שמישהו יסביר לי

איזו מראה עגומה לחברה שלנו

לדעתי במערכת יחסים של בן אנוש וערפדית יש פיתוי ותשוקה.הערפדית מתאהבת או חושקת בבן אנוש ולכן מפתה אותו אליה -אבל בן האנוש לא אוהב אותה, אלא את המסתוריות והסקס. שזה גם מראה לחברה שלנו. כמו שכתבת ביחסים בין הערפד לבת אנוש. כמובן שיש יוצא מן הכלל וכו'.. קתרין היא הערפדית היחידה שאני יכולה לחשוב עליה כרגע שבאמת היתה אהבה בין בן האנוש לערפדית ולא רק תשוקה. וזה גורם לי לתהות יותר על דמותו של דיימון...

Ayelet 363

New member
../images/Emo58.gif ליומני הערפד

אז את מאמינה שקת'רין באמת אהבה את סטפן (או את דיימון)? כי קשה לי להימנע מלהוסיף שאם היא באמת אהבה אותו, הדרך בא היא מראה את זה היא יותר גרועה מ"לא קיימת". אני גם חושבת שיש איזה משהו, אבל לדעתי לתת לה את הקרדיט של הערפדית היחידה שבאמת אהבה בן אנוש (גם אם רק לא מצליחים לחשוב על אף אחת אחרת) נראה לי דיי מוגזם.

Bartal j

New member
לדעתי קתרין תמיד אהבה ../images/Emo58.gif

סטפן היא השתמשה בדיימן כמובן אבל סטפן תמיד היה האהבה שלה והיא מעולם לא הפעילה עליו לפחות בהתחלה לחש כפייה.. סטפן אהבה אותה מרצונו החופשי וגם דיימן ושניהם מתו למענה.. ונולדו כערפדים הם יכלו לתת לה למות להחטף הם לא רצו לתת לזה לקרות..הם אהבו אותה הרבה יותר מתשוקה.. הבעיה של קתרין שמרוב שהיא רגילה לברוח על מנת לשרוד היא כבר הפכה ליותר מידי אינטרסנטית .. היא בורחת כבר 500 שנים היא אוהבת הכי את עצמה אבל מכולם הכי קרוב לאהבה מבחינתה זה סטפן.. ולגבי סטפן העובדה שהוא אהב אותה לא אומרת בהכרח שהערפדית אמורה לאהוב אותה זה יצא ככה.. אבל סטפן בחר לאהוב את קתרין מבינה? כנ"ל לגבי דיימן

../images/Emo58.gif

קתרין בחרה לכפות על סטפן מרגע שגילה שהיא ערפדית, זו לא היתה אהבה כלל. כלומר,הוא אהב את הדמות האנושית שהציגה, ובניגוד לערפדים אחרים, קתרין אינה 'ערפדית מיוסרת'. דיימון אהב אותה מבחירה, וזה מעניין,האם הוא היה כזה עיוור לא לראות שיש בה צד רע?האם הצד הרע משך אותו?

../images/Emo58.gif

אני חושבת שהיא אוהבת את סטפן,בדרכה שלה. האמת שאני הסתכלתי על זה הפוך- נראה שרוב הערפדיות מתאהבות בבן אנוש ומפתות אותו -אם במין,אם בהבטחה לחיי נצח או מהפנטות אותו (קתרין וסטפן) .לא עולה בדעתי מערכת יחסים בין ערפדית לבן אנוש המושתת על אהבה מצד שניהם.לא זכור לי בן אנוש שאהב- באמת-ערפדית. לבד אולי מדיימון.

Mor L

New member
יש את הסרט "בלאדי מרי" ../images/Emo58.gif

שם היא ערפדה ששותה דם אנשים והם מתים כתוצאה מזה, והם הופכים לערפדים אז חייבים להרוג אותם לפני שהם משתנים, והיא מתאהבת בשוטר בן אנוש, והוא בה, וכמובן שיש סקס ביניהם, והיא חייבת כל הזמן להיזהר ולשוט בעצמה כדי שהיא לא תאכל גם אותו... לא ראיתי את הסוף אף פעם, ועכשיו אין זמן מתאים לזה מאשר עכשיו
(רצה לטורנט ^^)

Mor L

New member
*ולשלוט בעצמה, *מתאים לזה יותר מאשר עכשיו ../images/Emo13.gif

Wolf woman

New member
לא תמיד

דוגמא טובה לזה- ג'סיקה והויט מטרו בלאד. אבל באמת אין הרבה כאלה.

Bartal j

New member
בואי אני אסביר לך משהו יקירה שימי לב לקהל

שקורא את הספרות הזו.. תיכוניסטיות טיאנאייג'ריות שחולמות על האביר על הסוס הלבן שיציל אותן מסכנות כאילו היו נסיכות שהנסיך שלהם עוד שנייה מגיע.. זה למה הספרים האלו מצליחים כשהם מתמסחרים ונכתבים למען הקהל הזה שמחפש את הנסיך שלו.. פתאום הגיבור שלנו הוא אפל ערפד אבל עדיין גיבור מסתורי, נסיך אפל שכזה עם חזות מושלמת כוחות מופלאים של סופרמן, מוכן לאהוב עד אין קץ וגם מוסריות שהרי הוא לא הורג אנשים עוד רק שותה קצת פה ושם אז זה סבבה להתאהב בדמות כזו שלא רוצחת ורעה.. מבינה את הכוונה? אן רייס התחילה עם דמות הערפד שאוהב אהבה עמוקה ולא שטחית והאשר פיתחו את זה לכיוונים אחרים.. אצלי השאלה אחרת איך ערפד כל כך מתוחכם שחי כל כך הרבה מאות שנים יתאהב בילדונת מטופשת שעפה מהצל של עצמה?

ארטמיס6

New member
את צודקת לגמרי!!!

איך ערפד כל כך מתוחכם שחי כל כך הרבה מאות שנים יתאהב בילדונת מטופשת שעפה מהצל של עצמה?

Bartal j

New member
וואלה? גם אני פגאנית..

חחח משום מה אלקטית תמיד מקשרת אותי לוויקה.. אני גם פגאנית אבל לא נאו פגאנית .. מאוד קנאית לעבר העתיק ולעשות טקסים לאלה שלי כמה קרוב כמה שניתן למקור... למרות שזה לא הכי קל חחח ברוכה תהיי

Wolf woman

New member
לגמרי מסכימה

עם התהייה של מה ערפד זקן ומנוסה יחפש אצל ילדה מבוהלת

Berethor

New member
נראה לי שהסיבה לכך היא לא האישיות

כמו שהיא הגיל, ערפד שנשאר 'צעיר לנצח' מחפש גם מישהי "בגילו", אם יש קשישים נבולים שיוצאים עם צעירות מושחתות, אז למה שערפד לא יצא, חוץ מזה תשימי לב שאותם ערפדים לרוב לא מתנהגים בדיוק כמו אלדרים, ולא רק אדוארד וסטפן, אלא גם לסטאט עם כל הבלגן שהוא היה עושה..

Bartal j

New member
ייתכן אבל עדיין השנים הרבות שהוא חי בעולם הזה

אמורים לגרום לו להיות עמוק יותר לדעתי, לחפש דבר עמוק בשל ובוגר יותר בשביל לצאת עם ערפד ועם כל הכבוד תיכוניסטית מתוסבכת לא בידיוק מתקרבת להגדרה הזו.. אבל כן הערפדים האלה אכן נשארים "צעירים" בנפש

למעלה