שמחה גדולה הלילה

rapgamer4ever

New member
שמחה גדולה הלילה

2:00
וושינגטון- סקראמנטו: הקינגס בבק טו בק אבל אני לא אבטל אותם כמו שעשיתי מול הראפטורס.

2:30
בוסטון- מינסוטה: גארנט חוזר לגארדן, המקום בו חגג אליפות.

ניו יורק- אורלנדו: מי היה מאמין שאנחנו נכנסים לשליש השני של העונה והמאזן המשותף של הקבוצות הללו יהיה חיובי.

3:00
אטלנטה- פורטלנד: ההוקס התחילו להתאפס על עצמם והשיגו לאחרונה ניצחונות חוץ חשובים. פורטלנד לעומת זאת מאבדת גובה.

שיקאגו- ברוקלין: תנו בהימורים: אנדר/אובר 2.5 הארכות

יוסטון- שארלוט: הזדמנות טובה של הרוקטס לעלות למאזן חיובי בפעם הראשונה העונה.

3:30
סאן אנטוניו- אינדיאנה: מי יעצור את הספארס? שימו לב למצ'אפ הישיר בין פול ג'ורג' לקוואי.

4:00
יוטה- פיניקס: ניצחון של הסאנס יעלה אותם למקום השמיני במערב, על חשבון יוטה.

5:30
קליפרס- אוקלהומה: המשחק המרכזי! בהמשך למפגשים בין הקונטנדריות שראינו לאחרונה, יש לנו משחק צמרת מערבי. הקליפרס בינתיים הקשו על כל הקונטנדריות שפגשו אך ספגו הפסדים. אצלם בבית מול אוקלהומה אמור להיות איכותי ומעניין.

תהנו!

שני משחקים אדירים

שתי הסגניות של המזרח והמערב וקרב בין שתי הקבוצות שרוצות שיכירו בהן
כמסוגלות לאיים על גולדן וסן אנטוניו. בהחלט ערב מרתק.
&nbsp
גם סקרמנטו שווה צפייה לאחרונה ויחד עם כספי הנהדר (אם כי נראה עדיין לעיתים מבולבל ברוטציה בהגנה) מתחברים להיות אחת הקבוצות העולות במערב. רונדו מתחיל להזכיר את רונדו בשיאו, פשוט גנרל על המגרש. דווקא קאזינס הוא זה שמאכזב אותי שם יותר מולם. ההתנהגות הבריונית שלו מתחילה לעלות על העצבים וביותר מדי משחקים שצפיתי בהם ראיתי אותו במשחק בינוני. לא יודע על מה מדברים כשאומרים שהוא הגבוה הטוב בליגה, אנתוני דייויס הרבה יותר מרתיע ממנו.
&nbsp
- משהו בהילה של המדיסון סקוור גארדן מתחיל לחזור לעצמו. אולי זו ההתלהבות מפרוזינגיס, אולי זה אפללו שמוסיף המון יציבות למועדון הלא יציב הזה, אתגר מעניין לאורלנדו.

OrEl74

Well-known member
מנהל
הפסד שלישי ברציפות לבולס

ועוד לנטס...
&nbsp
אתמול כבר התחילו לצאת הדיווחים על משבר בבולס וזה אחרי שג'ימי באטלר העביר ביקורת על פרד הוייברג ואמר שהוא רך מידי עם השחקנים ולא מספיק קשוח (קצת מצחיק בהתחשב בזה שטיבודו פוטר כי טענו שהוא קשוח מידי)
עושה רושם שבקרוב יהיה טרייד משמעותי בבולס כשנואה נמצא בחזית וגם על זה יש לחלק מהשחקנים מה להגיד והם ממש לא מרוצים מהאפשרות הזאת.
&nbsp
מצד אחד אני שמח כי הבולס צריכים שינוי לא מהיום והגיע הזמן שהם יעשו אותו, מצד שני אני לא אוהב את זה שחדר ההלבשה שם גועש הלכלוך מתחיל לדלוף לתקשורת שזה דבר שלא היה בבולס עד לעונה שעברה.

יש לנו פשוט את הרכז הפותח הכי גרוע בליגה, אולי הכי גרוע בכלל

ואי אפשר להשתדרג עד שהוא לא יעזוב. תקועים.

picki23

New member
שיקגו, שתמיד הייתה מועמדת לעשות צרות ללברון בכל קבוצה

כבר לא תהיה פקטור השנה בלי טרייד.

