שניים אוחזין

עור של פיל ונפש של ציפור

אתה כלוא. זה לא יעזור לך. השחרור האמיתי הוא של הנפש. יש דרך אחרת.

עם כל הכבוד

היום אני לא נכנס לשום מלכודת. תלכי בדרך שלך . אני אלך בדרך שלי. תבדקו אם באמת ראיתם את האור ..... או שאתם סתם מסונוורים. זה יכול לבלבל לפעמים.

Rtitan

New member
להיות בן-אדם...

זה לא פשוט... הילדים שלך... הילדים שלך זכו בפיים עם אבא כמוך. אתה מביא להם אותך עם כל מה שיש בך - וזה המון, זה הרבה יותר מכל דבר אחר. אתה ואני מכירים כאן כבר קצת יותר משנה, ואתה יודע שאני לא אומר מילים ריקות מתוכן, ולא מדבר סתם באוויר. אחד הדברים שלמדתי עלי הוא שאתה אדם בעל יכולת להרגיש מגוון עצום של רגשות, עומק שמאפשר לך להרגיש כל צורת רגש בעוצמות גבוהות ושאתה לא מתבייש לעשות שימוש ביכולת הזו... אתה אדם "מרגיש" - וזו יכולת שהיא מתנה בעיני. אני גם יודע שאתה לא תאבד את היכולת הזו גם מול הקשיים שעוברים עליך - וזה מה שיביא אותך בכל פעם למקום טוב יותר ויותר - יש לך אותך, תשמח בזה מאד. גרושתך... היא זו שתצטרך לחיות עם עצמה ועם מי שהיא.

זה בדיוק ההבדל...

בין בול עץ ובין מי שנשמה באפו ועל אחת כמה וכמה <לא אורגיה...> אם ילדים שמשתמשת בהם כדי לנגח את האב.

יערית

New member
../images/Emo45.gif

חבל שאי אפשר לעשות לייק
עצוב לי פתאום...אבל ממש!

ככה מהר מתייאשים? ../images/Emo13.gif

חמוד שלי, ממש לא נורא. לא תמיד מצליחים להבין אותי וזה בסדר. אני אמשיך לכתוב בלי קשר לאם מבינים או לא. דווקא אצלך הפוטנציאל קיים. יכול להיות שאתה צריך לסבול עוד קצת בשביל להבין. בסוף זה יבוא.

תגיד לי

למה אתה מתרגש ממנה עדיין? לא מתאים לך- סנן...פינקי חיה בעולם רוחני משל עצמה...כמה שזה יכול להרגיז (גם אותי) לפעמים....

את יודעת,

לא כל ציטטה מ"ספר הציטטות הגדול" מתאימה לכל מקום. או שתנסי להתאים את עצמך ביתר יעילות או שתנסי להיות קצת יותר מקורית.

Rtitan

New member
אין ... תאמיני לי ../images/Emo151.gif

חיפשתי בלא מעט הזדמנויות
- נאדה, שום דבשת
תודה לאל...

טוב, אתה בשלב של העיוורון :)

וגם עולה בך הצורך לגונן... אחרי הכל הדבשת לא נוראית בכלל. הצורך להיות מקורי ולמצוא מקום. באופן אישי רואה זאת כמתנה. ההתנגדות שלה אלי, היא שלה עם עצמה.

Rtitan

New member
פינקי... אם מה שכתבתי כאן גם עובר ניתוח...

פסיכולוגי אני מתחיל לחשוב שהערכתי אותך יותר מדי - חבל. זוכרת פרויד? לפעמים בדיחה היא רק בדיחה, ממני תחסכי את השטויות - אני מכיר אותך יותר טוב מזה.

אז תתמודד.

לא מחפשת את הערכתך או הערכתם של אחרים. אתה מרגיש מנותח? נפלאות הוירטואליה. מדהים אותי כל פעם מחדש.

Rtitan

New member
את כן - ועוד איך...

מעניין מהיכן חוסר הביטחון העצמי הזה...

Niandartal

New member
חוזק או חולשה?

אוקסי' שלום אתן מס' קטן של דוגמאות שחוויתי על עצמי, אבל את התובנות אשאיר לחברים. וויתרתי בהסכם על הבית ועל כל הרכוש מתוך כוונה למנוע את הטראומה מהילדים, שלושה חודשים אחרי שעזבתי היא סילקה את הילדים והבית נשאר שלה (הילדים במשמורתי הרשמית). תשלומים לבית הספר על הילד הקטן במשמורתה לא שילמה כל השנה, זומנתי לביה"ס והובהר לי שללא כיסוי החוב הילד לא ממשיך (ביה"ס על איזורי 750 ש"ח לחודש)שילמתי את החוב והתחייבתי לשנה לכל השנה הבאה. פראייר או גבר, חזק או חלש, לא יודע. בכל מקרה התחושה שלי לא ממש ברורה, מצד אחד עושה הכל למען הילדים מצד שני היא יודעת את זה, אז איך נכון לפעול? לא יודע, בינתיים זורם נראה מה יהיה.

למעלה