שנאת יהודים

דב מאיר

New member
מניח את המבוקש

לא רק שבבתי המשפט אין חופש דיבור אלא גם מחוץ להם. וכי יכול אדם לבוא ולומר שופט פלוני נוכל! וגם אם יאמר ויצדק הרי הוא עשוי לשלם בחרותו על אמירה זו. יתירה מזאת גם אם ימתח ביקורת מתונה ביותר, מי הוא זה שידון בשאלה האם מדובר בבקורת הוגנת או בביזוי שופט?! הוי אומר חבר של אותו שופט אם לא אותו שופט בעצמו. כל זמן שהבקורת תהיה בתחום הקונצנזוס התרבותי והציבורי המקובל על השופטים הוא אולי ישפט בהגינות. מה יהיה אם הוא יחרוג מכך. למשל נניח שהייתי טוען שהעובדה שמערכת המשפט מעסיקה את השופט אליגון מבאר שבע כשופט מוכיחה שהיא מערכת של נוכלים משום שהאיש לא רק התבטא בצורה שיש בה בזיון לצלם האדם אלא התבטאותו זו מוכיחה בעליל שהוא ידע שסגנון חשיבה כזה יהיה בבחינת דבר נסבל שימחל לו בהווה ואולי יקדמנו מאוד בעתיד לכהסערה תשקוט ותשכח (אני כמובן לא אומר את זאת כי החוק אוסר לומר דברים כאלו) האם צפוי לי משפט הוגן?! בשונה מהצגתך את תרבות עולם המשפט אומר שהיא גם מודרכת על ידי שיקולים רחוקים כרחוק מזרח ממערב מתחום המקצוע והגיונן של טענות הצדדים. במקרה בתי המשפט מאויישים בצורה בולטת מיוצאי ארצות מסויימות. ובמקרה בעלי השקפות תואמות. מה ימנע משופט לומר שהוא מאמין ל א' ולא מאמין ל ב'?! מה לדעתך הביא לחקיקה האוסרת הקלטה באולם בית המשפט אם לא החשש לגילויים לא נוחים אודות שפיטה פגומה - אי רישום פרוטוקול הוגן, דחית אחד מן הצדדים בלי רישום ההשגה והדחיה בפרטיכל כדי שלא יוכל לערער על הדחיה מה ימנע משופט להחמיר עם האחד ולהקל עם משנהו? שום דבר! האם לדעתך לא יהיה הבדל בין העונש המוטל על מפגין בלתי חוקי בעניני עבודה כמו על מפגין חרדי בעניני שבת? האם זה לא יהיה כתוצאה מתפיסת עולם? וכי בבית השפט העליון יושבים חרדים שימתנו את פסיקתו המחמירה של שופט תחתון בנושא שהם בזים לו בעצמם.?! האם קידומו של שופט ומינויו הינם ענין מקצועי בלתי מוטה? אני שואל את עצמי אם אתה משחק את התמים או רציני?! בניגוד לדעתך בתי המשפט והשופטים פועלים אמנם במערכת משפטית בה יש חוקים היונקים מתורת ישראל. אולם, מחקר שנעשה לא מכבר ע"י "מנוף" מגלה שהשופטים הלכה למעשה מתעלמים מחוקים שאינם לרוחם. לדוגמה השופט העליון אהרן ברק מביא בפסקיו תקדימים מכל העולם חוץ מ .. בטח נחשת! זאת בניגוד משווע לחוק יסודות המשפט. כזכור לך היה נוהג בזמנו חוק איסור משכב זכור. ומה עשו השופטים - החברים שלך, עם תיקים פליליים שהובאו לפניהם בנושא זה? ניחשת! גנזו אותם! מה יעשו אותם שופטים אם יובא לפניהם תיק פלילי על פוליגמיה בו כל הצדדים הסכימו למעשה זה? ללמדך על ההבדל ההשקפתי של שופטים במדינתנו. מעשה פרוורטי - שקט! מעשה טבעי מכובד ובהסכמה - עליהום!

