שני משחקים הלילה

OrEl74

Well-known member
מנהל
שני משחקים הלילה

הבולס ינסו להפתיע שוב ולנצח את האלופה בבית ולא יודע למה אבל יש לי הרגשה שלא רק שהם ינצחו זה אפילו יהיה הרפה פחות צמוד מהמשחק הקודם. סן אנטוניו תארח את דאלאס שניצחה אותה במשחק הראשון. כמו שטים דאנקן אמר "כבר יצאנו ממצב כזה פעם" ולכן אין ספק שעם הגב לקיר דאנקן לא מתכוון לתת לקבוצה שלו ליפול, לדעתי יהיה מעניין מאוד בטקסס הלילה.

Oxycodone

New member
הממ זה רק אני ?

או שגם לכם נראו שהפעם הבולס ודאלאס ינצחו אפילו ביותר קלות ? פשוט 2 קבוצות בכושר מעולה.

נראה לי שזה רק אתה

אני מאוד אופתע אם הבולס ינצחו גם את משחק 2. הסלטיקס יבואו עם רצח בעיניים, ואני לא אתפלא עם הידיים של הילדים של הבולס (למעט רוז) ירעדו. מילא רוז, טיירוס תומאס קלע כמה סלים בהארכה שאני חושב שאפילו אמא שלו לא ידעה שהוא יכול. פלייאוף זה הרבה יותר מעניין של כושר, זה מנטליות, זה הכנה, זה תיקונים. מה גם שקבוצות שלוקחות את המשחק הראשון בחוץ כבר עשו את שלהן וגנבו את הביתיות, אז הם משחקות אחרת. לגבי דאלאס וסאן אנטוניו זה נושא אחר לגמרי, ואני לא אופתע מאף תוצאה. דאלאס פשוט עשו מה שהם רצו ברבע הרביעי. הם שברו את ההגנה של הספרס פעם אחר פעם עם חדירות לצבע, ובהגנה סגרו את הכנסת הכדור לטימי, ועצרו את החדירות של פארקר (ולהכל אחראי בראה). הם נתנו לספרס זריקות חופשיות מרחוק, והספרס לקחו אותם והחטיאו. השאלות העיקריות הן איזה תיקונים יעשה פופוביץ', באיזה כושר יבוא טימי, ואיזה בראה נראה הפעם, כי הוא שחקן המפתח של דאלאס. קיד וטרי לא ממש מסוגלים להתמודד עם המהירות של פארקר. אם פארקר יעשה 30+ נקודות באחוז טוב, אני מאמין שהספרס יקחו.

carmelo

New member
נראה איזה התאמות דוק יעשה

קודם כל הוא חייב להחליט על רוטציה, אצל שיקאגו עלו בעיקר מילר והיינריך וטיפה טים תומאס (שקלע בהתחלה ומיד המשיך להפגיז ולחרב). אצל בוסטון אני זוכר שלושה שחקנים עם 17 דקות, פלוס קצת מרבורי ומור, והחמישיה שיחקה המון. האוס, טוני ופואו צריכים לקבל דקות משמעותיות. טוני מסוגל לעשות עבודה מול רוז, גם כאשר רונדו ינוח או אפילו לצידו - שרונדו יקח את גורדון. פואו מתאים יותר לשמור את טיירוס והוא גם משחק יותר פנימה בניגוד לביג בייבי. האוס ייתן אופציה לקליעה מבחוץ אם אלן ימשיך לפשל. בראה ממש לא האחראי היחיד לעצירת החדירות של פארקר. כרגיל לא נותנים כבוד לדאמפייר. בראה אומנם מסוגל לרדוף אחרי פארקר, אבל חסימה אחת והצרפתי בדרך לסל - ושם דאמפייר נכנס לתמונה. אני חושב שהספרס תלויים יותר בדאנקן, אבל מול דאמפייר הוא יצטרך בעיקר לשחק עם הפנים לסל. או שינסה מיד בפתיחה לסחוט ממנו פאולים.

