שלוש עיניים

האגוש

New member
עכשיו אחרי שנרגעתי חח

מה הוא אמר לך ,כשרצית להצטלם איתו מהה.. מה הוא עשה..מה הוא שר? כמה שירים בערך..? פליזז זה נורא נורא חשוב לי , עברי הוא מישהו כל כך חשוב בשבילי את לא מבינה חח..

o0Invisible0o

New member
אוף.../images/Emo4.gif

זהו נמאס לי, שום מפגשי פורומים, שום החלפת פלאפונים, שום לחיות במחשב. אני נשארת פה כי אני גם ככה לא מכירה אתכן יותר מדי טוב שזה מסוכן.. אבל את הפורומים האחרים, אני עוזבת.
נו עזבו אני סתם עצבנית ואני כל כך מקווה שהאנשים הלא נכונים לא יקראו את זה אבל פשוט הייתי חייבת להוציא עצבים וזהו.

©big smile©

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

אני באמת רוצה לדבר איתך יותר, זה פשוט.. לא יוצא?

o0Invisible0o

New member
לא..../images/Emo3.gif

סתם נו זה מסובך ומעורבים בזה אנשים שכותבים בפורומים בתפוז כך שלפרט פה זה מסוכן..

©big smile©

New member
[זו מיכל] היינו בעיר הבירה!

היה כיף
ממש אבל. והיה עברי לידר ואפרת גוש ויוני בלוך ומטרופולין (הופיעו ממש גרוע אבל יש להם שירים טובים) וכמובן שהיה בירה
והיה יובל
המנמנמנמנמכבםןחע וזהו. וענברי מושי.
ואני אוהבת אותה. [ענבר: "באאאאררוררר" ואח"כ גם "תקנאו"
] אח. חופש זה טוב.

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifנעלמתי אתמול,הא?

נהסעתי לסופרלנד.עם החברות שלי,לימור המניאקית ומושיקקע. נתחיל בזה שקמתי ב10 ל8 כדי להספיק ומתתי מעייפות. קים לקחה אתי ב20 ל11 במקום ב9(!).יכולתי לישון עד 10 וחצי.ארג. אני,קים ומורן הגענו הרבה אחרי השאר,ובכלל לא הסתובבנו איתם.נראה לי שלימור ניסתה לסובב אחרקיה את מושיקו ואוראל שלא ידברו איתי. לא היה משו.כאבה לי הבטן נורא באמצע.אני חושבת שנדבקתי מאח שלי.יש לו וירוס דומה.לקחתי בקושי כדור נגד כאבים,בקושי הצלחתי לבלוע אותו.אחר-כך הרגשתי טוב,וקים ומורן היו בקומבה.בסוף אני לא הספקתי,כי קים ומורן פחדו מהתור והיה מאוחר והיינו עייפות.ועליתי שנה שעברה על זה אז לא נורא. בקושי נהינתי.בדרך חזרה בקושי דיברתי,סתם שמעתי מוזיקה.הייתי נורא עייפה,כנראה מהחום והוירוס הקרצייה הזה,ולאבא של קים לא היה מזגן באוטו. מקווה שיהיה יותר כיף במימדון.

Nagboom

New member
שמתן לב שלא הייתי כאן הרבה?

עכשיו בחופש אתן לא תראו אותי הרבה, רק בארוחות המשפחתיות. וגם אז לא תראו אותי כ"כ הרבה, כי אני בטח אהיה במטבח ואעזור לאמא. אז ביי.....

../images/Emo15.gifשאלומ לחטובות!

אז ככה, ושוב, בקייצת כמו בקייצת, אין זמן. בגרוש. אבל
! נגמרה הקייצת!!!
! אבל
! יש היום: פגישת פלוגה אחרונה, וחסר לאלעדייב שהוא לא מביא לנו איזה צ'ופר מסכן. וצ'ופר בוגרת, ככל הנראה בבריכה. יש מחר: סמינר כוונות בוגרת. יש מחרתיים: המשך סמינר כוונות בוגרת. יש אחרי מחרתיים: יום מנוחה, מן הסתם אני אשן, אכין את התיק ודו"ט אמרו שהן יעשו משהו לפני הטיול הנכסף. יש אחרי אחרי מחרתיים: טיוווווללל מיייםםםםם!
!
! פור פאקינג קרייסט סייק, ואני מקווה שאני לא אצטרך להחליף בגדים רטובים. יש אחרי אחרי אחרי מחרתיים: המשך טיול מים. יש אחרי אחרי אחרי אחרי מחרתיים: המשך המשך טיול מים. יש אחרי אחרי אחרי אחרי אחרי מחרתיים: המשך המשך המשך טיול מים. ואז, אני סוף כל סוף, אגיע למנוחה ולנחלה, ולשינה
ואז, יהיה לי זמן לדוליז. ואז, יהיה לי שבוע חופש בערך
ואז, תתחיל שנת הפעילות החדשה לבוגרת. משהו בערך באמצע אוגוסט. ב-25 לאוגוסט יש קומונרים חדאשייייייייםםםם
:] אני מקווה שיתפקדו יותר טוב מהנוכחיים
מימימימימימי יוצא פה לטיול מים!? מימימימי?!!?

Nagboom

New member
את יודעת מה????

אני באה איתך לטיול מים!!!!
וגם בר, אבל הוא סתם תיפלצת.....
וגם נטע תבוא, אבל זה בד"א.

TEENAGER1

New member
../images/Emo66.gif המ שאלה בקשר לאייקונים.

מכיוון שיש לי מחשב חדש (
) משלי (!!!11
) אני רוצה להתעלל בו כאוות נפשי. אני זוכרת שהיה איזה שרשור דסקטופים, ואחת מהבנות (נועה?) שמה דסקטופ וראו בו אייקוני מומינים. מאיפה מורידים אייקונים?
לאו דווקא מומינים, פשוט אייקונים חמודים. תודה לעונות ^^

למעלה