שלוש עיניים

o0Invisible0o

New member
בטח ששמנו לב.../images/Emo11.gif

ויאנה שאלה!
שמחה שחזרת! לאן נעלמת באמת?

poohandme

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo103.gif../images/Emo11.gif

רציתי לשאול, אבל ראיתי שיאנה שאלה אז זה מספיק

8ar8ie

New member
חחח בטח לא שמנו לב...

טיפשה מטופשת
ברור ששמנו לב... התגעגענו אפילו... להלהלה +

shooroo

New member
נעמהההההההההההההההההההההההה

ווואעאהעאהע!!1 אתאתאת אייסיקיו! עכשיו!!1~! עככככששששיוווווווווווווווווו!!!!!!!111111111 התגעגעתיאלייך בייב. :]

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo98.gif הווו P:

בית מלון
ביצ' שכמוני.
הוו. כל כך התגעגעתי
וחשבתי עליכן
גוד טו בי באק :]]

חמצמצה

New member
חשוב!! ../images/Emo176.gif מאוד חשוב!!

אם מישי רואה תגובה שראויה להיות תגובת השבוע בעד"ש, כי אני לא מוצאת כאלה. שלחו לי. טנקס!

Science Fiction

New member
ולשאלה שכולם שואלים: ../images/Emo119.gif

[או שזו רק אני?] איך אפשר לא לירות זיקוקים 338 פעמים ביום?

DarkBlueAngeL

New member
../images/Emo177.gifטורקיה טורקיה הנה אני באה :)

אוף רציתי כרתים... למה הם ביטלו את הטיסה לעזעזל. שונאת צ'רטרים!! לא משנה לפחות זה המלון שרציתי.. אני ואמא שלי חיפשנו יום שלם מלונות וחבילות באינטרנט וכבר התחלתי להשתגע ולהתחרפן לגמרי..אתמול.. ואז בערב היינו צריכות לנסוע להוציא דואר ולקנות ארטיקים =>נאמי!!<= ואז התחלתי לקפץ בבית ואני וגובהי הנמוך>< והמכנסיים ה"מקופלות היטב". ואז רגל אחת דרכה על המכנסיים והרגל השניה באה להתרומם ובום. והיה רעש חזק כזה ואמא שלי "יאוו ניצן" ורצה אליי ואני כזה הרמתי את הראש והתחלתי לצחקק לה.. עכשיו יש לי כחול. לא נורא כחול זה יפה. בכל מקרה טורקיה! טורקיה!! טורקיה!!! אנטליה!! יאאאאייי. תאחלו לי ששערותיי מספיק ארוכות לגזיזה. וול שעווה. נקווה שישאר חלק שבוע. ים ים ים! בריכה בריכה בריכה! מלון מלון מלון! 5 5 5! כוכבים כוכבים כוכבים! פעם ראשונה שאני טסה בשביל להיות במלון 5 כוכבים ולהיות כל היום בטן גב. תמיד אני במלונות 3-4 כוכבים וכל הזמן מטיילים במקומות. בגלל זה גם לא צריך משהו מפואר..זה רק לישון ולהתארגן בבוקר. וול זה לא מספיק במקום ארה"ב אבל זה עדיף מכלום. אהה כן ואלה שקראו את ההודעות הקודמות.. סבתא איז אולרייט!!! עברה את הניתוח אנד שי פילז וורי וול.יחסית לסבתות:S. הלכתי לי.. שורפת העין נלך לשטוף אותה. מישי הייתה במלון falez באנטליה?

poohandme

New member
|שיחקוי|../images/Emo103.gifO:

חמודה
זה יותר טוב מכרתים, אני חושבת
וחוצמזה יש שם מלא ישראלים שתוכלי לדבר איתםD: תהני

מזל טוב..=]

רציתי לרשום אתמול אבל רשמתי את ההודעה שלי ועפתי לשון.. אז המון המון מאזל טוב..=]

האגוש

New member
../images/Emo7.gif

אני רוצה מחר מועדוןןןןןןןןןןן.......!!!!!!! רחובותתתתת טריזנהההההההה וכל החברות שלי מעפנות אף אחת לא רוצה ללכת.....!! הופעה של עברייייי
בוף

אעאע..

הייתי היום בהופעה של עבריי לידדר....=] ומטרופולין ואפרת גוווש!! תקנאו נכנסתי ל-vip וגם למאחורי הקלעים והצטלמתי עם עבריי המוששלם שליי..=] וגם את אפרת גוווש.. התביישי מהסולן של מטרופולין הוא טיפה מפחיד..=] יאא אני מאושרת.. זה היה בפסטיבל הבירה..--יאמ-- ובvip הכל חינם.. אז לקחתי בירה....=] *בורחת* *מאושרת* עברייייי

האגוש

New member
../images/Emo7.gif

אני גם רוצההההההההה למה לזרות מלח על הפצעים למההההה??? סתם סתם..שמחה בשבילך מותק! ותעלי את התמונות

למעלה