אני חושב שגאסול ונואה/ גיבסון צריכים לעבור בטרייד.

picki23

New member
הערך טרייד של פאו תמיד יהיה גבוה אבל לא רק בגלל זה

יש לו ירידה במספרים וחשוב לראות איפה הוא מתאים במה שפרד הויברג רוצה לעשות (ולגיטימי שזה מה שהוא רוצה לעשות). לצערי אני לא רואה אותו מתאים. גאסול זה גאסול, הוא תמיד יקלע הוא תמיד יוריד ריבאונדים אבל הקצב מהיר מדי לגילו כך אני חושש והאחוזים שלו פחות טובים למרות שהמצבים פנויים יותר.
&nbsp
הבעיה אצל גאסול זה שהחוזה שלו נמוך מדי וכשמעמידים אותו לטרייד אי אפשר לקבל יותר משחקן אחד כמעט בגלל שהשכר שלו זה 7.4 ולבולס אין מקום בתקרת השכר להכיל שחקן יקר ממנו. אישית אני חושב שמתאימה לו שיטת משחק איטית ובגלל זה פרח שנה שעברה ונראה טיפה פחות טוב השנה.
&nbsp
אם פאו גאסול הוא הרים פרוקטור של הבולס לבולס יש בעיה ולכן אני חושב שהם צריכים מישהו קשוח בעמדה הזו אבל באמת קשוח. נואה לא נותן להם כלום בהתקפה ולכן אולי אפשר לארגן איזה טרייד.
&nbsp
השנה זו השנה שהכי קשה לי לרקוח טרייד בטרייד מאשין :(

rapgamer4ever

New member
אני דוקא חושב שערך הטרייד שלו נמוך

שתי הסיבות העיקריות:
1. הוא בן 35. אי אפשר לבנות על מה שהוא יתן לך בעוד שנתיים מהיום.
2. הוא מסיים חוזה העונה (יש לו אפשרות יציאה והוא הצהיר שיממש אותה). הקבוצה שתביא את פאו בטרייד לא יכולה להבטיח שהיא ישאר בעונה הבאה.
&nbsp
קבוצות צעירות לא יביאו שחקן בגילו, 4 הקונטנדריות העיקריות עמוסות בעמדות הפנים. זה משאיר כמה קבוצות in-between כמו טורונטו או אטלנטה שיכולות להשתמש בו אבל לא יתנו תמורתו יותר מדי. לדעתי הוא לא טוב מספיק כדי לנחות בקבוצה חיובית ולהפוך אותה לקונטנדרית.

picki23

New member
אני חושב

שאם הוא נוחת בניקס/ בשארלוט/ בוסטון הוא הופך אותן לאיום רציני במזרח.
&nbsp
בניקס - כי יש שם כשרון אנדרייטד מעבר לכרמלו. רובין לופז, אפללו, מלו ואף פרוזינגיס לגיטימיים כחמישייה פותחת.
&nbsp
בשארלוט - כי הם מאומנים ממש טוב ופאו גאסול יתאים מאד לשיטת המשחק שלהם.
&nbsp
בבוסטון - פחות מתאים לשיטת המשחק אבל בוסטון משחקת יותר טוב ממה שציפיתי ללא שום חיזוק משמעותי ואת הקרדיט אני נותן לברד סטיבנס ופאו גאסול תחתיו יכול להיות מאד מאיים.

rapgamer4ever

New member
הוא לא מתאים לדעתי לאף אחת מהקבוצות

וגם לא משדרג אותן משמעותית.
בניקס יש לך חמישייה פותחת לגיטימית אז איפה אתה מוסיף את פאו- במקום לופז? לצד לופז על חשבון הדקות של פורזינגיס? מהספסל? בתכל'ס הוא איטי מכדי לשחק PF.
&nbsp
בשארלוט הוא גם כן לא יכול לשחק לצד ביג אל אלא רק במקומו. אני לא חושב שזה שדרוג כזה משמעותי.
&nbsp
לבוסטון יש כבר אלף ביג מן ומעט דקות. זו קבוצה צעירה שבונה את עצמה לעוד כמה שנים מהיום.
&nbsp
לדעתי הוא לא משפר משמעותית אף אחת מהן. מה אתה מציע שהן יתנו תמורתו?

picki23

New member
לא מדויק

הניקס משחקים מאד לאט, הם משחקים משולש והסוד במשולש זו סבלנות . לגבי מי יפתח באיזה הרכב זה שולי, פאו גאסול לא חייב להיות פותח וגם לא פרוזינגיס.
&nbsp
בשארלוט הוא יכול להשתלב ליד אל ג'פרסון כי גם קליפורד משחק יחסית לאט. אומנם האיץ את הקצב משנה שעברה אבל הם משחקים יחסית בקצב איטי ומה שקודי זלר ומרווין וויליאמס לא נותנים המון פעמים פאו גאסול יכול לתת .
&nbsp
הביגמנים של בוסטון הם הדבר היחיד שמונע מהם להיות מקום 3 בקונפרנס לדעתי. קבוצה שלא מצטיינת בכלל בריבאונד וזה קריטי מול אריות המזרח (סוף סוף יש כאלה).
&nbsp
לגבי טרייד הלוואי והיה לי רעיון אבל אין לי רעיון טוב ואמיתי.

rapgamer4ever

New member
מה לא מדויק?

