שמות באנגלית

KagomeSama

New member
נכון ששונן איי זה בעיקר דיבורים?

יאוי זה אותו דבר, רק יותר מעשים
לפעמים אין הרבה הבדל, אבל לפעמים יש... זה כמו הקטע באובה הראשונה של גראווי... זה כמו שונן איי אבל יותר...

Ophel McNeil

New member
יאוי זה סקס. רק סקס. ../images/Emo117.gif

זה פשוט רק סקס טהור בין שני בנים. אני חושבת שהפירוש של זה זה משהו בסגנון - "אין עלילה". הרעיון הוא רק סקס ו... טוב, הבנתם, נכון? דווקא לא כל כך נהנית מיאוי.
אני הכי אוהבת לייט-יאוי. דברים בגבול בינו לבין שואנן איי (מישהו אמר קיזונה?)

DarlingAdam

New member
אני לא לגמרי מסכים.

לפי מה שלימדו אותי שונן-איי פירושו "אהבה בין בנים", ולא הגבילו את הדירוג, יאוי זה סלאש, שוב, ללא הגבלת דירוג גם כלפי מעלה וגם כלפי מטה. למון היה אז המונח ל PWP, "פורנו בלי עלילה". וליים לאותו חוסר-עלילה, רק פחות גרפי. אם כי אני מודה שזה היה לפני שנים ושהעולם משתנה :) shounen-ai yaoi slash pwp :)

Ophel McNeil

New member
אין לי מושג קלוש. ../images/Emo117.gif

את ההגדרות שלי אני לוקחת ממכורי מנגה ואנימה מפחידים. תתווכח איתם, אני ילדה תמימה ומתוקה. למרות שאני די מאמינה שאני צודקת.... בעיקר בקשר ליאוי.

Full Of Holes

New member
רגע..שאני יבין...

באמת יהיה רומן בין רייסט לדלאמאר? או שאתם ממציאים?

SaberTooth

New member
תלוי את מי את שואלת... ../images/Emo8.gif

לא כתוב כך בספרים, אבל הרבה אנשים מאמינים שבעצם יש רומן בין דאלאמר לרייסטלין ושצריך לקרוא בין השורות כדי להבינו.

Ophel McNeil

New member
מה אתה, סם?? ../images/Emo117.gif

עכשיו אתה ואני התחלנו לכתוב אותן הודעות?

Ophel McNeil

New member
א. אומרים "אבין". ../images/Emo11.gif../images/Emo117.gif

ב. תלוי את מי אתה השואל. אם אתה שואל אותי? דאלמאר לא ילכלך את ידיו עם מישהו מטונף כמו רייסטלין (קיטיארה זה כבר סיפור אחר).

Full Of Holes

New member
אמ..

א. אני יודעת שכותבין "אבין" זה מתוך הרגל שאני לא ממש רוצה לשנות..אם כבר רק לשיעורי לשון;] ב. אני בת..

Moondust

New member
הכלבה הקטנה...../images/Emo41.gif

מתחשק לי להעיף לה סטירה כל פעם שהיא מוזכרת. העיניים של הציור ירקרקות צהובות!

למעלה