שמות באנגלית

KagomeSama

New member
פשש... לא ידעתי שאמנות

זה רק סוריאליזם, קוביזם וריאליזם... חבל שאתה חושב ככה. חבל שאתה מגדיר אומנות רק לפי שלושת הזרמים האלה. חבל מאד... יש עוד המון המון זרמים באומנות. ולא רק מה שאתה מגדיר כאומנות נחשב כאומנות. מה עם אומנות הפופ? אתה יודע, מה שאנשים קוראים הרים של זבל יכול להחשב כפסל סביבתי. ומה שאתה מחשיב אומנות נחשב פעם לזבל. אבל אומנות זה לא רק ציורים. זה שירים, זה מוזיקה, זה ספרות, ועובדה שהמנגה והאנימה מאד מפורסמים ביפן ובעולם המערבי. ואם זה לא הופך אותם לאמנות, אני לא יודעת איך לקרוא להם. אבל, אם זאת דעתך... אני רק יכולה להגיד חבל...

הבאתי שלוש דוגמאות לאמנות הציור

רוצה שאני ארשום את כל סוגי האמנות ותתי סוגים של כל אחת? זה יקח הרבה מקום... מנגה ואנימה הינם סוגים של ציור נכון? לכן הם תת סוג של אמנות הציור. מה שניסיתי לומר הוא שלדעתי הם אינם מתאימים להיות תחת ההגדרה הזאת של אמנות בכלל וציור בפרט, ושהם פוגעים בשאר האמנויות על ידי כך שהם נמצאים עמם תחת אותה קטגוריה. מובן? אלו לא עובדות, זאת דעתי.

KagomeSama

New member
אתה מוכן להסביר לי משהו?

למה בדיוק לך מותר להביע דיעה, ולו אסור? אתה לא יכול להשתיק דיעות של אנשים, לא משנה כמה הן מנוגדות לשלך! ואם לך מותר להביע דיעה, לכל אחד מאיתנו מותר!

מה כבר אמרתי לו?

"נשוך לשונך" הינו ביטוי ידוע ומוכר(ואף הומוריסטי) ואדם שלא מוצא חן בעיניו מה שאדם אחר אומר, אומר לו את המילים הללו. ואם הצלחתי להשתיק אותו(ואני בספק), אז מה טוב(בשבילי). לעומת זאת לומר "דפוק את הראש בקיר", זה קצת מוגזם...

SaberTooth

New member
שקט שניכם../images/Emo70.gif

ההגדרה של מנגה היא אמנות ציור יפנית וכאן נגמר הדיון. אם אתם רוצים, אתם יכולים להמשיך את הדיון במסרים, באייסיקיון, באימייל או בכל מקום אחד, רק לא על הפורום.

KagomeSama

New member
לפי הבנה בסיסית, ידעת שהתמונות

הן תמונות של דאלאמר ורייסטלין, בתור זוג, כי על זה דיברנו. אז לפי ההגיון הפשוט, אם אתה לא רוצה לראות, אתה לא חייב להסתכל. אף אחד לא הדביק לך את העיניים עם סלוטייפ לעפעפיים, ולחץ על ההודעה. אבל, אם בגלל איזה שהיא סיבה ראית את התמונות, וקיבלת בחילה/כאב ראש/ושאר מחלות, אני מתנצלת, מבקשת סליחה (למרות שזה אותו דבר) ואני לא אשים יותר תמונות כאלה, אם יש לאנשים בעיה איתם. (מלבד זאת, באחד מהספרים (נראה לי שכבשן הנשמה) אומרים שרייסטלין היה יכול להיות יותר יפה מאח שלו, אם הוא לא היה רזה, או משהו... *מחפשת ציטוט* הנה: "רייסטלין, שתווי פניו היו דקים ועדינים ועיניו ענקיות, ששערו הרך והאדמוני גלש עד כתפיו היה נחשב ליפה שבין האחים, לולא עיניו. הן הביטו זמן ממושך מידי, מבטן היה עמוק מידי, והיה בהן תמיד רמז קלוש לבוז", אז הנה... רייסטלין לא חייב להיות מכוער, ולא נאמר באף ספר (לפי מה שאני יודעת) בצורה מפורשת שהוא מכוער.) זהו.. סליחה על המגילה.. ;^-^ נ.ב: מה הקשר לגראוויטיישן? הומואים אין רק שם...

ברינסלי

New member
לפני המבחן הוא לא היה *מכוער* ממש

אם כי הוא כן היה כחוש, חיוור ובד"כ זועף, מאז ילדותו. לאחר המבחן, השילוב הנדיר של העור הזהוב, השיער הלבן, עיני שעון החול, הקול הצרוד ומחלת הריאות שלו, הספיק בשביל להגדיר אותו כ"מעוות".

KagomeSama

New member
קול צרוד ומחלת ריאות...

אוף... אין מקום בכותרת... בכל אופן, קול צרוד ומחלת ריאות הם לא משהו שמאפיין בנאדם בצורת יופי חיצוני. נכון שזה הפך אותו לחולני משהו... (מבחינת זה שהוא כל הזמן חולה...) וכמובן למכונת הפצת חיידקים מאסיבית, אבל זה לא אומר שהוא מכוער... מעוות כן, אבל פנימית... ואם בנאדם יפה מבחינה חיצונית, הוא לא יהפוך למפלצת מוטנטית רק כי צבע השיער, העור, והעיניים שלו השתנה.

Moondust

New member
הבאת ציטוט מכבשן הנשמה../images/Emo41.gif

והוא מלפני המבחן. אחרי המבחן רייסטלין חולה, רזה, משתעל דם, שיערו לבן, הוא זהוב עם עיני שעון חול. הוא חלש, מעוות ומכוער, והוא בעצמו אומר זאת בדמדומי סתיו: "...גם אם אני מעוות ומעוקם. כן, יום אחד, למרות כוחכם וחנכם ומראיכם הנאים - כולכם תקראו לי אדוננו!"

DarlingAdam

New member
אכן, רציתי לתמוך,

בשום מקום לא נאמר שהוא מכוער. רזה וחיוור זה דווקא משהו שהרבה אנשים שאני מכיר אוהבים הרבה יותר משזוף ומנופח-שרירים :)

Ophel McNeil

New member
ודאי שנאמר שהוא מכוער. ../images/Emo117.gif

זה מה שכל כך מטריד אותו והרס את חייו - מאז שהוא היה ילד הוא היה כחוש, חיוור, אומלל, וכן, מאוד מכוער. ואני מצטערת, אבל כשהוא אומר לחבורה שהם יפים והוא לא - הוא לא מתכוון רק פנימית. רייסטלין לא יפה. זה נאמר באלפי מקומות. וזה לא שאני לא אוהבת את המראה ה"חתיך", כי להיפך, מי שעושה לי את זה זה מראה הילד הקטן והחיוור עם העיניים הענקיות הזהובות, אבל רייסטלין בעל עיני שעון חול, עור שעוותי, כולו מסולף ומעוות. וכן, זה מצוין במפורש.

DarlingAdam

New member
גם על סנייפ, להבדיל,

נאמר שהוא מכוער, שיש לו עור שעוותי ואף מחריד ושיער נוראי, ואחרי לא הרבה זמן הוחלט פתאום שהוא נראה כמו אלן ריקמן - שזה, אם תסלחו לי, יאמי נאמי. כך שאין לי בעיה עם הרישיון הפואטי להפוך את רייסט לנער דמוי-גלאם, רזה אך נאה. :)

למעלה