שמחים עכשיו?

אוקי פחות קריטי לי

אם המדינה שלחה או שזה הייתה יוזמה שלו. למה כולם מתעסקים בפולארד? לדעתי בגלל כוח ההתמדה של המארגנים של המאבק, הם באמת ארגנו מלא דברים על מנת לשחרר אותו ועכשיו סוף סוף אולי רואים תוצאות. הם הצליחו לעורר הד ציבורי. ברגע שיהיה אנשים שיקחו על עצמם לעלות את המודעות הציבורית למקרה של רון ארד אז יש סיכוי שהמצב ישתפר.

ק ש ר

New member
חחח מה?

יש לך מושג כמה המשפחה שלו עובדת בשביל זה? ואחלה שזה פחות קריטי לך זה לא מעניין אותי ממש. חובתה המורית של המדינה היא לדאוג לחייל שהיא שלחה.

מן הסתם

שהמשפחה שלו תעבוד בשביל השחרור שלו, אני לא אמרתי שלא פועלים בשבילו אלא יכול להיות שהם צריכים לחשוב על עוד דרך פעולה. וחובתה המוסרית של מדינה לדאוג גם לסוכן שלה.

ק ש ר

New member
כמובן

אבל קודם כל מדינה צריכה לדאוג למי שהיא חייבה לצאת לשטח, ולא למי שהתנדב... את אמרת שלא עושים מספיק בשביל לעלות את רון לדיון הציבורי. אבל כמו שהראתי לך, זה לא שלא עושים מספיק, זה הציבור שלא אכפת לו כבר...

אני לא חושבת שלציבור לא אכפת

אלא שהמשפחה שלו פועלת יותר עם אנשים מלמעלה כלומר עם השלטון ולא עם האזרחים הפשוטים ולכן זה נראה שלא אכפת להם.

ק ש ר

New member
המשפחה שלו מקיימת עצרת כל שנה

רק בשנה האחרונה זה לא קרה וזה רק מוכיח את דבריי...

אסף אחי../images/Emo13.gif

אתה מתעצבן לחינם. תאמין לי גם אני כועס, אבל חבל עליך כפרההההה למה לך להתעסק עם אנשים כפויי טובה?

אוף, אתם מציגים אותנו

באור לא נכון. איפה ראית בהודעות שלנו כפיות טובה? ובבקשה מכם תנסו לכמה דקות לנטרל את העניין הרגשי.

ק ש ר

New member
אני מניח שנדב מתכוון ל"בנדהלה"

ולמה לנטרל את העניין הרגשי? אם לכל עם ישראל היה את "העניין הרגשי" הזה, רון כבר מזמן היה בבית.

טוב אז ככה

אני חושבת שכן לכל אחד מישראל צריך שיהיה אכפת מכל חייל ישראלי שנשבה בשבי, אבל יחד עם זאת עליכם להבין שיש אנשים שברור שרוצים שהוא יחזור ארצה אבל עדיין הם חושבים אחרת מכם וזה לא אומר שלא אכפת להם ושהם כפויי טובה. חבל עליכם,זה גורם לכם פעמים רבות להוציא עצבים לחינם.

ק ש ר

New member
חבל עלינו?

חבל על משפחת ארד... רוצים שהוא יחזור אה? רואים...

ק ש ר

New member
איילת חמודה...

כל הקטע הזה פוגע בבן אדם הכי יקר לי... ככה שזה לא "לחינם"

כפיות טובה?

אני כפוי טובה? אדם שמעדיף שעשרות ישראלים ייהרגו בשביל חייל אחד. חייל חשוב, שאני מאמין שצריך להציל אותו ולהביאו לקבורה יפה, אבל חייל אחד. האנוכיות היא במי שלא מסוגל להבין שחיים של עשרות אחרים שווים יותר מחייו של חבר אחד.

למעלה