שני משחקים הלילה

OrEl74

Well-known member
מנהל
חבל ובכל זאת לא נורא

הבולס יכולים להיות מאוד מעודדים משני המשחקים הראשונים. הם נראים ממש טוב ובמיוחד גורדון, רוז (קצת יציבות לא תזיק) ונואה. ניצחון אחד והפסד אחד בשני משחקים ממש צמודים ועכשיו נוסעים לשיקאגו ושם הכל יכול לקרות. ובינתיים השחקן של הסידרה הזאת זה רונדו שכל מילה שנגיד עליו פשוט תמעיט מערכו, הבחור הזה סופרסטאר מדהים!!

תום116

New member
הוא בהחלט מפתיע../images/Emo45.gif

שפול שוב פותח את הפליאוף בגמגום, רונדו בהחלט שם כדי לכסות עליו. היו לו כמה מהלכים מאוד חשובים וחיוביים במאני-טיים, דברים שבעבר כמעט ולא ראיתי ממנו. היה משחק ענק במאני טיים, גם גורדון בצד של שיקאגו עם קליעות ממש קשות אבל השלשות האלה של אלן, שתיהן מאסיסטים של רונדו כאשר השלשה המכריעה על הפנים- ללא ספק קלאס.

rapgamer4ever

New member
עכשיו מבינים את החשיבות של גארנט

בוסטון מתפרקת בלעדיו. אני לא יודע אם היא כזאת פייבוריטית מול פאקינג שיקאגו. שנה שעברה לסלטיקס הייתה את אחת ההגנות הטובות בהיסטוריה, בינתיים זה נראה שההגנה שלה בינונית, מול הבולס בינונית ומטה. לשיקאגו יש פוטנציאל ייצור נקודות מאוד גבוה מהקו האחורי- קודם זה היה רוז, עכשיו גורדון ובפעם הבאה זה יהיה מישהו אחר. לבוסטון אין מה לעשות נגד זה, כי השומרים האישיים שלה באמת לא כאלה טובים ועכשיו אין מי שיעזור לכולם. המצב של הסלטיקס בקאנטים, הם לקחו 21 ריבאונד התקפה ועדיין הזדקקו לגיים ווינר.

Orenseg

New member
ובגלל זה הם חייבים שומר פרימטר נורמלי לרוטציה

ההחתמות של מארבורי ומור היו נוראיות בגלל שהן לא מילאו את החור שהשאיר פוזי. אי אפשר לצפות מפירס להחזיק את הסלטיקס הן בהתקפה והן בהגנה. זה כבר המשחק השלישי ברצף נגד הבולס ששחקן חמישיה מהקו האחורי מתפוצץ עליהם עם 36+ (סלמונס קלע עליהם 38 לפני חודש, רוז 36 בשבת, גורדון 42 היום). הסלטיקס לא יצאו מהסדרה ככה. אריזה הולך להיות אחד השחקנים הכי מבוקשים בקיץ הקרוב, ואני לא בטוח שהלייקרס יצליחו להשאיר אותו על MLE. כ"כ הרבה קבוצות זקוקות לשחקן כמוהו...

rapgamer4ever

New member
גארנט בריא היה פותר את הבעיה

בוסטון לא הייתה יכולה לנחש שהוא יפצע. אני חושב שאריזה קצת אוברייטד, הוא שומר אישי טוב (לא מדהים) וחלש בהתקפה. החולשה שלו פחות באה לידי ביטוי בקבוצה כמו הלייקרס, אבל היא קיימת. אתה לא רוצה שיהיה לך סווינגמן שלא יכול להוריד כדור לרצפה ולא יכול לקלוע מבחוץ. לשחקן ספסל לא נוהגים לשלם יותר ממיד לוול.

Orenseg

New member
אולי אוברייטד

(בעיקר בגלל שהוא משחק בקבוצה עם הסיקור התקשורתי הכי כבד בליגה), אבל הוא שחקן אנרגיה צעיר ואתלט עם הרבה אפסייד ויכול למלא את תפקיד הסטופר שכל כך חסר לרוב הקבוצות בליגה היום. בכלל לא בטוח שהוא שחקן ספסל (היום הוא כבר בחמישיה). מישהו בטח ישלם לו יותר מדי הקיץ והלייקרס, שכבר היום מחויבים ל78M$ ב09/10, לא יוכלו להשאיר אותו על חוזה מעבר לMLE. גארנט אולי היה פותר חלק מהבעיות אבל הוא לא היה יכול לשמור בפרימטר. פוזי היה חסר לסלטיקס מתחילת העונה ועכשיו אפילו יותר. הסלטיקס ניסו להשיג בטרייד דדליין את נוצ'יוני בתור תחליף פוזי, וכשלא הצליחו עברו להחתמות של מור ומארבורי - שלא עוזרות להן בכנף ולא באמת עוזרות להן במשהו.

