שמחה גדולה הלילה

ברור שלא היה כלום

מס' ההתבכנויות של פול וגריפין על בסיס קבוע, זה פשוט בלתי נתפס כבר

Cade Foster

New member
הם בלתי נסבלים מכל בחינה שיש

חומר אנושי, מאמן, צוות שידור, קהל.

אנחנו עדיין ב2015, ויש לנו כבר את שלושת הראשונות במערב סגור!

גולדן סטייט תסיים ראשונה, כי אני לא רואה סרט שהספרס יעקפו אותם(כבר הבדל של 3 משחקים)
הספרס יסיימו שניים, כי אני לא רואה סרט שאוקלהומה יעקפו אותם(כבר הבדל של 4.5 משחקים)
ואוקלהומה יסיימו במקום השלישי, כי אני לא רואה סרט שאיזושהי קבוצה תעקוף אותם(כבר הבדל של 3.5 משחקים)
&nbsp
שלוש קבוצות פשוט מטורפות ברמתן
מה שאומר שיהיה קרב פסיכי על מקומות 4-5
כי מי שיתפוס את 6-7-8 פחות או יותר סגר את הדחתו ברבע הגמר...

BeniTaz

New member
פול ג'ורג' שוב במשחק נפילה

קוואי מפלצת! מונטה אליס מביך, שיפוט ביתי מזעזע. ככה אי אפשר לנצח.
&nbsp

ראיתי את זה איזה 5 פעמים. כל פעם אני מגלה משהו חדש

שלא שמתי לב אליו מקודם :p

Cade Foster

New member
טוב אז סיימתי להשלים את שני המשחקים

סן אנטוניו - פייסרס
ההפרש קצת משקר. אינדיאנה רוב המשחק עשתה יופי של עבודה בהגנה. 2 דברים הכריעו את המשחק הזה:
1. השמירה של קוואי על ג'ורג', שבצד השני הצליח להאט אותו רק במחצית הראשונה (תענוג לראות את המצ'אפ ביניהם. PG היה גרוע מהשדה אבל עשה הכל מסביב, קוואי פשוט שחקן מושלם מכל בחינה)
2. ווגל טעה עם מיילס ב4. מיילס משחק העונה רק בPF ורוב הזמן זה עובד מעולה עם פרקט מרווח וביגמנים בצד השני שלא מצליחים להעניש. סן אנטוניו היא לא אחת מהקבוצות האלה. במחצית הראשונה הם הלכו תמיד לשחקן שמיילס שמר עליו וזה היה משחק ילדים עבור הגבוהים שלהם. ווגל הבין את זה ונתן הרבה דקות לאלן (שהיה מעולה הגנתית) אבל את הרבע הרביעי הוא פתח שוב עם ניסיון לסמול בול שנכשל שוב. בדקות האלה גם ג'ורג' היה על הספסל וקיבלנו את באדינגר על קוואי ומיילס על אולדריג'/ווסט/דיאו, קשה לומר איזה מיסמץ' יותר גרוע. עם ההרכבים האלה הספרס עשו עוד מיני בריחה שממנה אינדי כבר לא חזרה. סך הכל אני בסדר עם ההפסד הזה, מראש הבקשה היחידה שלי הייתה לא להתבזות.

