ושוב אני אגיד משהו
לא מבוסס ממש מדעית, אבל לפחות ממה שלמדתי בבי"ס לא הגיוני שיהיה גן "יהודי". שהרי ההגדרה של יהודי זה מי שהתגייר או מי שנולד לאם יהודייה. בקשר לגיור- לא הגיוני שמכיוון שגוי התגייר, אזי המאגר הגנטי שלו ישתנה. בקשר למי שנולד לאם יהודייה- לפי הלכה, ילד הנולד לאבא יהודי ולאמא גויה, איננו יהודי. ממה שידוע לי אין כזה דבר "גן הנמצא רק אצל האמא" (לעומת זאת, יכול להיות גן הנמצא רק אצל האב, ושהוא יעבור בתורשה, וזהו גן אשר יימצא על כרומוזום Y), כך שאם לגבר יהודי יש את הגן הזה, אזי יש לפחות 50% סיכויים, שהוא יגיע גם אל צאצאו הגוי, וכך מתבטל הסיכוי להיותו של גן יהודי
שלא יתקיים בקבוצה אחרת. * רק לשם הבהרה- כמובן שיכול להיות גן, אשר יש ריכוז גבוהה שלו אצל יהודים, וריכוז נמוך אצל לא-יהודים, זה ברור שאפשרי והגיוני. אני מדבר על מצב בו יהיה גן שיהיה אצל כל היהודים, ורק אצל היהודים, בלי יוצאים מן הכלל. למרות שאני יכול לחשוב על תאוריה, שנשמעת לי מופרכת לגמרי (היא לחלוטין לא נשמעת הגיונית, אבל היא יכולה להסביר את האופציה לגן זה), אשר יכולה להסביר (בעזרה זעומה של הגדול מכולם) איך יכול להתרחש מצב כזה. אולי יש גן ("הגן היהודי"), אשר כאשר הוא נמצא אצל זכרים, הוא יקטין את הסיכוי שלו (עד ל-0%) לעבור הלאה בתורשה, וכאשר הוא נמצא אצל נקבות, הוא יגדיל בצורה ניכרת (עד ל-100%), את הסיכוי לעבור הלאה בתורשה. אך הדבר מופרך מהיסוד, והסיכוי היחיד שהדבר יקרה זה רק אם יש אלוהים ושהוא תיכנן זאת מראש, שהרי יש היגיון בגן אשר יגרום לעותק של עצמו לעבור הלאה בסיכוי של 100% בסביבה של גוף נשי, אך לא הגיוני (שבצורה טיבעית) שיהיה גן אשר, שכאשר הוא יהיה אצל זכר, הוא יקטין את סיכוייו לעבור הלאה בתורשה, ל-0%. כדי שכזה נס יתרחש, צריך קצת יותר ממים חמים ואבקה חומה.
** אגב, אם התרחש כזה נס לפני שנים רבות, ואלוהים גרם לכך שכל היהודים/יות בנקודת זמן, וירכשו את הגן המופלא הנ"ל, הגיוני מאד שהדבר ימשיך הלאה בצורה טיבעית. שהרי כמובן שהגן הזה, אשר מבטל את עצמו בתורשה מאב לצאצא, אינו טוב ודי גרוע, אך מכיוון שרוב הזיווגים מתרחשים בתוך קבוצות סגורות (של יהודים עם יהודים), אזי הגיוני שגן כזה ישרוד עם הדורות ועד ימינו.