Governor

New member
`לא רק שבבתי המשפט אין חופש דיבור

אלא גם מחוץ להם. וכי יכול אדם לבוא ולומר שופט פלוני נוכל!` אם יש לך הוכחות ששופט הטה משפט תמורת שלמונים - כן. אמור זאת לפרקליטות וצרף הוכחות `וגם אם יאמר ויצדק הרי הוא עשוי לשלם בחרותו על אמירה זו. יתירה מזאת גם אם ימתח ביקורת מתונה ביותר, מי הוא זה שידון בשאלה האם מדובר בבקורת הוגנת או בביזוי שופט?! הוי אומר חבר של אותו שופט אם לא אותו שופט בעצמו` שטויות. יש מקום לבקרת מנומקת, ולא נתן לדחותה בקש `למשל נניח שהייתי טוען שהעובדה שמערכת המשפט מעסיקה את השופט אליגון מבאר שבע כשופט` מה הבעיה עם כב' השופט אליגון? `...מוכיחה שהיא מערכת של נוכלים משום שהאיש לא רק התבטא בצורה שיש בה בזיון לצלם האדם` מה אמר? `...אלא התבטאותו זו מוכיחה בעליל שהוא ידע שסגנון חשיבה כזה יהיה בבחינת דבר נסבל שימחל לו בהווה ואולי יקדמנו מאוד בעתיד לכהסערה תשקוט ותשכח` אתה משוכנע שאמר משהו במתכוון, ולא נפלט לו בעדנא דרתחא? התבטאותו, ולא משנה מהי, אינה מוכיחה דבר. מה שמוכח הוא שנאתך למערכת משפט שוויונית הכופרת בתביעתך לזכויות יתר `בשונה מהצגתך את תרבות עולם המשפט אומר שהיא גם מודרכת על ידי שיקולים רחוקים כרחוק מזרח ממערב מתחום המקצוע והגיונן של טענות הצדדים` הוכח `במקרה בתי המשפט מאויישים בצורה בולטת מיוצאי ארצות מסויימות. ובמקרה בעלי השקפות תואמות. מה ימנע משופט לומר שהוא מאמין ל א' ולא מאמין ל ב'?!` יוצאי ארצות מסוימות? אילו ארצות? אינך מבין משפט מהו. השופט אינו מחליט בשרירות לב למי הוא מאמין. הוא מפרט את נמוקיו, והם אינם חסיני בקרת `מה לדעתך הביא לחקיקה האוסרת הקלטה באולם בית המשפט אם לא החשש לגילויים לא נוחים אודות שפיטה פגומה - אי רישום פרוטוקול הוגן, דחית אחד מן הצדדים בלי רישום ההשגה והדחיה בפרטיכל כדי שלא יוכל לערער על הדחיה` מה השטויות הללו? הפרטיכל נכתב ע"י כתבנית עובדת בתי המשפט. האם השופט ינסה לשנות את הפרטיכל לאחר מכן? `מה ימנע משופט להחמיר עם האחד ולהקל עם משנהו? שום דבר!` הצרך לנמק את החלטתו `האם לדעתך לא יהיה הבדל בין העונש המוטל על מפגין בלתי חוקי בעניני עבודה כמו על מפגין חרדי בעניני שבת? האם זה לא יהיה כתוצאה מתפיסת עולם?` דין אחד יהיה להם. לא תהיה השפעה לתפישת עולם `וכי בבית השפט העליון יושבים חרדים שימתנו את פסיקתו המחמירה של שופט תחתון בנושא שהם בזים לו בעצמם?!` האם אתה מבקש שהרכב האוכלוסיה ישתקף בהרכב השופטים? אם כן, אז 7% צריכים להיות חרדים, 20% ערבים, 51% נשים, 33% מתחת לגיל 18, 55% יוצאי עדות המזרח, ותוך כדי כך ישתכח הדבר החשוב מכל - הכשורים המקצועיים `האם קידומו של שופט ומינויו הינם ענין מקצועי בלתי מוטה?` איני מכיר את שקולי הועדה למנוי שופטים. ספר אתה עליהם `אני שואל את עצמי אם אתה משחק את התמים או רציני?!` יתכן שאני תמים בתחומים מסוימים. לבטח איני זד כמוך `בניגוד לדעתך בתי המשפט והשופטים פועלים אמנם במערכת משפטית בה יש חוקים היונקים מתורת ישראל. אולם, מחקר שנעשה לא מכבר ע"י "מנוף" מגלה שהשופטים הלכה למעשה מתעלמים מחוקים שאינם לרוחם. לדוגמה השופט העליון אהרן ברק מביא בפסקיו תקדימים מכל העולם חוץ מ .. בטח נחשת! זאת בניגוד משווע לחוק יסודות המשפט` הצג מקרה ונדון בו `כזכור לך היה נוהג בזמנו חוק איסור משכב זכור. ומה עשו השופטים - החברים שלך, עם תיקים פליליים שהובאו לפניהם בנושא זה? ניחשת! גנזו אותם!` משכב זכר בין בגירים, בהסכמה, בדלת אמות - אינו יכול להאסר בחק. איך תאכף את החק? כלום תפשוט על דירות מגורים באשון לילה, תוך נפוץ דלתות? `מה יעשו אותם שופטים אם יובא לפניהם תיק פלילי על פוליגמיה בו כל הצדדים הסכימו למעשה זה?` ומה אם תרצה אשה להנשא למספר גברים (polyandry), וכל הצדדים מסכימים ומעונינים? `ללמדך על ההבדל ההשקפתי של שופטים במדינתנו. מעשה פרוורטי - שקט! מעשה טבעי מכובד ובהסכמה - עליהום!` פרוורטי? אי אפשר לאכוף זאת מבלי להפר זכויות הפרט האם פוליגמיה היא טבעית? למי? לגבר? ומה עם הנשים הנאלצות לחלוק בן זוג אינטימי עם שותפות? אתה הוא הפרוורט, אם אתה מאמין שגבר ואשה יכולים לחלוק מטה בלי שיהיה ביניהם משהו שאינו נתן לשתוף עם אחרים 972256619620284392570