בסופו של דבר צריך לקבל החלטות. לדוגמה- האם לקצץ בדקות של פורזינגיס בשביל להביא את גאסול. לדוגמה- האם אפשרי בכלל לשחק עם גאסול כ-PF, בהתחשב בכמה שהוא איטי. זה לא שולי כי אתה מבצע טרייד עבור שחקן מתוך מחשבה שאותו שחקן ישתלב בצורה טובה ויפתור לך בעיה קיימת. אני לא רואה מה המטרה להביא את גאסול בן ה-35 לקבוצה שצפויה להגיע לשיאה בעוד כמה שנים, או להביא את גאסול לקבוצה שיש לה כבר cornerstone בעמדת הסנטר.

picki23

New member
זה שולי

כי אמרתי שאם השיקולים הם לקצץ בדקות של מי שזה לא יהיה על מנת שגאסול יקבל את הדקות הדרושות לתרום לקבוצה אז השיקול הזה הולך הצידה אם מסתכלים על נצחון.
&nbsp
אין להם באמת קורנרסטון ופרוזינגיס + גאסול בפרונטקורט/ לופז + גאסול בפרונטקורט ברוטציה מסוימת באם גאסול יעלה מהספסל או לא, התרומה של אוקווין וסרפין לא תורמים באותה צורה.
&nbsp
אין פה טרייד שידבר על המחשבה לעתיד כי החוזה של גאסול נגמר עכשיו. קל וחומר שאם יהיה טרייד זה יהיה לקבוצה ששואפת להיות קונטנדרית ויכולה להכיל את גאסול גם מעבר לשנה הבאה.
&nbsp
שוב אל תתעלם מהאופי של ההורנטס והניקס. הן משחקות הרבה יותר איטי מהבולס - הרבה יותר... וגאסול עדיין קולע 15 נק'.
&nbsp
זה לא רלוונטי כרגע אין תמורה טובה בעבורו

fatnoam

Active member
גאסול יהיה גרוע ליד פורזינגיס

וגם סביר להניח שתקבל תפוקה יותר משמעותית מגאסול+רובין לופז מאשר גאסול ופורזינגיס.
&nbsp
גם לצד אל ג׳פרסון זה שילוב איום ונורא. שניהם לא שומרים. פאו נראה כמו סנטר גדול ורים פרוטקטור, אבל האמת שזה לא כך, הוא די רך, וקשה לו לחסום גארדים אגרסיבים (ולדעתי רוב הבלוקים בקריירה שלו הם על גבוהים אחרים שמנסים את מזלם בפוסט), ובתכל׳ס אתה מחזיק רים פרוטקטור בשביל להתמודד עם גארדים דומיננטים ושינוי זריקות, ולא בשביל לחסום את הלאבוי אלן׳ס של הליגה.
&nbsp
גאסול צריך ליידו 4 אתלטי ונייד, כמו איבקה. כמו ג׳מייקל גרין מממפיס, כמו דייויס (טוב אבל דייויס יעבוד טוב ליד כל אחד). בקיצור מישהו זריז נייד ואתלטי - בדיוק מה שגאסול לא. בגלל זה עם טאג׳ זה עובד טוב.
&nbsp
בגלל זה, השילוב עם מירוטיץ׳ לא עובד. גם בשנה שעברה שמירוטיץ׳ היה בשיאו זה היה לרוב מעמדת ה-3, שאינה טבעית עבורו, והוא לא יכול לשמור על מספרי 3 רציניים בליגה (כן אני בספק אם הוא יכול לשמור על כספי).
&nbsp
מירוטיץ׳ צריך ליידו סנטר גדול ארוך ואתלטי - סוג של די ג׳יי או שאר שחקני הכדורעף שמתגלגלים לליגה בשנים האחרונות. בהיעדר זה, הוא וגאסול מהווים קו קדמי רך ולא אתלטי, וזו אחת הסיבות לחוסר היכולת של הבולס לשכנע לאורך זמן שהם קונטנדרית.
&nbsp
בגדול במקום הבולס לא הייתי משנה שום דבר, כי במילא אין להם יכולת להתמודד עם הקאבס הנוכחים, עם הלוחמים, עם הת׳אנדר ולא עם הספרס. מצד שני, זה אולי לא יהיה המצב בעוד שנתיים, ולשם הם צריכים לכוון. לכוון לפירוק של אוקלהומה ולהתאבד על ווסטברוק, מירוטיץ׳ בינתיים ילמד כל מה שצריך מגאסול שיעבור להיות שחקן ספסל פרודקטיבי (או יעבור לאירופה, בתכל׳ס), ולחזק את הקו הקדמי בשחקני רוטציה אם טאג׳ ונואה לא יישארו בקבוצה עד אז. הבסיס של ג׳ימי + מירוטיץ׳ של עוד שנתיים + מגה סטאר (ראסל זה החלום בשבילם לדעתי, ושיקגו זה פרנצ׳ייז שיכול למשוך שחקנים), זה הסיכוי היחידי שלהם להתקרב לטבעת בחוזה הנוכחי של ג׳ימי.
&nbsp
I can Hear Jimmy.

