שמחה גדולה הלילה

וויל בארטון דפק 18 נקודות ברבע הראשון אבל סיים "רק" עם 25

בתור אחד שיש לו את בארטון בפאנטזי כמובן ששמחתי מהתפוקה (הוא דופק מספרים משוגעים העונה אגב, ההרמה הכי טובה שלי אי פעם מהפרי אייג'נסי) אבל עם 18 ברבע הראשון היה אפשר לקוות ליותר.
&nbsp
מה הקשר אליך? הפתקים של יאהו טוענים שהסיבה לכך שהוא נרגע אחרי ההתפוצצות היא ששמו עליו את הבלאק ממבה (ככה הם כתבו). בתור אחד שאני מניח שראה את המשחק (גם Picki23 או חשד מאזוכיסטים אחרים שרואים לייקרס מוזמנים לענות) תהיתי מה אתה אומר על זה? קובי באמת נתן עליו הגנה טובה? זה משו שרואים הרבה מקובי העונה או הבלחה מקרית?

fatnoam

Active member
היה לי פוסט על וויל בארטון לפני איזה שבועיים. הילד ענק.

Anfield

New member
קליפרס-אוקלהומה

תגובה קצת מאוחרת.
בכלל לא אהבתי את הרבע ה-1, נראה כאילו אוקלהומה לא במצב הרוח המתאים כדי לקחת משחק כזה והרגיש לי שאם לא תהיה התעוררות זה גם ייגמר ב20.
מרבע 2 והלאה זה כבר היה יותר טוב. לדעתי ווסטברוק היה מצויין, דוראנט היה ביום לא טוב אבל במאני טיים הוא קבר אותם כמו שהוא יודע.
נכנסתי לפורום ואני רואה בעיקר ביקורת על אוקלהומה, לא ממש מבין את זה, ניצחון חוץ על קליפרס זה לא פשוט בכלל וצריך לתת את הקרדיט לקבוצה כשמגיע לה. לא כל יום אתה נמדד באיך אתה נראה לעומת גולדן סטייט וסאן אנטוניו, לפעמים צריך להתייחס למשחקים ספציפים ואוקלהומה עשתה אחלה ניצחון ואני מזכיר שגם ניצחנו את ספרס בתחילת העונה אז סה"כ במפגשים הישירים אנחנו 2-0.

למעלה