שמחים עכשיו?

ק ש ר

New member
אדם שחי במדינה ששלחה חייל למלחמה

ולא רוצה לעשות הכל למענו, למען חייל שבזכותו ובזכות אחרים לדוגמתו, אותו אדם בחיים- זה אדם כפויי טובה.

היפוטית-- אתה בכלא איראני.

אתה רוצה שישוחררו 60 מחבלים בתמורה לשחרורך? או שהיית מעדיף להירקב שם למען המדינה שלך? כי להעדיף את עצמך על פני עשרות אחרים שיכולים וכנראה ימותו, זאת כפיות טובה.

ק ש ר

New member
אני אומר לך את מה שאמרתי למפקדים

שלי אחרי השבוע שבי: אני לא אגיע למצב של נפילה בשבי... אם יש סיכון כזה אני יורה בעצמי, כדי שלא יתפסו אותי בחיים. לעומת זאת, אם אחד החיילים שלי נופל בשבי, אלא אם כן אני יודע מראש שהוא לא מעוניין בהצלה בכל מחיר, אני הולך לפי הערכים שעל פיהם חינכו אותי מפקדי- לא מפקירים פצועים בשטח.

ושוב, אתה מתחמק.../images/Emo13.gif

התשובות שאתה עונה אפילו לא מתקשרות לשאלה עצמה ולא עונות עליה בשום צורה שהיא. תענה, בפשטות. הסיפורים שאתה מנסה לטייח פה רק מראים שאתה לא לגמרי החלטי בדעתך.

ק ש ר

New member
אני צריך להודות לך...

בזכותך במקום לכעו אני צוחק. נו איך התחמקתי בדיוק? שנעשה חזרה על ההודעות?: שאלת מה הייתי רוצה שיעשו אם הייתי נופל בשבי, נכון? עניתי לך שלא הייתי נופל בשבי, מכיוון שהייתי מתאבד אם הייתה אפשרות של נפילה בשבי, נכון? ואחרי זה גם כתבתי לך, שבנוסף לכך, אם אחד מחיילי היה נופל בשבי הייתי עושה הכל למען החזרתו, נכון? אז אני אבוא לקראתך... כי כפי הנראה, הבנת הנקרא זה לא הצד החזק שלך... מה לא הבנת בתשובה שלי?

ק ש ר

New member
בטח שלא... אבל לכתוב "שטויות" על

דעות שונות משלך... או זה בוגר!

a B C e

New member
האמוציות שלך מדברות ולא הראש,

פתאום אתה שוכח את כל מה שהחברה הישראלית עשתה בשבילו, תמיד אפשר לחשוב שהיה מקום ליותר, אבל אני ואני חושבים שכולנו כחברה יכולים להיות שלמים עם עצנו. ברור שיש לך איזשהו קשר כלשהו למשפחת ארד, בגלל זה העניין נוגע יותר אליך. אך אתה עושה טעות שאתה משמיץ אחרים. אה וקשר, אם אין לך משהו חכם להגיד שעוד לא שמענו, אל תגיב בבקשה.

ק ש ר

New member
חביבי

אם נראה לך שהשורה האחרונה שלך זה מה שיפטור אותך מתגובה שלי אתה טועה. לא נעים לך לקרוא את האמת? אף אחד לא מצמיד לך אקדח לראש. כשמשוחררים קלפי המיקוח שנחטפו בשביל להוביל לשחרור של חייל שהמדינה שלחה, בשביל סוחר סמים ומרגל מתנדב... וואלה זאת לא סיבה לגאווה. שוב לא מתאימה לך האמת? אף אחד לא מכריח אותך לקרוא ובטח שלא להגיב.

אוריר

New member
לא מבין את ההתמרמרות שלך...

זה שלא שחררו את רון ארד זה אומר שצריך להיות עצובים שמשחררים את פולארד עד כדי כך שאתה שואל "שמחים עכשיו?". אז כן, שמחים... והמדינה עשתה (ואולי עוד עושה) הרבה יותר למען רון ארד מאשר למען פולארד...

ק ש ר

New member
פולארד כנראה ישוחרר

רק בגלל כל הבלאגן שעשו המעריצים שלו. על רון לעומת זאת... כבר מזמן רק המשפחה והחברים הקרובים מדברים.

iRoNBaLLz

New member
אף אחד לא שכח ולא ישכח את רון ארד..

אבל אתה נראה לי שכחת משהו חשוב... לקיים דיאלוג של החזרת שבויים עם האמריקאים הוא הרבה יותר קל לישראל מאשר לעשות את אותו הדיאלוג עם איראן, סוריה או לבנון שבהן הוחזק / מוחזק רון ארד. לצערי הרב... אני חושב שרון ארד איננו בחיים... אבל גם המדינה המטומטמת לא עושה שום מאמץ בשביל להחזיר אותו או את גופתו לארץ... אם קיימו דיאלוג עם החמאס והוחזרו גופות החיילים החטופים וגם השמוק שעונה לשם יוחנן טננבאום.. אז אפשר לדבר עם החיזבאללה לפחות בשביל מידע עליו... זה הרי יכלול שיחרור את מחבלים... אבל גם ככה צה"ל עוצר מחבלים כל הזמן ולעצור את אותם המחבלים ששוחררו זאת לא משימה משמיים.

iRoNBaLLz

New member
לא נראה לי שמישהו יודע בכלל מה

הסיפור שלו.. אם הוא היה מרגל או סתם סוחר סמים... אני בכל מקרה חושב שהוא בן אדם מאוד שנוי במחלוקת... אבל המדינה הייתה צריכה להחזיר אותו למרות הכל.. וזה מה שהיא עשתה... האם הוא היה שווה את המחיר? לא יודע.. אני לא מכיר את הסיפור האמיתי שלו...

למעלה