שמות באנגלית

SaberTooth

New member
לא אהבתי את התמונה...

רייסטלין נראה לגמרי מעוות (כן, יותר מבדרך כלל) ודאלאמר בכלל לא נראה עלפי ולא דומה לתיאוריו בספרים.

KagomeSama

New member
תמונות דאלי ורייסט? גמאני צה!

רציתי לצייר אותם ביחד, אבל יש לי בעיה עם יותר מבנאדם אחד... אלא אם הם עומדים בפוזה של תמונה... אבל ציירתי את רייסט, וכולם אומרים שהוא נראה כמו בחורה...

KagomeSama

New member
ואחת אחרונה!

הבהרה חשובה מאד: כדי שאף אחד לא ייפגע, כל התמונות שכאן הן פאנארטים, והן מציגות את דעתי האישית (לפחות את שלי) בלבד! אין באף הספרים שאני קראתי עד עכשיו הזכרה לרומן בין רייסט לדאל, אבל...

די! זה מגעיל!

אולי כל הבנות כאן אוהבות גרוויטיישן ואת ההומואים ששם, אבל לא כולנו רוצים לראות את רייסט ודאלאמר מתרחמנים אחד על השני! תשמרו את התמונות האלה לעצמכם! ומה זה התמונות האלה? רייסטלין נראה בהם...יפה!
הוא אמור להיות מפלצתי ומעוות! זה היופי שבו! אני אומר: "די לתמונות של רייסטלין שהוא מצוייר יפה ומתחרמן על דאלאמר!" קצת ארוך, אבל לא נורא. באמת, תעשה משהו, סייבר. אני לא אוהב את התמונות האלה.

Ophel McNeil

New member
אחד אחד. ../images/Emo117.gif

א. באמת כמה שהתמונות יפות - הן פשוט לא של רייסטלין. רייסטלין פשוט לא נראה ככה. זה מתחיל להרגיז אותי להגיד את זה כל פעם מחדש. ב. רגע לפני שאני ממררת את חייך עד תום - למה אתה לא רוצה לראות תמונות של רייסטלין ודאלאמר בפורום? איך זה שונה מתמונות של תניס וסהר פז כזוג, נניח? כדי שתהיה לך תשובה מנומקת ומפורטת. כי אני לא ילדה סלחנית.

D gitaL

New member
וגם כי נמאס

זה לא שאני שונא הומואים אבל זה מתחיל להיות דיי דוחה כשזה בכמויות כאלו וזה דיי דוחה בכלל אני בטוח שאם אני אפרסם פה קוקסינלים (זה לא שיש לי משיכה כלשהי אליהם) אני בטוח שיהיו אנשים שזה יידחה אותם זה פשווט דוחה ונמאס

DarlingAdam

New member
ויהיו פה גם אנשים

שימצאו שהטרנסופוביה עצמה היא שדוחה. שלא לדבר על ההומופוביה.

Ophel McNeil

New member
אדיוט. ../images/Emo117.gif

אין לי דרך אחרת לנסח את זה. וזה שאמר שכי זה שטויות - אתה לא יותר טוב, ואתה לא יותר חכם (או שאתה בת בכלל? למי אכפת). אם זה כי זה היה ממש לא נכון, אז הייתם מתעצבנים שרייסטלין נראה יפה בתמונות. הרבה יותר מקומם מזה שהוא ודאלאמר זוג או לא, כי צוין בפרוש בספר - להבדיל מהנטיות המיניות שלו - שהוא מכוער. ואני חושבת שזה בולשיט שדאלאמר ורייסטלין זוג. זה שטויות מטומטמות, ואני לא מבינה מי באמת מאמין בזה. אבל אני, להבדיל מהומופובים מסויימים כאן, לי לא אכפת שאחרים מדברים על זה. זה לא מפריע לי ולא טורד את מנוחתי. להבדיל מאנשים כאן אני לא אומרת שהומואים דוחים אותי. להבדיל מאנשים אדיוטיים כאן. וטיפשות - זאת לא תוכנה מושכת. נמאס לכם? לכו. מה שאמרתם עכשיו כל כך מרגיז אותי, שאני שוקלת בעצמי להתחיל להריץ חיפוש על תמונות סקס שלהם, ולצרף לכל הודעה. ואלוהים יודע שאני יכולה.

D gitaL

New member
כי את פשוט לא בן!

זה נשמע טיפפשי אני יודע.. יש לי ידיד הומו - הוכחה לזה שאני לא הומופוב אבל קיבינימאט זה מעצבן! ורק בנים יבינו!

DarlingAdam

New member
סלח לי,

אבל זה בולשיט מוחלט. -אמר אדם- ויש לי עוד ידידים זכרים, בנים, מה שתרצה, שאין להם בעיה עם סלאש, או שקוראים וכותבים סלאש. ומה אז? הלכה לך התאוריה. מעצבן אותך, אל תסתכל על ההודעות. פשוט מאוד.

D gitaL

New member
אני לא אומר שהומואים מעצבנים אותי

אני אומר שהתמונות מעצבנות אותי... תקרא אחי תקרא

DarlingAdam

New member
קראתי, אחי, קראתי.

מעצבן, אל תסתכל. אני לא מבין בכלל למה הדיון הזה מתקיים. על כל דבר יש מי שיאהב ומי שלא יאהב, ולכל התמונות האלו יש כותרות בסגנון "דאלמר/רייסטלין", כך שאתה לא יכול לטעון שזה מפתיע אותך. ולמה, בדיוק, אם יותר לי לשאול, התמונות מעצבנות? האם גם תמונות של רייסט וקריסניה מעצבנות? תמונות של תניס ולאורנה?

SaberTooth

New member
טוב דיי...

הדיון הזה נפסק כאן, אחרת אתחיל למחוק חלקים נרחבים מהשרשור הזה.

DarlingAdam

New member
oh, shush

א', הדרך שבה האמן חווה ורואה את הדמות זה עניין אישי של האמן, ואין אפשרות להעביר עליה ביקורת - אפשר רק לומר שזו לא הדרך שבה אתה רואה את זה. גם לארי אלמור צייר את רייסטלין יפהפה - אולי לא ממש צ'יבי, אבל יפהפה. ועוד אמנים שאין לי כוח כרגע לזכור את שמותיהם. ב' - מה שאופל אמרה :) וג' - אם אתה לא אוהב את התמונות, אל תסתכל בהן :) אנשים אחרים, בלי להזכיר שמות (*מצביע על עצמי*) מאוד אוהבים את התמונות האלו.

DarlingAdam

New member
כבר לא זוכר בדיוק על מה דובר,

אבל - ציור? מישהו צייר? והשקיע בו רגש? כן, זו אמנות. ההגדרה הכי פשוטה. והרי "מה ההגדרה של אמנות" זה דבר שנכתבו עליו ספרים רבים ואף אחד עדיין לא קבע, אבל נראה לי שפה דווקא לא אמור להיות ויכוח :)

אני לא מתכוון לציור הספציפי הזה

אני מתכוון לכל האנימה ומנגה, שלדעתי לפחות, זהו זלזול באמנות העולמית לשים אותם תחת ההגדרה של אמנות.

למעלה