שלום...

ToryMaster

New member
הום?

תגיד, שמעת חוויות ממישהו שטיפלת בו? אני די בטוחה שאתה לא מאוד מוצלח לא צריך הרבה עבודה? גם בזה וגם בזה אתה משמש ככלי, כאמצעי לאנרגיה וכדרך ניתוב שלה למקום או למטרה מסוימת מה ההבדל חוץ מהשם ומזה של"מאגיה" יש מטרה יותר מורחבת?

P o M i K i

New member
אתם לא מבינים

מה שאנחנו אומרים (בעצם אני, אני לא יודע אם גם חביב הקסם התכון לזה) זה שטיפול רייקי אפשר לעשות גם בלי להשקיע הרבה מחשבה בטיפול עצמו, כמובון שזה יעזור ל"זרימת אנרגיות" אבל זה יעבוד גם בלי. לאומת זאת בכישוף צריך להגיע למצב של שינוי תודעה מוחלט, להשתמש בויזואליזציה ולהעלות אנרגיות. ברייקי זה לא חובה לעשות את זה ולהגיע למצב כזה של ריכוז בטיפול. ההבדל העיקרי בין מאגיה ורייקי זה האקט עצמו. ולפי דעתי זה הבדל מספיק גדול כדי להגיד שהם לא יכולים להחשב האותה קטגוריה

P o M i K i

New member
צודקת

דבר ראשון אני בן דבר שני את צודקת אני מאמין במישור האסטרלי, זכותו של כל אחד להאמין או לא. אבל אם אני עונה למישהו על השאלה אני יעשה את זה מנקודת ראיה שלי

ToryMaster

New member
זה לא משנה

כלום לא ברור עד שאתה לא מסוגל להוכיח את זה. מה שכן יכול להיות ברור, זו שדעתך שזה ברור, שבשבילך זה ברור, שאתה מאמין שזה ברור, זה אל ברור כל כך לגבי כל שאר העולם

Jerald_Admonds

New member
תני לי לנסות לענות על שאלותיך

א. בבקשה תמקדי את ההגדרה שלך בנוגע לעולמות מקבילים, אם אני אדע בדיוק למה את מתכוונת אני אוכל להסביר לך יותר טוב. האם את מתכוונת למישורי אנרגיה מקבילים? נמוכים וגבוהים יותר מאלו שבהם אנו מתנהלים בצורה מודעת או לא מודעת? האם את מתכוונת למישורים שבהם אנו לא מתנהלים? האם את מדברת על עולמות אחרים בסיגנון גולשים בזמן? כי אם כן אז אני לא מתכוון להגיב על זה. אנא תיהי ספציפית. ב. ראי את א. ג. אכן ישנן דרכים רבות, מדיטציות למינהן, טקסים מוזרים ומיסתוריים, טקסים יותר מודרניים וכו' וכו'. מכולם מפיקים את אותו הדבר. השאלה היא לעבר איזה דרך את נוטה? תעני על השאלה הזאת ואני אשתדל לספק לך את הכלי הדרוש לך. ד. להגדיר משהו כתור דבר זה או אחר זה בולשיט. ריפוי זה ריפוי ואפשר לטעון שזה אקט מאגי ואפשר לטעון שזה לא. הכל אותו דבר בסופו של דבר מתחת לכל מעטה המסובכות שבני אדם מקנים לו. את רוצה ללמוד ריפוי? ברצינות? מעולה! זוהי אכן מטרה ואומנות נעלת. ישנן אינספור דרכים ללמוד לרפא באינספור דרכים שונות ומשונות. אני מניח שאת מחפשת חומר בעברית? אני חושב ש- רפואה והחוש השביעי של נאדר בוטו מהוצאת מודן יהווה סיכום מצויין להרבה שיטות ריפוי שנפוצות כיום, ויסביר לך את הבסיס של רפואה אלטרנטיבית מעבר לכל המסכות השונות שהיא לובשת. וכמובן תציג בפניך מספר תאוריות של ביו אנרגיה על הדרך
אוך יש עוד ספר מעולה שנתקלתי בו בנושא לפני כמה שנים! ואני פשוט לא זוכר את שמו.. מעגלים של אור? ניראה לי.. בלע! לכי והעיפי מבט בספריה העירונית שלך, או בחנויות ספרים אלו או אחרות. לא חסר חומר בנושא!

למעלה