קליפרס - אוקלהומה
בחיי, חוץ מדקות הסיום פשוט לא נהנתי. שתי קבוצות כל כך מטומטמות וחסרות IQ שזה מדהים. כמה נקודות על המשחק הזה:
*אני מבין לגמרי את דונובן שלא משתמש בקאנטר. אני מצטער אבל אי אפשר להשלים עם הנוכחות ההגנתית שלו. לא מדובר כאן באיזה סנטר בלתי עציר כמו שאקיל שאפשר לקבל את הנזק שהוא עושה בצד השני של הפרקט. הוא נמצא שם רק למראית עין, רוב הזמן אפילו לא עושה contest לניסיונות חדירה או תנועה של הגבוה היריב. מה גם שאדאמס די השתפר בהתקפה (בעיקר מהעונשין ותנועה באזור הטבעת) ככה שאני לגמרי הייתי הולך איתו ברוב הדקות.
*מנגד אני לא מצליח להבין למה דונובן לא זורק את ווייטרס מהרוטציה. יחד עם JR הוא השחקן הכי טיפש בליגה. אין סיבה שהוא יקבל את הדקות של מורו. הגנתית מדובר באותו הנזק, מורו לפחות לא מנסה לקחת על עצמו דברים שהוא לא טוב בהם.
*שמתם לב כמה איבודי כדור מפגרים לגמרי אוקלהומה מאבדת? ניק קוליסון בסוף הרבע הראשון לוקח לו את הזמן עד שהוא מטביע והסל לא נחשב. וכמובן האיבוד המטומטם בסוף שכמעט עלה להם במשחק
*המצב של הקליפרס בכלל לא יותר טוב. ג'וש סמית' לא שיחק היום מסיבה לא ידועה (אולי ריברס קיבל שכל) ואולדריץ' היה טוב בדקות שלו על הפרקט אבל כל עוד לאנס "הסרטן" סטיבנסון וג'מאל "אין יום טוב בהגנה" קרופורד הם שחקני רוטציה לגיטימים, אין לקבוצה הזו מה לחפש. איכשהו אוסטין ריברס נראה כמו השחקן הכי טוב שלהם מהספסל, זה עד כמה המצב שלהם גרוע. לא ייאמן איך שנה אחר שנה הם עושים את ההחתמות הכי גרועות שאפשר לספסל.
*אף אחת מהקבוצות האלה לדעתי לא תגרום לגולדן או לספרס להזיע בפלייאוף.
*לקראת סוף המחצית השנייה לחצתי בטעות על מיוט. זו כנראה הייתה הדרך של אלוהים לעזור לי עם צוות השידור של הקליפרס. החצי השני היה כל כך הרבה יותר נעים לצפייה מהבחינה הזו.

fatnoam

Active member
אוסטין ריברס לא כזה שחקן גרוע

אני מנסה לחשוב על פוינט גארדס מחליפים טובים ממנו, אין יותר מדי - ליוינגסטון קופץ לראש, לא יודע מי עוד. יש כל מיני כאלה ברמה שלו, כמו פאטי מילס או שרודר, והוא מביא דברים אחרים למגרש שהם לא. הוא בטח לא שחקן הספסל הכי טוב בליגה אבל בקרב הרכזים המחליפים הוא ממש סבבה לדעתי.
&nbsp
דיון ווייטרס הרבה יותר טיפש מ-JR. הם בכלל לא באותו איזור טיפשות. מעבר לזה, הוא שחקן מאוד לא יציב. לפעמים הוא ממש טוב, ואתה מעלה אותו כי יש לו אפסייד טוב. כשהוא לא טוב, הוא פשוט ממש רע, ואת זה הוא צריך לשפר.
&nbsp
אני חושב שאוקלהומה יכולה לגרום לספרס להזיע, כי דוראנט זה לא ג׳ורג׳. יותר קשה לעצור אותו. וגם על ראסל אין להם שומרים מי יודע מה (דני גרין בגדול זה טוב, אבל זה פאץ׳, כי זה משאיר את טוני או פאטי לשמור על שחקנים פיזיים (רוברסון או ווייטרס או מורו), משמע אתה מרוויח הגנה על ראס אבל מפסיד מאצ׳אפ במקום אחר).
&nbsp
הקליפרס לעומת זאת פשוט קבוצה לא משהו והיא תנצח את הפחות טובות ממנה ותפסיד ליותר טובות ממנה. חסרי אפסייד לחלוטין, חסרי יכולת להתפוצץ. ג׳מאל (המלך אגב, לא מבין איך אפשר לשנוא שחקן כזה מוכשר) כבר גמור, פול פשוט מעבר לפיק, בלייק טוב ולא מנהיג, ודיאנדרה נגר עונשין.

Cade Foster

New member
קודם כל אני לא שונא את קרופורד

אני פשוט חושב שהוא גופה מהלכת והוא כבר לא שחקן רוטציה לגיטימי בליגה הזו. אין לי שום דבר אישי נגדו.
&nbsp
JR ודיון זה אותו שחקן רק שJR זורק יותר מידי ודיון מכדרר וחודר יותר מידי. חוץ מזה קשה למצוא הבדל.
&nbsp
הספרס לדעתי ירמסו את אוקלהומה. המצ'אפ קוואי-דוראנט לדעתי מאוזן לחלוטין, אל תשכח שקוואי הוא לא איזה סמול פורוורד נגר שנמצא על הפרקט מטעמי הגנה בלבד, ודוראנט בצד ההגנתי הוא אמנם טוב אבל פחות טוב משמעותית מקוואי עצמו. אוקלהומה תנצח רק את המשחקים שבהם דוראנט יצליח להתעלות ולקלוע את רוב הזריקות הקשות שקוואי יאפשר לו. אני לא נותן להם קרדיט לקחת לספרס יותר מ2 משחקים.
&nbsp
לגבי ריברס אני חושב שהוא לא טוב בתור רכז (הוא לא מוסר אסיסטים בכלל) וכקלעי הוא בינוני לגמרי. את שאר הדברים הוא עושה לא רע וזה מה שעושה אותו שחקן ספסל סביר. הבעיה היא שהוא בערך היחיד שם שטוב בספסל, אלא אם כן אולדריץ' ימשיך לקבל דקות ולהוכיח את עצמו ופול פירס יעבור למוד פלייאוף. אחרת אין להם מה למכור בכלל.
&nbsp
אגב, לא במקום ההערה על כריס פול. הוא פנטסטי העונה וממש לא נראה מעבר לפיק. מאוד דומיננטי. הקליפרס הפסידו אמש כי גריפין היה ביום קטסטרופה, ובאופן כללי הם מפסידים כי חוץ מהשניים האלה אין להם בכלל שחקני התקפה טובים ויש להם מעט שחקני הגנה טובים.