דב מאיר

New member
צדק ומשפט בבתי המשפט

א. הרעיון ששופטי בית המשפט הינם בובות מכניסטיות המוטענות בתוכנת צדק ובחוקי המדינה ואחרי לחיצת כפתור יוצאת האמת לאור הינו מופקע מן הדעת. הערכתו של שופט הינה מרכיב מכריע במהלכו של משפט. לדוגמה אם שופט יכתוב בפסק דינו שהוא מאמין לצד א' שום ערכאה עליונה לא תשנה זאת למעשה. אם שופט יכתוב בפרטיכל את דברי אחד מן הצדדים בצורה מוטה. הרי לשם כך יהיה על הצד הנפגע לנקוט בצעדים מרחיקי לכת כדי להפקיע זאת וגם זאת רק בתנאי שהוא יזכור בעליל בדיוק מה הוא אמר. לי ידוע על הקלטות שנערכו בבתי משפט בתקופה בה היה ניתן להקליט עדיין. רק הן נעשו בסתר, מהן מתברר דברים שלא יאומנו. ערעור בערכאות גבוהות על בסיסן נדחה על הסף על ידי המערכת המשפטית השומרת על חבריה ב7 עיניים. בנימוקי ערעור גם לא נרשם שמדובר בטענה נתמכת בהקלטה. ב. אם אינך יודע מה נאמר ע"י השופט אליגון מבאר שבע הרי אודיעך זאת. הוא אמר בכנס משפטנים בנוכחות שופטים אין פוצה פה ומצפצף שהחרדים הם כמו חרקים טפילים. ג. מערכת שווינוית הינה מערכת בה השופט עיוור לדמויות הניצבות מולו. הפגנה של ששים ריבוא שהיתה לא מכבר כנגד בתי המשפט היתה על דבר זה בדיוק. אנשים לא היו באים בהמוניהם להפגין על בעיה אידיאולוגית אם לא שהם חווים בצורה מתמשכת אפליה בפועל. היינו מה שהשופט אליגון אמר זה מה שחש החרדי המצוי שהשופטים חושבים עליו. התגובה שלך ד. בתי המשפט מאויישים באופן בולט ביותר בבני משפחות מיוצאי גרמניה ה. הסיבה לכך שהאוכלוסיה לא מיוצגת על פי גווניה אינה בגלל הדאגה הענינית לטיב המקצועי של השופטים. אם היינו רואים שבסטטיסטיקה ארוכת טווח כל האוכלוסיה מיוצגת בבתי המשפט בדרגותיהם השונות בצורה זהה להתפלגות האוכלוסיה בפועל אז היינו אומרים שהסברה הינה שאין הפליה וזה רק מקרה שבשנה מסויימת ההרכב הוא כזה ולא אחר. אבל לא זה המצב. הטוען שרק במקרה אין 20 % ערבים במערכת המשפט בכלל ובבית המשפט העליון בפרט עובד עלינו בעינים. ברור שיש שיקולים כבדי משקל להפליה. ביניהם, אולי שחרקים בפרט וחבריהם בכלל צריך שישבו בבתי המשפט בפרופורציות השווות לשליש ממשקלם הריאלי באוכלוסיה. ו. אני מוכן לספר מה הם השיקולים לבחירת שופטים. הם מתפרסמים בעתונות בגלוי ומה טעם להיתמם כאילו אינם. מה גם שלאחרונה השמיעם נשיא בית המשפט העליון בעצמו באמרו שהוא צריך להיות מן הרקע התרבותי ה"מתאים" לתרבות ה"נאורה"... היינו תרבותו שלו. ודאי גם מוכר לנו המרוץ ש הפוליטיקאים העושים את מירב המאמצים שיבחרו מועמדים המתאימים להשקפותיהם הערכיות. ז. המשטרה יודעת יפה מאוד להתייחס למה שנעשה בחדרי חדרים. אולם כאן מדובר במעשים בגני ציבוריים או על פי עדויות על הנעשה בחדרי חדרים כאשר העברינים עושים מעשים מסוכנים בסכנת מוות לאוכלוסיה גדולה מאוד באשר משכב זכור הוא אחד מן המקורות הראשיים להפצת המחלות הקטלניות - aids וצהבת הכבד הנגיפית B. פוליגמיה לעומת זאת היא מעשה נפוץ מאוד בחברה החילונית. יש גברים רבים חילונים המנהלים חיים כפולים בסתר ובגלוי כולל שופטים עליונים. לעומת זאת אם אדם שומר מצוות ירצה לעשות זאת הרי בעצם יכלאו אותו אך ורק מטעמים של כפיה דתית על כך שאמר בפיו לאשה - הרי את מקודשת לי בטבעת זו... כי הוא רוצה לחיות עימה בצורה הוגנת ומחייבת. במקרה כזה המשטרה תאסוף כל שביב מידע כדי להפלילו. ח. באשר לפוליאנדריה החוק לא אוסר זאת (ואומר מפורשות "לצערי" באשר אין שומרי המצוות מתיימרים למה שאינם בה בשעה שמערכות המשפט נקלטות על ידי ציבורים רחבים מאוד כמתיימרות לשוויון). ט. לא ניתן להציג דוגמאות למה שאין. זה צריך להיעשות על ידי סריקה מסודרת של כל האמור על ידי אותו האיש. תוכל לפנות לארגון מנוף כדי לקבל את החומר בנושא. זו חוברת שלמה. אולם תוכל גם למחלקה למשפט העברי במש. המשפטים ושם תוכל לקבל מידע מסודר בענין. י. פוליגמיה היא דבר טבעי מכמה טעמים. - הוא נותן תשובה לתופעה של עודף נשים גדול בשוק הנישואין. - הוא נותן תשובה למימוש זכות האמהות לכל אשה למעשה. - הוא מבטיח זיהוי האב בפשטות. - הוא נהוג בעמים רביםמתוך הבנה והסכמה במיוחד פה במזרח התיכון. - הוא תומת בכוונת הבריאה להרבות בילודים, כפי שכוונה זו מתגלית בכל עולם החיים צמחים ובעלי חיים.

