שלום... :)

s h a r o n 7

New member
אותו הדבר חחחח../images/Emo126.gif

עדיף שתתייחסי יותר למה שרשמתי בתוכן ולא בכותרת...

cohen shir

New member
יואב י'ילד שובב!!!!

אתה נעלם מהפורום למלא זמן ומידי פעם מגיב הודעות שנונות ולא צפויות שכאלה..... [ולא מצחיקות!!!] אתה ממש מפתיע אותי כל פעם מחדש.

mendy man

New member
תגובה של נוע"לניק...

האמת שנכנסתי אליכם כי רציתי לברר אם לקחתם חלק באופן תנועתי האחד מאירועי יום השואה ולדעת איך היה לכם אבל אני לא ראיתי פה שדיברו על זה. מה שכן ראיתי זה מספר תגובות של דורין שכמו שאני קורא פה היא גם חברה באותה תנועה שאני חבר בה ואני חייב להגיד להרבה מהאנשים שלקחו חלק בשרשור הזה שהוא מלכתחילה הפך לתוקף ומאוד לא בונה. דיונים כאלה באמת רק מרחיבים עוד יותר את הפער בין התנועות וחבל. הושמעה פה דעה של מישהי ואין שום ספק שחלקם נכתבו מתוך גישה שהיא מאוד מוטעית (לדעתי), אך למרות זאת אני מבקש מכם לנסות לפתח גם דיון כזה למקום חיובי ובונה. אני מאמין שגם לתנועתכם יש רק מטרות טובות ומאחל כי תיצרו שינוי חיובי במצב הנוכחי במדינה. כמובן שיש לי לא מעט מחלוקות על דרכה של תנועתכם אך אני מאמין כי מצב זה הדדי ואיני רואה את הפורום כמקום לדיון זה.

YogevLevi

New member
שלום ../images/Emo13.gif

אם תשים לב מי שהגיב בהתחלה לא ניסה לתקוף או לפגוע....בעקבות כמה הודעות של דורין השרשור הגיע למצב כזה..... בוא נקווה שדורין תחשוב על מה שהלך פה ותפנים קצת
יש לה עוד מה ללמוד...... בדרך כלל לכל שבט שיש לו את האמצעים ויכול לעשות הוא עושה טקס.... בכל מקרה, כל שבט עושה פעולה בקשר ליום השואה בין אם גדול קטן או בינוני..... שיהיה יום טוב (או לילה טוב?)

cohen shir

New member
תגובה של צופיפניקית....

על תגובתך בנושא השירשור הזה, כשבאים ביחס מסויים מקבלים יחס מסווים ודומה בחזרה, יחס גורר יחס. וכשבאים בזילזול ובהאשמות מכלילות, מקבלים בחזרה מן הסתם תגובות כועסות וזועמות. ובקשר לבואך לפורום, לפי מייטב ידיעתי כל שבט לקח חלק בטקסים העירוניים והמקומיים שלו, ערך פעולות בשבט בנושא, כמובן טקס בשבט וכדומה. לא היה משהו תנועתי מלבד לפי מייטב ידיעתי - למרות שזה לא קשור - היו נציגים מהתנועה בהפגנה של ניצוליי השואה, והתנועה עודדה השתתפות בהפגנה זו. מוזמן להיכנס לאתר התנועתי ולצפות בדיונים שם על הנושא ולקרוא את הכתבות. ובכללי, אנחנו תנועה מאוד גדולה ומאוד קשה לערוך אירועים והשתתפות באירועים שכוללים את כל התנועה. את העצרת סיום של טיולי חנוכה השכב"גיים מאוד קשה לארגן והיא מאוד גדולה. לכן רוב האירועיים הם הנהגתיים או כמו שאומרים אצלכם מחוזיים.

יSublime

New member
גם אני באתי בהתחלה בקטע של תשובה בונה

עד שראיתי כבר שמאתיים אנשים הגיבו לה והיא נשארת בעמדה המטומטמת שלה ולא בא כדי להשכיל וללמוד אלא כדי לבלבל ת'מוח.

freshlama

New member
שלום דורין

אני אורי, שישיסט [כיתה י'], מדריך מהנהגת חיפה. אני לא יכול להגיד לך עם איזה גישה באת, אני רק יכול להגיד עם איזה גישה נשמע שאת באה: נשמע שאת באת לפורום הזה כדי להגיד שהמטרות של הנוע"ל יותר חשובות ולצופ]ים אין ערכים. אבל לפי מה שאני קורא בין השורות את רוצה להבין. לדעת למה אנחנו "קושרים" דברים, למה אנחנו עם בגד כזה או אחר, לדעת למה אנחנו מפוצלים כביכול לכמה תתי-תנועות, ולמה את נתקלת לא מעט באנשים מהצופים שמקללים ויורדים על התנועה שלך. אני חושב שברוב הנושאים אנו לך על השאלות, ואם את לא מבינה משהו בנושאים האלה או באחרים את יותר ממוזמנת לשרשר שאלות להודעה שלי ואני מבטיח לענות באדיבות בלי לתקוף או לכעוס על כל דבר שלא תכתבי. מה שאני כן רוצה להרחיב עליו הוא נושא היחסים בין התנועות. אני מאמין שכבר הבנת שבשתי התנועות יש אנשים יותר סימפטים ופחות סימפטים ושמן הסתם לא מסננים חניכים בשום תנועה - הרי אנחנו כאן בשביל לחנך. בגלל זה אני חושב שכל כך חשוב שתשאלי את השאלות שאת רוצה לשאול ושתביני את כל מה שאת לא מבינה. בנוסף לזה, חשוב לא פחות שאנחנו, הצופים, נכיר את התנועה שלך ובגלל זה אני מקווה שלא תתלהמי אם יעלו שאלות מצידי [או מצד אחרים] בקשר לנוע"ל ותקבלי את השאלות בכבוד אלינו כמו שאנחנו מנסים לכבד את השאלות שלך. כמו שאמרתי קודם, אנחנו פה בשביל לחנך ולהתחנך. אז הכי חשוב שדברים שלא ידעת תעבירי גם הלאה לחברים שלך לתנועה ולחניכים שלך [אם את מדריכה] כי בשביל לשנות דברים לא מספיק שאת תביני ותדעי אלא שכולם ידעו.

אוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווקיי..

דבר 1- זה מטרת ולא "מתרת" דבר 2- אין לי לפחות..שומדבר נגדכם.. וזה לא בסדר שאת נכנסת לפורום וישר כותבת שיש לנו בעיה אתכם..

למעלה