אני חושב שלקליפרס יש מאצ' אפ טוב מול הספרס

לולא פופוביץ' מרביץ כמות רצחנית של האק א-ג'ורדן הקליפרס
היו משיגים ניצחון בחוץ מולם. הם גם הצליחו להתמודד נגדם יפה מאוד
בפלייאוף של שנה שעברה כשהספרס היו בשיאם. למרות שהקלפירס נראים כקבוצה החלשה מבין ארבעת החזקות במערב (וזה נכון רק
לעכשיו) לא הייתי מבטל אותם מול הספרס.

Cade Foster

New member
הסיבה היחידה שהקליפרס עברו את הספרס

היא שקוואי היה גרוע ברוב שלבי הסדרה. כרגע הוא נראה כמו מועמד MVP. אז אם אתה חושב שהוא שוב פעם יתרסק נגדם בסדרת פלייאוף אז יש לטיעון שלך קייס. אם לא, אני לא רואה את הקליפרס מדגדגים אותם, בטח עכשיו כשלספרס יש מענה מולם גם בקו הקדמי בדמות למרקוס אולדריג' (בנוסף לכך שקוואי יושב בדיוק על המשבצת של השחקן שלקליפרס אין שומר בשבילו. בעונה שעברה בארנס היה השחקן הזה שמסוגל להתמודד איתו, עכשיו יש להם שם ואקום).

That said, כמו שזה נראה כרגע לא נראה שתהיה סדרת פלייאוף בין שתי הקבוצות האלה, אלא אם כן הקליפרס ייפלו בכוונה למקומות 6-7 כדי להימנע מגולדן סטייט בסיבוב השני.

Reutk

Active member
זאת לא הסיבה היחידה.

אפשר להוסיף לזה גם את זה שטוני וטיאגו לא היו כשירים ב100% ודני היה בגדר נעלם עד המשחק השביעי וקליפרס פשוט שיחקו מעולה. אבל חוץ מזה הבעיה העיקרית של הספרס מול קליפרס היא שאסטרטגית ההגנה שלהם היא לתת את הקליעה מחצי מרחק שזאת קליעה שגם פול וגם גרפין קולעים טוב והם פשוט הורגים אותם איתה.

Cade Foster

New member
נכון גם לגבי טוני

אבל כיום הוא כבר שחקן פחות חשוב ברוטציה. אם הפעם הוא ייתן הופעה דומה הספרס לא יסבלו מזה כמו שהם סבלו בפלייאוף האחרון (שנגמר בסופו של דבר בסל ניצחון במשחק 7).
&nbsp
זו אסטרטגית ההגנה של כל קבוצות ההגנה הכי טובות. גם קבוצת מידריינג' טובה כמו הקליפרס שתתבסס רק על זה לאורך סדרה שלמה, תפסיד בסוף אפילו אם היא תוציא לפועל בצורה טובה יחסית.

fatnoam

Active member
אבל הם כבר ניצחו את הספרס בסדרה

באותה דרך בדיוק.
אני לא חושב שלמרכוס ודייויד ווסט הם מה שישנה את העובדה של האם אפשר לנצח במיד ריינג׳ או לא.

Cade Foster

New member
זה ממש לא רק למרקוס ודייויד ווסט

זה קוואי שהשתפר עוד יותר, זה פארקר שלא יהיה גרוע יותר מסדרת הפלייאוף האחרונה וזה החיסרון של מאט בארנס שיקשה על הקליפרס להתמודד עם קוואי. כל אלה יחד עם התוספת של למרקוס וקיבלת את סן אנטוניו פייבוריטית ברורה.

למעלה