5, ודייויס עם 22 כשפירס עם 18. בינתיים 1:54 לסוף, בוסטון מצמצמים ל1 בלבד. 109:108 לבולס. אני לא יודע מי מפתיע אותי יותר, הבולס או הסלטיקס. הם אומנם נתקלו בבעיות בסיבוב הראשון של הפלייאוף בשנה שעברה, אבל לא בבית.

HES GOT GAME

רונדו מעלה את הסלטיקס ליתרון נקודה, וגורדון מחזיר בצד השני, כשנראה שהוא פשוט לא מסוגל להחטיא (40). רונדו מחטיא, אלן נוגע בכדור כדי לעזור לריבאונד התקפה, ומקבל מייד על השלוש, בלי היסוס הוא מעלה את הסלטיקס ל115-113, אבל כדור אחרון אצל הבולס אחרי פסק זמן.

He's got game 2

הסלטיקס לוקחים את הזמן ועושים חסימות לאלן, שמקבל את הכדור על השלוש. הוא לא מהסס ועולה לזריקה מול ג'ואקים נואה, ונחשו מה? רק רשת. טיירוס עוד מחטיא זריקת יאוש מחצי מגרש. 118-115 לסלטיקס ושיוויון 1 בסדרה. אלן מסיים עם 30 ב9 מ18, ו6 שלשות, דייויס עם 26 ו9, רונדו עם טריפל מדהים, 19 נקודות, 12 ריבאונדים (7 בהתקפה), ו16 אסיסטים, אליהם הוא מוסיף גם 5 חטיפות.פירס עם 18 ו8, פרקינס עם 16 ו12. גורדון מסיים עם 42 ב14 מ24 מהשדה, ו6 שלשות, סלמונס עם 17, מילר עם 16 ו9, ג'ואקים עם 13, 8 ו4 חסימות, רוז רק עם 10, 6 ריבאונדים ו7 אסיסטים, אחרי שהסלטיקס עמלו קשות כדי להוציא אותו מהמשחק כבר בתחילתו, טיירוס רק עם 6 נקודות, אבל הוא הוסיף להם 6 חסימות גדולות. הסלטיקס היום מנצחים בקרב הריבאונדים 50:36, כשהם לוקחים לא פחות מ21 ריבאונדים בהתקפה. אני בהחלט הופתעתי מהבולס, אבל הם עדיין תלויים בהופעה גדולה של אחד השחקנים, במשחק הראשון זה היה רוז, היום גורדון. אלן מפצה על היכולת במשחק הראשון עם משחק טוב, ושתי שלשות בסיום שמנצחות את המשחק.

SonatArcticA

New member
ללללללללאאאאאאאאא!! ריי אלן קובר שלשה

2 שניות לסיום וזה גומר את המשחק.

rapgamer4ever

New member
אלן מראה את כל היתרונות והחסרונות שלו

הקליעה שלו היא לפעמים הדבר הכי מפחיד בליגה והוא ווינר אמיתי, מצד שני גורדון חגג עליו גם ברבע הרביעי. אלן הוא עדיין ידית מדהימה אבל מבחינת כדורסל, יש לו כבר ירידה.

IvgenyIAS

New member
הבולס מפסידים אחרי שלשת ניצחון של אלן

חבל, היה צריך לנצח את המשחק הזה כי הסלטיקס שיחקו על קרסול נקוע של רונדו במחצית השניה (בפועל זה גרם להם להריץ יותר תרגילים לאלן שהיה מצוין היום). הדבר המעודד היחיד שאפשר לקחת מהמשחק הזה (מהצד של הבולס) הוא ששיחקנו לא טוב (נראה לי שפרט לחסימות הסלטיקס הובילו בכל קטגוריה אפשרית) ובכל זאת היינו מרחק זריקה אחת מהניצחון.

למעלה