איך לא עוזרות?

נכון, ג'ו סמית' היה עדיף על מור, אבל בלי ההחתמה של מור הסלטיקס היו נמצאים עכשיו עם דיווי ופרקינס בתור הגבוהים היחידים שלהם, ועם כמה שמור גרוע, הוא עדיף על ביל ווקר או על כלום, ככה שלהגיד שהם לא תורמים בכלום זה סתם לא נכון...

Orenseg

New member
מייקי מור נגר בן נגר

הוא תורם 6 עבירות למשחק, הגנה רעה והתקפה רעה. תוספת איכותית לרוטציה? ממש לא. הוא מתברר כנחוץ בגלל שגארנט ופו נפצעו, כך שיש אפשרות לשים גבוה נוסף על המגרש (שהתרומה היחידה שלו היא הגובה). הוא ממש לא הופך את הקבוצה לשלמה יותר. מארבורי דווקא לא נורא, לפחות לפי המשחק שאני ראיתי. הבעיה היא שהוא מעמיס על רוטציית הרכזים ומחייב אותו או את האוס לשחק 2. להגנת הפרימטר של הסלטיקס זה לא עוזר, והיה עדיף לשפר את התחום הזה.

rapgamer4ever

New member
הלייקרס יכולים להרשות לעצמם שחקן כזה בחמישייה

כשיש להם את הסקורר הכי שלם בליגה, קלעי טוב ו-2 סקוררים מהצבע כשאחד גם יכול לצאת. אבל לא לכל קבוצה יש את הפריבילגיה הזאת. ברוב הקבוצות יש גבוה אחד שהוא די נכה התקפית, יחד עם אריזה זה בעיה. אני לא רואה מצב בעולם שבוסטון (עם גארנט) סופגים בבית 115 נקודות מהבולס או אפילו קרוב לזה. גארנט שחקן כל-כך חכם ואתלטי, באמת שאין דברים כאלה. בוסטון לא התקשתה איתו (ובלי פוזי) לעשות הגנת פרימטר חזקה במשך כל השנה. בפלייאוף המצב קצת שונה, אבל קצת. כרגע המצב שונה באופן מהותי והוא נגרם מהחסרון של גארנט. מור בדיעבד מתברר דוקא כהחתמה נחוצה, לנוכח הפציעות של גארנט ופו. מארברי לעומת זאת באמת סתם.

yoavj1

New member
32% מהשלוש זה לא "לא יכול לקלוע מבחוץ"

אמנם זה לא אחוז גבוה במיוחד, אבל גם לא נמוך מאוד.

rapgamer4ever

New member
זה אחוז נמוך שמגיע ממעט זריקות שהן חופשיות

אורלנדו העבירו אותו מראש ללייקרס כי הוא לא התאים לשיטה, שיש בה 4 איומים מחוץ לקשת.

carmelo

New member
טוני אלן...

אמרתי שצריך להתחיל להשתמש בו בשביל לעצור את רוז. אז רוז הפעם לא להט, אבל גורדון כן. קו אחורי של רונדו וטוני יטפל בשניהם בו זמנית, וגם על סלמונס הוא מסוגל לשמור. העזיבה של פוזי היתה גורם מס' 1 מבחינתי לא להמר על בוסטון בגמר השנה, בלי קשר לפציעה של גארנט. לא מבין למה לא נתנו לו את החוזה ל4 שנים שהוא קיבל בהורנטס, הרי גם ככה גארנט חתום עד קיץ 2012. פירס ואלן מסיימים חוזה שנה ושנתיים לפני בהתאמה, אבל לא היתה בעיה להאריך להם אותו בצורה סבירה, בהתחשב בכושר הנוכחי של אלן ובכך שפירס מזוהה כ"כ עם המועדון.

rapgamer4ever

New member
זה קצת בעיה

אני חושב שטוני אלן יוכל לשחק הרבה דקות רק אם פירס ישחק בתור 4. טוני טוב בהגנה אבל שחקן לא חכם וחד מימדי בהתקפה. כשריי אלן על הספסל לסלטיקס יהיו דקות ארוכות שפשוט לא ייצרו בהן נקודות, כי חמישייה התקפית של רונדו-ט.אלן-פירס-בייבי-פרקינס היא מהגרועות שיש בקבוצות הפלייאוף. אולי אפילו הכי גרועה. אין ברירה, פירס וריי צריכים לשחק 40 דקות כל משחק כדי לנצח את הסדרה הזאת. זה אומר שלטוני אלן נשאר מעט מאוד זמן לשחק בעמדה 2.

