שניים אוחזין

יערית

New member
../images/Emo9.gif

לא תודה (חסכנית) .שמחה שלפחות הודעה אחת אופטימית ביום כזה יצאה לך, לאף אחד לא היתה כל כוונה לפגוע בך, מקווה שאתה מזהה כוונות טובות, גם אם לא נאמרות בלשונך. <אני בדיוק מכינה פשטידת גבינות ותפו"א+בטטה מוקרם ולביבות סתם בשביל להפניק את הילדים> לילה רגוע לכולם, בכל זאת, יום כבד בנשמה.

sumerfield

New member
פשששש 3 פעמים?

זה בטח משו כמו 150 ש"ח לילד... שלא יקחו לך מבנק את הבית על זה. שווה לך להתחרפן ככה על כזה סכום? למה לא תחשוב על אופציה אחרת: 1 - לשלוח תילדים עם שקית ולא תיק. 2- לגרום לילדים להיות אחראים ולבקש את התיק בעצמם? 3- כשאתה הולך לקחת את הילדים מהמרשעת (המטומטמת, אבל שאפחד לא יגיד שהיא בול עץ כי היא האמא של הילדים..), לדאוג לבקש את התיק? 4- להוציא מכתב מעו"ד עם דרישה להחזר? 5- לדבר עם המדריך בקיטנה שידאג שהתיק ישאר בקיטנה כשהיא מוציאה אותם. 6- להפעיל לבד את החומר האפור... אבל למה לחשוב, תמיד יותר כיף להתעצבן, להתבכין ולקבל את רחמי הסביבה התומכת... ככה אתה תמיד צודק ואהוב.. תמשיך לך בדרכך, ותהנה מהחיים בונבון.. (או שבא לך להרביץ לי קצת עכשיו?)

בוא בוא....

חכם שלי. 1. אני לא שולח את הילדים שלי עם שקיות לשום מקום. 2. על זה דיברתי כשאמרתי שאני הפילטר,אני לא מפיל עליהם את האחריות למעללים של אמא שלהם. 3. אני לא לוקח אותם ממנה,כי אז היא תתלונן שעשיתי לה משהו חדש.ובקשות להחזיר נמאס לי לבקש. 4. לא יודע איזה עו"ד יש לך,אבל שלי יצחק לי בפרצוף..... 5. אם התיק יישאר בקייטנה לא יהיה להם תיק למחרת. 6. החומר האפור עובד מצויין. אבל למה להתנשאות להתעלות ולחשוב שיש אמת אבסולוטית שהיא לא נחלת הכלל אלא מתת האל בכבודו ובעצמו ששיכת רק לי.....ואני מתכוון אליך,כן....? לא מכיר אחד או אחת בסביבה הקרובה שלי שחש כלפיי רחמים.אין שום סיבה. יש הערכה רבה למאמצים שלי ולתלאות אותן נאלצתי לעבור ועוד אעבור בגללה. אני ממש לא צריך את שלך. אין לי ספק שאמשיך בדרכי. ואני בהחלט אהנה מהחיים מתוקי.... ובחיים,אבל בחיים,לא דירבקתי ראשון. תשמור על קור רוח ואל תקלקל את הנירוונה שלך בגללי.

sumerfield

New member
באתי

1 - למה לא? זה עושה אותם פחות מוצלחים??? 2 - אתה לא מפיל עליהם כלום. אתה מבקש מהם לגלות אחריות אישית בסיסית לגבי התיק שלהם. נראה אותה אומרת לם שהיא לא מחזירה את התיק... ויקירי, אחריות זה טוב... 3-6 אתה סתם חומק מאחריות וממציא תרוצים בונבון, אני הוא זה שאומר שאין אמת אחת ושיש מלא אופציות... אתה מתעקש שהמפלצות אשמות ושאתה צדיק. צום קל

אם ככה

תעמוד מאחורי הדברים שלך. תחשוב שאני בול עץ שהתנגש בך רק בגלל שאתה רצית..... לך תדליק מדורה או תעשה קומזיץ או מה שלא תרצה,ותשחרר . חם לי מידי בשביל זה. אני הולך לאכול עוגיות. תחזור בחורף. אתה בלתי נלאה.וויתרתי. אתה המלך שנעלה על כולנו. אנחנו הטיפשים ואתה החכם. אנחנו העיוורים ואתה רואה את האור. אתה יודע כל ומורם מעם ואנחנו הפשוטים וחסרי הבינה. אתה מלא באוויר חם כמו בלון. תשחרר קצת. ההתנשאות שלך עושה לי מגעיל.

kleo patra

New member
תשמע,

ואני לא באה לחזק את ידו של אוקסי' היקר שלנו, מהצד, זה באמת נקרא ונשמע מאד יפה מה שאתה כותב, אני מתייחסת לכל השרשור אך בפועל, אין לזה כמעט שום אחיזה במציאות היומויומית של הגרושים, בתיאוריה הכל טוב ויפה- אך רק אחד שאין לו ממש ניסיון בנבכי החיים המסובכים האלה יכתוב את שאתה כתבת. נראה לי שאתה לא גרוש בכלל.

בדד1

New member
ההבדל הקטן

הוא בהפרש הגילאים בין הילדים שלך לשלי מה שאני רואה מכאן אתה כנראה לא יכול לראות משם

NoaModiin

New member
../images/Emo192.gifמתסכל בריבוע

מתסכל בריבוע כשההורה שוכח שמדובר בילדים שלו, וזוכר רק שיש לו גרוש/ה. מתסכל בריבוע כשהילדים מוסתים נגדך. מתסכל כשזה גם מצליח לו/ה ולא - זה ממש לא עניין של כסף. זה עניין של נקמה. תוציא קיטור, ותחזור להיות האבא של הילדים שלך..

למעלה