Oxycodone

New member
מממ

אני חושב שיש לשיקגו 3 שחקנים שיתפרו בלי חשבון ובלי פחד בידיים , רוז גורדון וסלמונס. השאלה איזה הגנה שיקגו תציג יהיה מעניין.

שח_מט

New member
אני חושב שהביתיות היום

יתעשתו וינצחו. תזכרו שלפני כמה שנים SA הפסידה את הראשון ותפרה את כל ה 4 אחרי זה (נדמה לי נגד דנבר) גם בוסטון לא הבריקה בפליאוף הקודם אבל השתפרה ולקחה את הקופה. קשה לי לראות עוד הפתעה של שיקגו, מצד שני נראה אותם שומרים על הבית. אני מקווה שיהיה שידור של משחק 3 שהוא יהיה המפתח לסדרות הללו

לומדים משאקיל

כבוד לדאמפייר? מה הוא עשה בדיוק שהוא ראוי לכבוד הזה? ראית את המשחק? כי אני ראיתי. אני ראיתי את בראה נשאר לפני פארקר רוב הזמן, ואפילו מוציא ממנו 2 עבירות תוקף. דאמפייר לא ממש היה קשור לשום דבר. כשפארקר כבר הצליח לעבור את בראה, זה נגמר ב2 נקודות. חוץ מזה שזה מעליב לאללה. פארקר מסוגל להתמודד עם חוסמים הרבה יותר טובים מהדחליל, אז למה שדווקא זה יעשה לו בעיות? הדבר היחיד שדאמפייר עשה היה לדחוף את דאנקן החוצה. על זה מגיע לו קרדיט. לקחת ריבאונד התקפה אחד מול סל ולשים את זה זה ממש לא חוכמה.

carmelo

New member
גם אני ראיתי את המשחק

ושוב, בלי לקחת שום דבר מההגנה המצויינת של בראה, אף רכז לא יכול לעצור לבדו רכזים זריזים כמו פארקר ופול. פיק אחד והוא עובר אותך. ראית את הפעמים שבהם היה סוויץ' ודאמפייר היה על פארקר קרוב לצבע? למה פארקר הכ"כ זריז לא חדר עליו? כי דאמפייר הוא הרבה יותר מאיזה שוט בלוקר, הוא סנטר הגנתי מהטובים בליגה ובגלל זה ההגנה שלו לא חייבת להתבטא בחסימות.

Orenseg

New member
וגם יש לו פה מלוכלך, לאריקה

"My first foul Thursday night is going to put him on his back, I guarantee it
."​

IvgenyIAS

New member
טיירוס קולע העונה מחצי מרחק

ואפילו עושה את זה לא רע כשהוא מסדר את הרגליים ויש לו זמן. הבולס יצטרכו במשחק הזה גורדון עירני כבר מהפתיחה. אנחנו גם חייבים משחק טוב מסלמונס שהפציעה שלו במפשעה נותנת את אותותיה בשבוע וחצי האחרונים, לא כל יום רוז יתן משחק של 36 נק' (למעשה פיצה על ה-20 נק' למשחק שסלמונס קולע בד"כ). אני גם מאד מקווה שמילר יפגע במשחק הזה מחצי מרחק כי זה יתן לנו הרבה אפשרויות בהתקפה ובעיקר יאפשר למילר לסחוט עבירות מפרקינס בעזרת הטעיות. אני מאמין שהסלטיקס ישחקו בצורה אגרסיבית כבר מהפתיחה כי אסור להם להפסיד את המשחק הזה. הבולס חייבים להחזיק מעמד עם החמישיה החזקה של הסלטיקס וללחוץ על הדוושה כשריברס עושה חילופים. לבולס יש רוטציה קצרה והמחליפים (היינריך ומילר) לא מורידים בצורה משמעותית (אם בכלל) את הרמה. זה אולי היתרון היחיד שיש לנו על בוסטון וצריך לנסות לנצל אותו.