carmelo

New member
זה מה שהצעתי לפני תחילת הסדרה

אלן בסמול על סלמונס ופירס ב4. אם פואו לא ישחק במשחק הבא, אולי באמת נראה את זה. הבולס עד כה מורידים 9.5 ריבאונדים בהתקפה למשחק, אז אפשר להמר על הרכב סמול בול. מה גם שרונדו, אלן ופירס הם ריבאונדרים טובים ופרקינס סוגר את הצבע.

rapgamer4ever

New member
כן, אני זוכר

גם אמרתי שזה רעיון טוב במידה ולבוסטון יהיו בעיות. ויש להם בעיות. מעניין אם זה יצא לפועל.

IvgenyIAS

New member
לא יודע אם זה פתרון טוב כל כך

יש כמה בעיות עיקריות עם טוני אלן בחמישיה במקום גלן דייוויס: 1. בוסטון מאבדת את היתרון שיש לה עם הגבוהים בהתקפה ונשארת למעשה רק עם פרקינס כגבוה יחיד. טיירוס מספיק נייד בשביל להיצמד לפירס ובעל ניתור מספיק מהיר בשביל שלא יצטרך לאכול כל הזמן את ההטעיות של פירס. 2. בוסטון מאבדת את יתרון הריבאונד שיש לה על הגבוהים של שיקאגו. בגלל יתרון הריבאונד לבוסטון יש הרבה יותר פוסשנים משיקאגו, אתה אולי תקבל חמישיה הגנתית טובה יותר אבל לא בטוח שזה יעזור לך יותר מדי כי היא פחות טובה בהתקפה ויהיו לה פחות הזדמנויות לקלוע. 3. זה אמנם יאפשר להם לשמור יותר טוב על רוז ועל גורדון אבל זה יתן יתרון לסלמונס שעליו ישמור ריי אלן (אלא אם כן פירס ישמור על סלמונס ואלן ישמור על טיירוס מה שלא נראה לי סביר). אולי הם היו יכולים לנסות את טוני אלן במקום פירס או ריי אלן אבל במצב כזה הבולס פשוט ישמרו איזורית מכיוון שרק פירס/אלן מסוגלים לקלוע מהשלוש באופן יציב בחמישיה כזאת. בכלל, לדעתי ריי אלן עשה עבודה לא רעה על בן גורדון, פשוט שיקאגו עושה לבוסטון עם גורדון בדיוק את מה שבוסטון עושה לשיקאגו עם ריי אלן. שיקאגו מריצה את גורדון מאחורי חסימות כפולות ובוסטון לא עושה חילופים בחסימות (בגלל שהגבוהים שלה איטיים מדי) מה שנותן לגורדון הרבה זריקות די חופשיות. מה גם שגורדון קלע הרבה זריקות עם יד על הפנים שנגד זה אלן לא יכל לעשות כלום.

carmelo

New member
לא התכוונתי שהם יפתחו ככה

אבל כן לשחק ככה לפרקים. טוני אלן על סלמונס, אלן/האוס על גורדון, פירס על תומאס. הם יוכלו לרוץ ככה יותר.

Orenseg

New member
אני לא מאמין גדול בטוני אלן

הוא מתעקש לעצבן אותי בכל פעם שאני רואה את הסלטיקס והוא לא פצוע. רחוק מלהיות תחליף פוזי. לא בטוח שהוא בכושר מאז הפציעה - במשחק מול ההיט הוא היה נורא, ומול פילי (כשאלן החכם הושעה ממשחק) הבליח עם 18 נקודות על ווילי גרין. עד עכשיו יש לו 8 דקות במשחק הראשון וDNP בשני.

מאבריקס ספרס

איזה פתיחה מדהימה של טוני פארקר, והספרס מובילים 22-13 3:46 לסוף הראשון, כשפארקר עם 15 נקודות ב7 מ8 ו2 אסיסטים. פארקר קולע מקצה הקשת, בחדירות ועושה הכל. הבעיה היא שרק הוא ודנקן נוגעים בכדור, כשדאנקן עם 5, ו3:46 לסוף הרבע בואן הראשון שעושה נקודות חוץ מהשניים (וגם, מאסיסט של פארקר). אם החברה האחרים של הספרס לא יתחילו לעשות משהו, לספרס אין סיכוי.

סוף 1, 30-19 לספרס

פופוביץ' מחליט לעצור את פארקר על 19 ב9 מ11 בסוף הרבע. מייסון מרכז, ועושה את זה בהמון התלהבות. הספרס משחקים באנרגיה אחרת היום. יהיה מעניין.

למעלה