שנאת יהודים

neko

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

לא ידעתי שהיהודים הם בכל מקום בעולם וחוץ מזה לפי התאוריה שלך מי שבאמת היום צריכים להישנא הכי הרבה הם ההודים והערבים והסינים נתת בדיוק דוגמא לשני עמים שלמרות שהם מאד גדולים מעולם לא "התנגשו" עם תרבויות ארופה ארה"ב או המזה"ת - בדיוק כפי שנטען. הערבים לאחרונה (50 שנים) החלו להטמע באוכלוסיות זרות (ארה"ב וארופה בעיקר), ולכן קיימת כיום גם שנאה כלפיהם בארצות רבות. והנה אנחנו העם שהעולם מסתובב סביבו כל הזמן ואנחנו תמיד במרכז הענינים כבר ציינתי שאגוצנטריות, האמונה שהכל סובב סביבך, נעלמת מראשו של אדם ממוצע בערך בגיל 5?

../images/Emo35.gif*100

" נתת בדיוק דוגמא לשני עמים שלמרות שהם מאד גדולים מעולם לא "התנגשו" עם תרבויות ארופה ארה"ב או המזה"ת - בדיוק כפי שנטען. הערבים לאחרונה (50 שנים) החלו להטמע באוכלוסיות זרות (ארה"ב וארופה בעיקר), ולכן קיימת כיום גם שנאה כלפיהם בארצות רבות." שינאת היהודים היתה עוד מימי קדם דבר שבכלל לא נתפס בהגיון של אדם עם הגיון בריא דבר זה לא יחל לקרות סתם ככה דבר זה זה גזירה משמיים "ו והיה שארית יעקוב, בקרב עמים רבים, כטל מאת יהוה, כרביבים עלי-עשב--אשר לא-יקווה לאיש, ולא ייחל לבני אדם. {פ} ז והיה שארית יעקוב בגויים, בקרב עמים רבים, כאריה בבהמות יער, ככפיר בעדרי-צאן--אשר אם-עבר ורמס וטרף, ואין מציל. " והערבים החלו להישנא רק אחרי אירועי הטרור של ה11 בספטמבר והם לא נשנאו בצורה משמעותית לפני זה אנחנו נשאנו מאז ומתמיד וחוץ מזה אני לא יודע אם ראיתי את הסקרים שהוצגו בוואלה בעקבות האנישמיות שגוברת באירופה בזמן האחרון אבל הינה רק כדי להזכיר לך כמה אנחנו שנואים ואה כן גם כמה אנחנו מסוכנים ועל מי יש לנו להישען? רק על אבינו שמשמיים "כבר ציינתי שאגוצנטריות, האמונה שהכל סובב סביבך, נעלמת מראשו של אדם ממוצע בערך בגיל 5? " כבר ציינתי שלא מדובר כאן ב5 שנים? מדובר כאן ביותר מ-2000 שנה!!!! אז אל תתחיל לספר לי על ילדים בני חמש

neko

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שינאת היהודים היתה עוד מימי קדם דבר שבכלל לא נתפס בהגיון של אדם עם הגיון בריא דבר זה לא יחל לקרות סתם ככה דבר זה זה גזירה משמיים לא, זה ההתבדלות הפאנאטית של אבותינו. "ו והיה שארית יעקוב, בקרב עמים רבים, כטל מאת יהוה, כרביבים עלי-עשב--אשר לא-יקווה לאיש, ולא ייחל לבני אדם. {פ} ז והיה שארית יעקוב בגויים, בקרב עמים רבים, כאריה בבהמות יער, ככפיר בעדרי-צאן--אשר אם-עבר ורמס וטרף, ואין מציל. " עמוק. שמעת פעם את המושג "נבואה שמגשימה את עצמה"? אולי במקום לעשות שטויות תתבולל ואז תמחק הקללה? והערבים החלו להישנא רק אחרי אירועי הטרור של ה11 בספטמבר והם לא נשנאו בצורה משמעותית לפני זה אנחנו נשאנו מאז ומתמיד "מאז ומתמיד" - למה לא... וחוץ מזה אני לא יודע אם ראיתי את הסקרים שהוצגו בוואלה בעקבות האנישמיות שגוברת באירופה בזמן האחרון אבל הינה רק כדי להזכיר לך כמה אנחנו שנואים ואה כן גם כמה אנחנו מסוכנים ה"אנטישמיות" הזאת היא בסה"כ שנאה כלפי הארץ הזאת שמבצעת פשעים בינלאומיים ברמה היומיומית בגלל קב' פאנאטים דתיים שמסרבים לקלוט את המציאות. ועל מי יש לנו להישען? רק על אבינו שמשמיים לא נכון, רק על אבינו שבמילואים. "כבר ציינתי שאגוצנטריות, האמונה שהכל סובב סביבך, נעלמת מראשו של אדם ממוצע בערך בגיל 5? " כבר ציינתי שלא מדובר כאן ב5 שנים? מדובר כאן ביותר מ-2000 שנה!!!! אז אל תתחיל לספר לי על ילדים בני חמש טוב, נחכה שתתבגר ותצא מהמצב המוחי של טרום גיל 5.

לא נכון

א. יש יותר שכנים ידידים מאשר שונאים, ואין בשום מקום שנאה חסרת סיבה (להזכירך, שנאת הערבים החלה לפני שעשינו להם משהו) ברמה כזו (כמה עמים יתמכו בכך שתיעשה שואה לשנואיהם? מועטים. ב. היהודים לא שונאים את כולם, בטח לא יותר מאשר הצרפתים. ג. אם תלמד מעט היסטוריה, לא הרבה, תלמד ששנאת היהודים היא דבר שאין לו שום מקבילה בשום מקום וכלפי שום קבוצת אוכלוסייה שהיא. לידיעתך, גם כאלה שלא ראו יהודים ולא שמעו עליהם כלל, שונאים אותנו. למה?! ד. זה עדיין לא אומר שזה משהו על טבעי (בשלב זה), אך להגיד שזה נורמלי זה קשקוש.

smartstar

New member
זה בגלל שאתה יהודי ידידי../images/Emo185.gif

עם היתה מוסלמי היהתה אומר אותם מילים למה כל העולם שונא מסלמים כל אדם מרגיש רגשי אשמה מסוימים והגיע הזמן משה הנחמד שלי שלא תחשוב כך על היהודים אנחנו עם נחמד וקצת חוצפן בסה"כ עם שרוצה לחיות בשלום ורוב העמים אוהבים אותנו עם לא לא היתה היום מדינה ליהודים כך הכל בכיף

למעלה