שלוש עיניים הממ זה לא נחמד שאין לי זמן :| אוֹף.
T TEENAGER1 New member 27/7/05 #1 שלוש עיניים ../images/Emo32.gif הממ זה לא נחמד שאין לי זמן :| אוֹף.
ג גינגימניה New member 27/7/05 #3 ../images/Emo42.gif בוקר טוב../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif לפני שבוע היה מפגש איך שהזמן טס
א אנבלייי New member 27/7/05 #4 כלבה. אני שונאת אותה. אסור לי לצאת אחרי 9 בערב. יופי. תודה מותק. תודה.
T the queen zohar New member 27/7/05 #5 גאולה,או,גאולה../images/Emo168.gif טיוט לפוני ישר היה חמוד... רגע,אבל לא היה לי טיוט חמוד לפוני ישר אז אני אלך לשעוו"ה ואבקש ובינתיים,נכנס כולנו לצאט
גאולה,או,גאולה../images/Emo168.gif טיוט לפוני ישר היה חמוד... רגע,אבל לא היה לי טיוט חמוד לפוני ישר אז אני אלך לשעוו"ה ואבקש ובינתיים,נכנס כולנו לצאט
D DaRdAsIt12 New member 27/7/05 #6 ../images/Emo64.gifתראו../images/Emo70.gif זה מסימס...שה היה לגמרי במקרה...
ל לובסטרית בהכחשה New member 27/7/05 #14 כל הבנות שבנוער העובד לפה עכשיו! זאת אומרת כל הבנות שבנוער העובד שיכבת ח' בכל הארץ. מי באה לטיול מים ביום שני שלישי רביעי חמישי?
כל הבנות שבנוער העובד לפה עכשיו! זאת אומרת כל הבנות שבנוער העובד שיכבת ח' בכל הארץ. מי באה לטיול מים ביום שני שלישי רביעי חמישי?
פ פליצה פליקה New member 28/7/05 #87 ../images/Emo15.gifmemememememeeee שיר את באה?!??!!? הוו!! ועוהאהההה.