שמחים עכשיו?

כאדם שבז לחיוב הגיוס לצה"ל,

אני לא ממש מתייחס לזה. זה כאילו שאתה דוחף לפי שאמרתי שלא צריך לעזור לו. בטח שצריך. בפרופורציות. ותסלח לי אם אני מעליב אותך, באמת, הרי חייך כה חשובים, אבל לאף אחד במדינה הזאת לא מתחשק שעשרות ישראלים ימותו בגלל חייל אחד שכבר במילא מת. הוא היה קרוב ל-20 שנה בכלא איראני, החיים שלו כבר נהרסו. וחייהם של עוד עשרות משפחות ייהרסו אם המחבלים האלה ישוחררו, אבל היי, הם לא קשורים אליך, אז תוכל להרגיש טוב.

ק ש ר

New member
הפסקתי לקרוא בכותרת

עכשיו הכל מובן... "בז לחיוב הגיוס" אחלה סיבה!

אה, והגישה שלי לצה"ל משנה הכל?../images/Emo13.gif

אתה צודק. רון ארד בטח קורא את זה ומתהפך. הוא היה קרוב ל-20 שנה בכלא איראני, החיים שלו כבר נהרסו. וחייהם של עוד עשרות משפחות ייהרסו אם המחבלים האלה ישוחררו, אבל היי, הם לא קשורים אליך, אז תוכל להרגיש טוב. עשרות משפחות אחרות יאבדו את הילדים שלהם, אבל לך לא אכפת. כי זה לא קשור אליך.

ק ש ר

New member
בטח... מה אכפת לי?

מה אכפת לי ממשפחות שכולות? אז מה אם אני אח שכול... מה אכפת לי מנפגעים? אז מה התנדבתי לקרבי בשביל להגן בגופי על המדינה... אז מה? הרי אדון בנדהלה מכיר את כולם כ"כ טוב, שהוא יכול לדבר גם בשמי... כן, הגישה שלך לצה"ל משנה הכל. אם היית מקבל על עצמך את הערכים של צה"ל, כמו רוב המדינה... היית יודע שהשארת חייל בשבי מנוגדת להם. אבל מה אכפת לך?

זה מדהים איך שאתה מתחמק.../images/Emo13.gif

אני מצטער על כך שאתה אח שכול, אחיו של חבר טוב שלי הוא אח שכול. אבל הפרספקטיבה שלך מאפשרת לך לראות רק את מה שמסביבך, ולא את הראייה הכוללת. אתה בעצמך אמרת שאתה תומך בזה שעשרות ישראלים אחרים ייפגעו מהמחבלים שישוחררו, בתמורה להחזרתו של רון ארד. כי הוא שווה את החזרה. אבל אתה לא רואה את כל שאר המשפחות השכולות שזה ייצור-- עשרות אנשים ימותו, ובאמת, לדעתך רון ארד רוצה את זה? בכלל, זה מה שאתה מעדיף? כי אם כן, זאת בהחלט אנוכיות מהסוג הרע ביותר והנרקסיסטי ביותר. אבל שוב, זכותך.

ק ש ר

New member
אךךך... ילד!

תראה לי שאלה אחת שלך שלא עניתי עליה, לפני שאתה זורק שטויות על כך שאני "מתחמק"... באמת? כתבתי שלא אכפת לי שיהיו פיגועים, או שמה כתבתי שאני בעד לשחרר מחבלים תמורת חייל? אשמח אם תענה, ואם במקרה תחליט שזו האפשרות הראשונה- אתה מוזמן להביא ציטוט. אכן, רון שווה את ההחזרה. יתרה מכך, כל שבוי של צה"ל שווה את ההחזרה. אנחנו שלחנו חיילים, ועלינו המחוייבות להחזיר אותם. כשחושבים על זה, את זה גם מלמדים אותי עכשיו בקורס קצינים. ובלי קשר מאוד מעניין אותי לדעת... מה דעתך על החזרת ברגותי תמורת פולארד?

דעתי היא,

שלא צריך. לקח די הרבה זמן לתפוס את ברגותי, ומצטער, פולארד לא שווה את זה כמו שברגותי חיוני למדינות האיסלאם.

אמממ האמת זה תלוי

תלוי איזה מחבלים ישחררו והאם החשש שארגוני הטרור ינסו לחטוף חיילים אחרים יוגבר.

ק ש ר

New member
מה דעתך על שחרור ברגותי?

אדם עם דם על הידיים שאחראי לכ"כ הרבה פיגועים, וזאת בשביל החזרת פולארד?

אמממ שאלה קשה

לא חשבתי על זה אבל נכון לעכשיו אני נגד. למה אני נגד? לא יודעת, אני צריכה לחשוב על זה.

מעריצים?

אייי, למה הפכת את זה? זה דבר טבעי של להחזיר טובה למישהו שגמל לי טובה. מהבחינה הזאת אין הבדל בין פולארד לרון ארד.

ק ש ר

New member
מהבחינה הזאת לא

מהבחינה שהמדינה מחוייבת קודם כל למי שהיא שלחה, יש הבדל. ואם אין הבדל בבחינה שאת נתת, למה כולם מתעסקים בפולארד ולא מזכירים את רון?

a B C e

New member
לא מזכירים את רון ?!

צודק, בחיים לא הזכירו את רון, רון ארד מי שמע?! לפעמים צריכים להיות ריאלים וללכת הלאה, לעזור למי שאפשר אם כי לא לשכוח אף אחד. ואתה יודע שיש עוד כמה חיילים נעדרים?! מדוע לא הזכרת את "גיא חבר" ? אז מה אתה מציע שלא נשחרר את פולארד, כי גם את רון לא שיחררו?!

בואו נודה כבר

רון ארד לא חי... קשה להאמין שהוא חי. כמובן שלהביא את העצמות שלו לקבורה בארץ זה מאוד חשוב.

ק ש ר

New member
על סמך מה קבעת את זה?

יותר נוח אה? נכון סבירות קשה שהוא בחיים, אבל כל וועדה שהוקמה בנושא הגיעה למסקנה שהוא בחיים, ואני כבר לא מדבר על גורמי המודיעין שברחו מאירן וסיפרו שהוא מוחזק בטהרן (וזה היה ב2003).

ק ש ר

New member
מה קשור????????.

חתיכת דמגוג. די הזכירו את רון לפני 3 שנים בתקשורת? יא זהו עכשיו אני רגוע, למה דאגתי? זהו עכשיו הכל נראה ורוד יותר. נו באמת................. למה לא הזכרתי אותם? כי אין אפילו קצה חוט לגביהם, לעומתם מסקנות וועדה מיוחדת, ומידע שהתקבל מגורמי מודיעין אירנים, אומרים שרון עוד בחיים. אבל בלי קשר, כל שבויי צה"ל באים לפני פולארד, מאותה סיבה שאותם המדינה שלחה.

למעלה