Governor

New member
`הערכתו של שופט הינה מרכיב מכריע

במהלכו של משפט. לדוגמה אם שופט יכתוב בפסק דינו שהוא מאמין לצד א' שום ערכאה עליונה לא תשנה זאת למעשה` לא. הראיות הן הקובעות. ובהעדר ראיות בידי התביעה - יהנה הנתבע מן הספק `אם שופט יכתוב בפרטיכל את דברי אחד מן הצדדים בצורה מוטה. הרי לשם כך יהיה על הצד הנפגע לנקוט בצעדים מרחיקי לכת כדי להפקיע זאת וגם זאת רק בתנאי שהוא יזכור בעליל בדיוק מה הוא אמר` לא. השופט מכתיב לקלדנית בקולו. פרקליטי הצדדים יושבים קרוב לדוכן השופט ושומעים הכל, ודברי השופט נשמעים היטב גם בשורות הקהל `לי ידוע על הקלטות שנערכו בבתי משפט בתקופה בה היה ניתן להקליט עדיין. רק הן נעשו בסתר, מהן מתברר דברים שלא יאומנו. ערעור בערכאות גבוהות על בסיסן נדחה על הסף על ידי המערכת המשפטית השומרת על חבריה ב7 עיניים. בנימוקי ערעור גם לא נרשם שמדובר בטענה נתמכת בהקלטה` הצג את פרטי המקרה `אם אינך יודע מה נאמר ע"י השופט אליגון מבאר שבע הרי אודיעך זאת. הוא אמר בכנס משפטנים בנוכחות שופטים אין פוצה פה ומצפצף שהחרדים הם כמו חרקים טפילים` מה היו מיליו במדויק? `מערכת שווינוית הינה מערכת בה השופט עיוור לדמויות הניצבות מולו` נכון `הפגנה של ששים ריבוא שהיתה לא מכבר כנגד בתי המשפט היתה על דבר זה בדיוק` ההפגנה היתה דווקא נגד סרוב בית המשפט לדחות את כבוד האדם וחרותו מפני ההלכה `אנשים לא היו באים בהמוניהם להפגין על בעיה אידיאולוגית אם לא שהם חווים בצורה מתמשכת אפליה בפועל` אנשים באו בהמוניהם מתוך ציות להוראת רבנים `היינו מה שהשופט אליגון אמר זה מה שחש החרדי המצוי שהשופטים חושבים עליו` הוא אמר שהלחץ החרדי לדחית עקרונות כבוד האדם וחרותו הם סכנה למדינה `בתי המשפט מאויישים באופן בולט ביותר בבני משפחות מיוצאי גרמניה` ספק נתונים על ארץ המוצא של השופטים `הסיבה לכך שהאוכלוסיה לא מיוצגת על פי גווניה אינה בגלל הדאגה הענינית לטיב המקצועי של השופטים` מה הסבה, אם כן? `אם היינו רואים שבסטטיסטיקה ארוכת טווח כל האוכלוסיה מיוצגת בבתי המשפט בדרגותיהם השונות בצורה זהה להתפלגות האוכלוסיה בפועל אז היינו אומרים שהסברה הינה שאין הפליה וזה רק מקרה שבשנה מסויימת ההרכב הוא כזה ולא אחר. אבל לא זה המצב. הטוען שרק במקרה אין 20 % ערבים במערכת המשפט בכלל ובבית המשפט העליון בפרט עובד עלינו בעינים. ברור שיש שיקולים כבדי משקל להפליה. ביניהם, אולי שחרקים בפרט וחבריהם בכלל צריך שישבו בבתי המשפט בפרופורציות השווות לשליש ממשקלם הריאלי באוכלוסיה` הרכב השופטים אולי אינו כהרכב האוכלוסיה, מכיוון שלא זה הקריטריון לאכלוס משרות שופטים, אלא המומחיות המקצועית והמוניטין `אני מוכן לספר מה הם השיקולים לבחירת שופטים. הם מתפרסמים בעתונות בגלוי ומה טעם להיתמם כאילו אינם. מה גם שלאחרונה השמיעם נשיא בית המשפט העליון בעצמו באמרו שהוא צריך להיות מן הרקע התרבותי ה"מתאים" לתרבות ה"נאורה"... היינו תרבותו שלו. ודאי גם מוכר לנו המרוץ ש הפוליטיקאים העושים