תסביר לי את המשפט "ושיקגו זה פרנצ'ייז שיכול למשוך שחקנים"

כלומר, אני מבין את המשפט - אבל תנמק אותו...
אני לא ממש זוכר שחקנים טובים נוחתים בשיקגו בשנים האחרונות, למרות שהם שוק ענק והיה להם בסיס טוב.

fatnoam

Active member
הם לא הטימברוולבס?

אז כן, אם אתה רוצה למשוך פרי אייג׳נט בכיר, אז אתה צריך כמה דברים - קאפ ספייס, שוק, וסגל שהכוכב יוכל לשדרג לקונטנדרשיפ או קרוב לכך. דברים אחרים כמו מסורת ובעלים שלא אכפת לו לחרוג גם עוזר.
&nbsp
אם לבולס יש את הקאפ ספייס יש להם שוק, ויש להם בסיס מצויין. יש להם מסורת, והם בגדול פרנצ׳ייז עם תרבות מנצחת (קשה לעשות מה שכריס ובלייק עשו לקליפרס שלקחו פרנצ׳ייז פח והפכו אותו למגה רלוונטי). כך שזה כן יעד טוב.
&nbsp
אני חושב שהכישלון במשיכת שחקנים הין שני דברים - אי הבהירות לגבי מה תקבל מרוז, ות׳יבודו. אני חושב ששחקנים בכירים לא רוצים לשחק אצל ת׳יבס כי רובם לא אוהבים לעבוד קשה ושצועקים עליהם. דריק רוז הטיל עננה על הבולס בעבר שכן לא היה ברור אם הוא יככב ואז הבולס קונטנדרים, או שהוא יהיה באסט ואז הם קבוצת אמצע טבלה. עכשיו יודעים שהוא באסט, ושלא יחדשו לו חוזה בסכומים האלה לעולם, אז לפחות הסטייט הזה ברור. יכול להיות ששחקן כמו למרכוס לא רצה לחתום שם ולקבל כדורים רק שרוז על הספסל, לדוגמא. לך תדע מה עובר לחבר׳ה האלה בראש.
&nbsp
ומעבר לזה, שיקגו עיר סבבה. זה לא חור כמו מינסוטה. אין בעלים שמוציא כסף כמו בדאלאס, אבל יש מסורת מנצחת וסגל ממש טוב. לכן אני חושב שזה יעד אטרקטיבי יחסית. בוא נגיד שאם אני ראסל ווסטברוק, אני מעדיף לחתום שם ולצאת למלחמה עם ג׳ימי פאו ונואה, ולא בלייקרס עם חבורת ילדים ורוברט סאקרה.
&nbsp
&nbsp

העניין שגם לפני רוז הם לא הצליחו להביא שמות גדולים

בקיץ 2010, לפני הבלגן של לברון והפריצה של רוז, ההחתמה הגדולה שלהם היתה קרלוס בוזר.
לפני כן שיחק שם בן גרדון כשחקן מוביל, ואם אינני טועה הוא היה החתמה מה free agency - זו לא קבוצה שכל כך מצליחה למשוך כוכבים, וזה ככה כבר די הרבה זמן.
&nbsp
אני מסכים שיש שם מה שצריך כדי למשוך כוכב על, רק שלא נראה שהם מסוגלים לזה, משום מה.
יש אוהדים שטוענים שהבעלים קמצן ואחרים שטוענים שהניהול לא טוב מספיק. אני מזכיר לך שהם כמעט עשו טרייד של ג'ימי באטלר על האריסון בארנס. כפרנצ'ייז אני לא חושב שהם יצליחו למשוך שחקן גדול. למרות שיש את כל הסיבות שכן...

fatnoam

Active member
היו צריכים לחכות שיתחלפו דור או שניים... נעליים גדולות למלא.

בחיי כמה שאני שונא את הקליפרס

גם כשכריס פול עושה סל גדול במאני טיים מחטיפה
עדיין הם חייבים לבכות לשופטים שהיה פאול

picki23

New member
בחיי, שלא היה שם פאול. ווסטברוק ליטף לו את הרגל

מה שווסטברוק חטף במשחק הזה ולא קיבל פשוט לא משתווה לשריקה שהם דרשו.
&nbsp

למעלה