ifa1111

New member
טימו דאנקן

באיזה מצב פיזי נמצא דאנקן? אני יודע שזה די טיפשי שעושים להגדיר באחוזים כמה שחקן כשיר.. אבל כל דבר יתקבל בברכה.. פשוט ממה שאני רואה (ואני מודה שמלבד כמה משחקים לקראת סיום העונה הסדירה והמחצית השניה נגד דאלאס כמעט ולא יצא לי לראות את הספרס בחודשים האחרונים) נראה שדאנקן לא במצב פיזי כ"כ טוב.. משו עם הרגל... (ולא שאני איזה רופא או משהו קרוב לכך..)

rapgamer4ever

New member
הרמה של הקבוצות דומה

עכשיו בוסטון ושיקאגו יתחילו להרגיש יותר לחץ... על הבולס זה אמור להשפיע יותר. אני מאמין שהלילה הביתיות תעשה את שלה כי לבוסטון בהחלט יש את הכלים לנצח בבית. מי שאני לא בטוח שיש לה את הכלים היא סאן אנטוניו. ובכל זאת אני מסרב ללכת עם ההגיון ומשוכנע שהיא תנצח, בעיקר כי אם היא תפסיד את זה היא כמעט בטוח תעוף. ולא נראה לי שס"א תעוף, ואני די בטוח שס"א לא תעוף בלי לעשות הרבה הרבה צרות. בקיצור, אני הולך עם שתי הביתיות. אחת כי היא פייבוריטית, השנייה כי קוראים לה סאן אנטוניו.

TheElvenBrains

New member
מאוחר היום ...

מישהו מכיר אולי איך ניתן לצפות בשידורים חוזרים ? פרט לאלה שמראים בטלויזיה? :( ישיר אני יכול לצפות , אבל לא היום :(. אשמח לרבל הודעה אם מישהו מכיר דרך כזו .

go lakers go

New member
מייק בראון מקליבלנד זוכה במאמן העונה של 2009

בראון שהוליך את קליבלנד , זוכה ( ובצדק ) בתואר מאמן העונה ב NBA . לברון יזכה ( ובצדק ) אוטוטו בתואר ה MVP . השאלה היחידה שנשארה פתוחה היא האם קליבלנד יוכרזו בסוף יוני כאלופי ה NBA ???

חבל, לואן גאנדי מגיע יותר לדעתי

מייק בראון לא מאמן גדול לדעתי, לואן גאנדי מגיע הרבה יותר ממנו, למרות שכבר יש קונצנזוס סביב מייק בראון, וחבל...

rapgamer4ever

New member
לדעתי לא מגיע לו

לפופ, ואן גנדי ואדלמן הגיע יותר. פופוביץ' עשה עם סאן אנטוניו עוד עונה סטנדרטית, הפעם בלי שמץ של ספסל, בלי מאנו חצי עונה ועם פארקר ודאנקן לא בריאים כל הזמן. ואן גנדי בנה קבוצה שמנצלת את היתרונות של דוויט על הצד הטוב ביותר. ואדלמן נתן הרבה קרדיט לשמות קטנים שהחזירו בגדול, לגבי ההגנה זו אותה יוסטון עם כלים מפחידים כך שאין מה להרחיב. ההתקפה של קליבלנד לא אינטלגנטית במיוחד, לברון פשוט עד כדי כך טוב ועכשיו כשיש לו את מו ירד ממנו הרבה עומס שאפשר לו לשמור טוב יותר.

העונה דווקא היה יותר ספסל מבדרך כלל

קודם כל היה את רוג'ר מייסון שהתעלה, פינלי נתן עונה לא רעה, בונר נתן שלשות באחוזים טובים מאוד, ג'ורג' היל הפתיע ונתן תצוגות טובות, קורט תומאס וברוס בואן למרות הגיל הם עדיין מגנים טובים, החיסרון של הספרס השנה היה דווקא הפציעות של מאנו פארקר ודאנקן...

למעלה