את מירב המאמצים שיבחרו מועמדים המתאימים להשקפותיהם הערכיות` ברק? צטט אותו בבקשה. מיהם הפוליטיקאים המריצים מועמדים לרוחם, ומי המועמדים? `המשטרה יודעת יפה מאוד להתייחס למה שנעשה בחדרי חדרים. אולם כאן מדובר במעשים בגני ציבוריים או על פי עדויות על הנעשה בחדרי חדרים כאשר העברינים עושים מעשים מסוכנים בסכנת מוות לאוכלוסיה גדולה מאוד באשר משכב זכור הוא אחד מן המקורות הראשיים להפצת המחלות הקטלניות - aids וצהבת הכבד הנגיפית B` גם משגל הטרוסקסואלי בגן צבורי אסור. אין שום דרך למנוע יחסים הומוסקסואליים ברשות הפרט. תפוצת ה- aids וצהבת נגיפית B אינם ממין הומוסקסואלי, אלא ממין הטרוסקסואלי עם פרטנרים מזדמנים, מתחלפים, רבים, ללא אמצעי הגנה `פוליגמיה לעומת זאת היא מעשה נפוץ מאוד בחברה החילונית. יש גברים רבים חילונים המנהלים חיים כפולים בסתר ובגלוי כולל שופטים עליונים` זו לא פוליגמיה, אלא אי-נאמנות לבן-זוג רשמי `לעומת זאת אם אדם שומר מצוות ירצה לעשות זאת הרי בעצם יכלאו אותו אך ורק מטעמים של כפיה דתית על כך שאמר בפיו לאשה - הרי את מקודשת לי בטבעת זו... כי הוא רוצה לחיות עימה בצורה הוגנת ומחייבת` כפיה דתית, אה? מה עם חרם דרבנו גרשום? הייתי מיעץ לך להגר לארה"ב, אולם אפילו ביוטה, מדינת המורמונים, הפוליגמיה אסורה. אז מה, אשתך לא מספיקה לך ואתה מעונין שהפוליגמיה תותר. האם אשתך יודעת על כך? `באשר לפוליאנדריה החוק לא אוסר זאת (ואומר מפורשות "לצערי" באשר אין שומרי המצוות מתיימרים למה שאינם בה בשעה שמערכות המשפט נקלטות על ידי ציבורים רחבים מאוד כמתיימרות לשוויון` משפטך זה סתום. גם הפוליאנדריה אסורה, משום שהיא ביגמיה `לא ניתן להציג דוגמאות למה שאין. זה צריך להיעשות על ידי סריקה מסודרת של כל האמור על ידי אותו האיש. תוכל לפנות לארגון מנוף כדי לקבל את החומר בנושא. זו חוברת שלמה. אולם תוכל גם למחלקה למשפט העברי במש. המשפטים ושם תוכל לקבל מידע מסודר בענין` אז אין לך מקרה אחד לנתוח מפורט. אל תריץ אותי למשרד המשפטים. אני אדם עסוק. הצג ראיה או שלא טענת דבר `פוליגמיה היא דבר טבעי מכמה טעמים` בימי קדם - אולי. לא בימינו. איזו אשה בת-דעת תסכים לחלוק גבר עם חברתה? `הוא נותן תשובה לתופעה של עודף נשים גדול בשוק הנישואין` עדיין, נשים לא תסכמנה לפוליגמיה `הוא נותן תשובה למימוש זכות האמהות לכל אשה למעשה` כל אחת יכולה לממש את זכותה לאמהות `הוא מבטיח זיהוי האב בפשטות` גם בפוליאנדריה ניתן לזהות את האב בפשטות. נתוח DNA `הוא נהוג בעמים רבים מתוך הבנה והסכמה במיוחד פה במזרח התיכון` התאסלם. בחברה האיסלמית תהיה מלך, ותוכל לשלח אשה להוריה כאשר יסור חנה ותחפץ באילה צעירה חדשה, ע"י אמירת משפט פשוט שלש פעמים באזני קאדי `הרי את מגורשת לי כדת אללה ומוחמד נביאו` `הוא תומת בכוונת הבריאה להרבות בילודים, כפי שכוונה זו מתגלית בכל עולם החיים צמחים ובעלי חיים` כן, כאשר תפקיד האשה נתפש כלא יותר מאשר אינקובטור לזרעו של הגבר 972256619620284392570

דב מאיר

New member
המערכת המשפטית

א. נטען שהשופט קובע רק ואך ורק על פי הראיות. זה נכון רק במשפט העברי. אולם במשפט הבריטי הנוהג כאן בארץ השופט שומע עדויות שונות והוא קובע למי ולמה הוא מאמין. כדאי שתבקר בבית משפט כדי שתיווכח באבסורד הזה. ב. אף אחד לא ירצה לריב עם האינסטנציה היחידה היחידה שיכולה לפגוע מבלי להיפגע. זו אינסטנסיה חסינה ולכן גם יכולה להרשות לעצמה להיות שרירותית. אני משער שיבוא בקרוב היום שיעשה שימוש בעדויות השונות שהוזכרו. ואפילו בצורה רחבה. אתה מניח שהמדובר הוא במקום הצדק ואך יוודע שהיתה הטיית משפט מיד אבירי הצדק יטפלו בענין ביסודיות ויבערו את הנגע במיוחד שברקע עומדים אבירי העתונות המבקרת. יש יותר מדי אנשים שסבורים אחרת. שום ראיה משפטית לא תעמוד מול שופט אינטרסנט שיפסול אותה. ג. האם שאלת את המפגינים על מה הם באים להפגין?! אני שאלתי לא אחד ולא שנים. ד. האם שאלת את הרבנים למה הם אמרו להפגין? אציעך לשאול כל אחד מן הרבנים הללו האם הוא חש שבבית המשפט מקפחים אנשים חרדים בתור שכאלה ואז תוכל לדעת מה היו הסיבות להפגנה. מה שאת טוען לו זוהי פילוסופיה אישית מתגוננת שלך. ה. איני מסתיר דעותי מאשתי. ואיני מתכווין אישית לשאת אשה שניה. אין בכך להמעיט מהעובדה שזו כפיה דתית ברורה היונקת ערכיה מן העולם התרבותי הנוצרי הקתולי. להטוטי המילים כדי להגן על גחמותיהם של גברים חילונים לחיות חיים כפולים מול מציאות מוצקה של אנשים גלויים הרוצים לחיות בסגנון מוסדר על השלחן ולא מתחתיו לא יסתירו מעינו הבוחנת של בר דעת את המוסר הכפול של חילונים. ו. מה אמר השופט אליגון לא ניתן לציטוט. נשיא בית המשפט שהבין שסערה מתרחשת לפתחה של מערכת השפיטה השברירית קרא לו מיד כדי לנזוף בו ולפרסם דבר הנזיפה ברבים על מנת להשקיט את הרוחות. אולם חבורת המשפטנים שהיו נוכחים במקום שמרה בקנאות של גילדה סגורה את דברי התועבה הללו. ז.יש מידע מסודר אודות אי הידקקות למשפט העברי באופן קבוע בניגוד לחוק יסודות המשפט. אין אפשרות לפרסם באתרי גלישה חוברות שלמות. ח. חוק הביגמיה מנוסח כלפי גברים בלבד. ט. מסתבר שהינךרואה את זכויות בני האדם על מפתח דתי. היינו אם האיש מוסלמי מותרת לו הביגמיה ואם לא לאו. אגלה לך סוד גלוי, הפוליגמיה היתה נהוגה בעם היהודי מאז ומתמיד עוד הרבה לפני הנצרות והאיסלאם. זדים שכמותך מתערבים בסגנון חיי האישות שלנו ודוחפים את אפם הזב לתוך חיינו הפרטיים מבלי להתבייש במוסר הכפול שלהם בשעה שהם טוענים לכפיה דתית. י. נוח לך לטעון שיהודים משלחים את נשותיהם בקלות כמוסלמים. המפר הממוצע של ברית הנישואין אינו יהודי שומר מצוות ואפילו אינו ערבי. הוא לצער הלב אדם מזרע ישראל שפרק זיקתו לתורת ישראל. י"א. הצעותיך לעזוב את הארץ לארה"ב משונות מאוד. לי יש זיקה תרבותית ברורה לארץ הזו אני מזדהה עם אבותי שגרו כאן מתוך הכרה בקדושתה ועם תרבותם. אולם מה לך פה?! הרי הסיבה היחידה שנדבקת לכאן היא כדבריך "אותי לא מזיזים"...

Governor

New member
`א. נטען שהשופט קובע רק ואך ורק על

פי הראיות. זה נכון רק במשפט העברי. אולם במשפט הבריטי הנוהג כאן בארץ השופט שומע עדויות שונות והוא קובע למי ולמה הוא מאמין. כדאי שתבקר בבית משפט כדי שתיווכח באבסורד הזה` שטויות. ראיות בוודאי טובות, אולם המשפט פלילי אין התביעה יכולה להשיג את מלא מבוקשה, אלא אם כן הוכיחה כוונת עבירה. הדיון סביב כוונת העבירה (היינו, מה חשב הנאשם) יכול להצריך בחינה מדוקדקת של מה שאמר הנאשם, מה כתב, כיצד התבטא, וכ"ו. כאן יש מקום לעתים להתרשמות השופט, אשר, בכל מקרה, תופיע בפרטיכל `ב. אף אחד לא ירצה לריב עם האינסטנציה היחידה היחידה שיכולה לפגוע מבלי להיפגע. זו אינסטנסיה חסינה ולכן גם יכולה להרשות לעצמה להיות שרירותית` חזרה קטטונית על מנטרה זו, אינה מחזקת אותה `אני משער שיבוא בקרוב היום שיעשה שימוש בעדויות השונות שהוזכרו. ואפילו בצורה רחבה` ???? `אתה מניח שהמדובר הוא במקום הצדק ואך יוודע שהיתה הטיית משפט מיד אבירי הצדק יטפלו בענין ביסודיות ויבערו את הנגע במיוחד שברקע עומדים אבירי העתונות המבקרת. יש יותר מדי אנשים שסבורים אחרת. שום ראיה משפטית לא תעמוד מול שופט אינטרסנט שיפסול אותה` אני מניח שמררתך פוקעת. אין לי הסבר אחר `ג. האם שאלת את המפגינים על מה הם באים להפגין?! אני שאלתי לא אחד ולא שנים` המפגינים באו במצוות הרבנים `ד. האם שאלת את הרבנים למה הם אמרו להפגין? אציעך לשאול כל אחד מן הרבנים הללו האם הוא חש שבבית המשפט מקפחים אנשים חרדים בתור שכאלה ואז תוכל לדעת מה היו הסיבות להפגנה. מה שאת טוען לו זוהי פילוסופיה אישית מתגוננת שלך` אין קפוח חרדים. יש אי-אפליתם לטובה, והעמדת חפש וחרות מעל המנוסקריפטים העבשים. זה מטריף את דעתכם `ה. איני מסתיר דעותי מאשתי. ואיני מתכווין אישית לשאת אשה שניה` ...Good for her `אין בכך להמעיט מהעובדה שזו כפיה דתית ברורה היונקת ערכיה מן העולם התרבותי הנוצרי הקתולי. להטוטי המילים כדי להגן על גחמותיהם של גברים חילונים לחיות חיים כפולים מול מציאות מוצקה של אנשים גלויים הרוצים לחיות בסגנון מוסדר על השלחן ולא מתחתיו לא יסתירו מעינו הבוחנת של בר דעת את המוסר הכפול של חילונים` הפוסל, במומו פוסל. מכיוון שהנהג הזה מוכר לך מחוג מכריך, אתה מאזכר אותו באובססיביות כזו. אך אחד ממכרי שכבר נשואים לא נתן עיניו בינתיים באשה אחרת. אף אשה לא תסכים לחלוק גבר עם אחרת. אתה פשוט מחזיר את האשה לתפקיד של אינקובטור גרידא לזרע הזכר העליון - הזכר החרדי `ו. מה אמר השופט אליגון לא ניתן לציטוט. נשיא בית המשפט שהבין שסערה מתרחשת לפתחה של מערכת השפיטה השברירית קרא לו מיד כדי לנזוף בו ולפרסם דבר הנזיפה ברבים על מנת להשקיט את הרוחות. אולם חבורת המשפטנים שהיו נוכחים במקום שמרה בקנאות של גילדה סגורה את דברי התועבה הללו` הבנתי שהתבטא בגנות החרדים, כחותרים תחת אשיות מערכת המשפט. אני מסכים עם קביעתו `ז.יש מידע מסודר אודות אי הידקקות למשפט העברי באופן קבוע בניגוד לחוק יסודות המשפט. אין אפשרות לפרסם באתרי גלישה חוברות שלמות` יודע מה? הצג case ונדון בו (מקרה שאפשר למצא את תרשמת הדיונים בו, באתר מערכת המשפט), במקום לנפנף שפתיים `ח. חוק הביגמיה מנוסח כלפי גברים בלבד` אני לא מאמין שהפוליאנדריה מותרת `ט. מסתבר שהינךרואה את זכויות בני האדם על מפתח דתי. היינו אם האיש מוסלמי מותרת לו הביגמיה ואם לא לאו. אגלה לך סוד גלוי, הפוליגמיה היתה נהוגה בעם היהודי מאז ומתמיד עוד הרבה לפני הנצרות והאיסלאם. זדים שכמותך מתערבים בסגנון חיי האישות שלנו ודוחפים את אפם הזב לתוך חיינו הפרטיים מבלי להתבייש במוסר הכפול שלהם בשעה שהם טוענים לכפיה דתית` לא. החק הישראלי מתיר במדה למעוטים להחזיק במנהגיהם. אצל היהודים בעת החדשה - לא היה מקובל מנהג זה. היכן שמעת בפולין או ברוסיה על יהודי הנשוי לשתיים `י. נוח לך לטעון שיהודים משלחים את נשותיהם בקלות כמוסלמים. המפר הממוצע של ברית הנישואין אינו יהודי שומר מצוות ואפילו אינו ערבי. הוא לצער הלב אדם מזרע ישראל שפרק זיקתו לתורת ישראל` אתה הוא זה שהצעת כי אם אשה אינה מסכימה שבעלה ישא נוספת על פניה - שתשולח `י"א. הצעותיך לעזוב את הארץ לארה"ב משונות מאוד. לי יש זיקה תרבותית ברורה לארץ הזו אני מזדהה עם אבותי שגרו כאן מתוך הכרה בקדושתה ועם תרבותם. אולם מה לך פה?! הרי הסיבה היחידה שנדבקת לכאן היא כדבריך "אותי לא מזיזים"...` לא לי להציע לך להגר. אינך מרוצה? רוצה לשנות את החק? נסה, ונראה במה כחך גדול. ________________________________________________________________________ 0284392570

Governor

New member
`בכל דבר שיסייע להעביר ממשלת זדון

מן הארץ` לחלום - מותר לך. הרי גם על ביאת המשיח אתה חולם... ______________________________________________________________ 0284392570

דב מאיר

New member
טעות. אני פועל לקרב הגואל.

הגואל אינו צריך ךהיות יצור מיסטי. הוא בשר ודם שיסגל לעמנו סגנון חדשני מהפכני.

Governor

New member
`אני פועל לקרב הגואל. הגואל אינו

צריך ךהיות יצור מיסטי. הוא בשר ודם שיסגל לעמנו סגנון חדשני מהפכני` והמועד החזוי להגעתו - די רחוק למרבה הנוחיות, תום האלף השישי, היינו, עוד 236 שנים. כנראה שלא אנו נחזה בהתבדותך, אלא נכדי נכדינו... ______________________________________________________________ 0284392570

דב מאיר

New member
צדק ומשפט בבתי משפט - תוספת

לדאבוני מחמת קוצר הזמן העומד לרשותי לא תמיד אני יכול להגיב בזמן ועם הגולשים הסליחה. מן הנכון להתייחס לעוד נקודות כלהלן: א. הפרטיכל במרבית המכריעה של המשפטים. לפחות 90% נרשמת על ידי השופטים ולא על ידי כתבנית. גם במקום בו יש כתבנית הרי ניסוח הדברים שירשם נקבע על ידי השופט. לכאורה השופט מקריא בקול רם את מה שהוא מורה למזכירה לרשום. אולם הוא עושה זאת מעמדה של שופט כאשר אם יש צד נפגע, הרי יהיה עליו לשקול היטב אם למחות על דברים שאינם כהוויתם שהרי בכך הוא עשוי יהיה למתוח את היחסים עם השופט בשעה שהוא רוצה להאמין שהמשפט יהיה הוגן. יהיה עליו לתלות את השינוי בטעות בתום לב של השופט אשר בוודאי הבין את הדברים לאשורם ורק בחוסר תשומת לב לא שם לב לניואנסים של הדברים שנאמרו. בלשון אחרת. הסיבה היחידה למניעת הקלטות בבית המשפט הינה מניעת היכולת להוכיח חוסר תום לב של שופטים מן הבחינה הציבורית. ב. הסטטיסטיקה אודות חלוקת האוכלוסיה באחוזים מוטה לצרכים של הטענות. יש בכנסת 17 נציגים חרדים. (יש גם חרדים שלא מצביעים עקרונית. לפי הערכתי כרבע מן החרדים לא מצביעים באופן עקרוני בראותם את השלטון כבלתי חוקי בהיות חוקת היסוד שלו זרה). וזאת לאחר ביטול ההצבעה הכפולה.

Governor

New member
`הפרטיכל במרבית המכריעה של המשפטים.

לפחות 90% נרשמת על ידי השופטים ולא על ידי כתבנית` לא. השופט מכתיב בקול לקלדנית, לאזני הפרקליטים והקהל `גם במקום בו יש כתבנית הרי ניסוח הדברים שירשם נקבע על ידי השופט. לכאורה השופט מקריא בקול רם את מה שהוא מורה למזכירה לרשום. אולם הוא עושה זאת מעמדה של שופט כאשר אם יש צד נפגע, הרי יהיה עליו לשקול היטב אם למחות על דברים שאינם כהוויתם שהרי בכך הוא עשוי יהיה למתוח את היחסים עם השופט בשעה שהוא רוצה להאמין שהמשפט יהיה הוגן. יהיה עליו לתלות את השינוי בטעות בתום לב של השופט אשר בוודאי הבין את הדברים לאשורם ורק בחוסר תשומת לב לא שם לב לניואנסים של הדברים שנאמרו` שטויות חסרות שחר. לא הצדדים מעירים לשופט, אלא הפרקליטים `בלשון אחרת. הסיבה היחידה למניעת הקלטות בבית המשפט הינה מניעת היכולת להוכיח חוסר תום לב של שופטים מן הבחינה הציבורית` מה פשר משפט זה? `הסטטיסטיקה אודות חלוקת האוכלוסיה באחוזים מוטה לצרכים של הטענות. יש בכנסת 17 נציגים חרדים. (יש גם חרדים שלא מצביעים עקרונית. לפי הערכתי כרבע מן החרדים לא מצביעים באופן עקרוני בראותם את השלטון כבלתי חוקי בהיות חוקת היסוד שלו זרה). וזאת לאחר ביטול ההצבעה הכפולה` מי שלא רוצה להצביע - אל יצביע. אל כס שופט לא מגיעים רק מכח שכיחות באוכלוסיה 972256619620284392570

דב מאיר

New member
סגנון שיפוטי

בדקתי את העובדות. א. אכן חל שינוי בסגנון הרישום המשפטי בעקבות הכנסת מערכות ממוחשבות לבתי המשפט. אולם המצה החדש הזה לא מפקיע את מה שנטען. עדיין לא ניתן הסבר לטענה למה אין הרשאה להקלטות של הצדדים בלי הסכמת בית המשפט. ומה תהיינה התוצאות מבקשת אחד מן הצדדים לבצע הקלטה. ב. יש משפטים רבים מאוד בבתי המשפט שמתחת למחוזיים בהם אין מעורבות של פרקליטים. נוכחות הפרקליטים אינה משנה את המצב. גם פרקליט מחושב ימנע מלהרגי את השופט בבקשה שהיא אמנם חוקית ואמיתית. גם הוא ירצה להעלות את הסיכוי שהשופט יטה לו ולמרשו חסד. לכן הוא ישקול היטב אם לבקש מה שהוא שעשוי להרגיז את השופט. ג. טענתך היתה שיש 7% חרדים. טענה זו תמכה ברעיון שמדובר במיעוט קטן ולכן אין צידוק לייצוגו בצורה מסיבית יותר בבית המשפט. לטענה זו הוער שהיא מזוייפת על פניה. ד. יש להניח שנוח לך לטעון שלכס המשפט יש להקצות אנשים בלי קשר לייצוג אוכלוסיית המוצא שלהם באוכלוסיה כולה היות והייצוג הנוכחי ושיטת מימושו נותן לך ולזדים כמוך יתרון בהכוונת פסקי הדין. פעם היה לכן נוח להנהיג בצורה זו את הצבא. התברר לכם שהמחיר יקר מדי. תוך זמן לא רב יש להניח שיתברר לכם שהמחיר להיות בארץ גם הוא יקר מדי.

למעלה