שלום...

BritGirl

New member
שלום...

יש לי כמה שאלות. א. האם קיימים עולמות מקבילים? ב. האם יש מעבר אליהם? ג. האם יש דרך לדעת מה הייתי בגלגול הקודם, אם כן מהי? ד. הייתי רוצה ללמוד לרפא בעזרת כוח המחשבה או הידיים או משהו בסגנון.. זו מאגיה לבנה,לא? יש ספרים בנושא? תודה רבה.

P o M i K i

New member
:)

א. כן, יש עולמות מקבילים ב. ברור, אפשר "לגלוש" עליהם בעזרת מכשיר "אנטי גבביטציה" שאל את קוין בקשר לזה:) סתם אם אתה מדבר על המישור האסטרלי אז כן יש כזה דבר ואפשר להגיע לזה בעזרת הטלה אסטרלית. ג. שמעתי שיש מדיטציה לשיחזור גילגולים אבל אני לא זוכר איפה ראיתי את זה. ד. ריפוי זה משהו אחד ומאגיה זה משהו אחר, על תנסה לחבר בנייהם סתם.

BlaT©

New member
לא מסכימה...../images/Emo41.gif

מה בלתי אפשרי בכישוף שליחת אנרגיות ריפוי?

P o M i K i

New member
אפשרי ואפילו עשיתי את זה

אבל הילינג על כל צורותייו עדין לא מאגיה. טיפול רייקי\הילינג ועוד זה שונה מטקס לריפוי. הוא דיבר על ריפוי בעזרת ידיים וזה לא מאגיה. וריפוי בעזרת המחשב זה גם לא מאגיה כי מאגיה זה הרבה יותר מכוח המחשבה. אבל ברור שזו רק דעתי זכותכם לא להסכים איתי

RainBird

New member
דיברנו שהאנרגיה היא אותה אנרגיה. הכלים שבהם אנחנו שמים אותה משנים את צורתה, אבל כל שימוש באנרגיה, לא משנה אם זה לריפוי, וגם לא משנה איזו טכניקה (כולל רייקי, הילינג, רפואה סינית שמתבססת על האלמנטים, או אפילו משרת פרחים אצטקית) זה הכל מאגיה כי הכל מתבסס במידות שונות על אנרגיה. אז לא, אני לא מסכים. כעוסק ברייקי, וכמכשף אני מזהה את אותה האנרגיה בצורות שונות. ארדן.

P o M i K i

New member
אז גם טלקנזיס

שזה להזיז דברים בעזרת אנרגיות אתה מחשיב למאגיה?

RainBird

New member
שאלה טובה. האם זה שינוי מציאות על ידי כוח המחשבה והתת מודע? אני חושב שכן. לפיכך גם זה, מאגיה.

RainBird

New member
אין הגדרות שונות כלכך למאגיה. יש הגדרות מקובלות. שבדרך כלל לומדים בשיעור הראשון. מאגיה זה הידע של הדברים שיש בטבע, מאגיה זה אמנות שינוי המציאות על ידי הרצון, אבל במילה אחת: אנרגיה. אנרגיה רוחנית + רצון = מאגיה. בין אם מטרת הרצון הוא טקס מאגי מורחב, ובין אם זה להזיז דבר בכוח המחשבה, הכל היינו הך. ארדן.

gwizard

New member
ואם נדייק יותר...

מאגיה = ויזואליזציה, כוח רצון, ריכוז ואמונה. אלו בעצם הדברים שחייבים ללמוד כדי לעסוק במאגיה פרקטית.

ToryMaster

New member
זה לא שינוי מציאות

וגם המאגיה זה לא שינוי מציאות, בשביל לשנות את המציאות אתה צריך הרבה יותר כוח ועבודה והרבה יורת אנרגיה ממה שאדם את מסוגל להפיק

gwizard

New member
הצהרה מוזרה

מאגיה זה לא שינוי המציאות ? אז מהי בדיוק ? אני מבין כי את לא התנסת אף פעם בהטלת כישוף אם זה מה שאת אומרת. מוזר, לנוכח העובדה שאת מנהלת פורום מאגיה וכישוף. אם לא הבנתי, אנא תקני.

ToryMaster

New member
לא הבנת

אתה רוצה שאני אספר לך בדיוק איזה כישוף? אני פשוט חושבת שיש לנו הגדרות שונות לגבי שינוי המציאות, כשמישהו אומר שינוי מציאות, אני חושבת על לשנות דברים ממש גדולים, כמו לגרום לשלום או להפוך את העולם לעול םשבו השמש סגולה והדשא אפור. שינוי פרטים במציאות זה מה שאנחנו עושים, לדעתי, לגרום למישהו להתאהב בי, לרפא מישהו, להציל מישהו, אלוהים יודע מה עוד

Jerald_Admonds

New member
שינוי פרטים או שינוי פרטים גדולים

מה זה משנה? זה עדיין שינוי.. ואם אפשר לגרום לשינוי קטן, אז תמיד יש פוטנציאל גם לגרימת שינויים גדולים.

gwizard

New member
הוצאת לי את המילים מהפה !

עכשיו תחזיר אותם מהר, אבל מהר ! סתם

Jerald_Admonds

New member
איווווווו

עכשיו יש לי רוק על כל הידיים! ועוד של בחור בן 24! בטח יש לך COOTIES!! עכשיו לי יש COOTIES!!!! ווווהההההה מה עובר עליי?
סתם תבורך.

Weirdi

New member
שאלות

יש לך הוכחה שיש מישור אסטרלי? אם אין לך הוכחה חד משמעית, אל תעני בצורת תשובה חד משמעית. זאת דעה. ישנם אנשים שיחלקו עליך. מה ההגדרה שלך למאגיה, שריפוי לא נכלל בה? ולמה אסור למישהו לחבר בינהם? האם אין דעות אחרות? אין הגדרות אחרות?

תשובות

אומנויות ריפוי- רייקי-לא מאגיה היליניג-לא מאגיה ד"ר חיים כץ-לא מאגיה טקס לריפוי-מאגיה!!!!! רוצה הוכחה למישור האסטרלי?צאי לאחד.. חביב הקסם

Jerald_Admonds

New member
השירשור הקטן הזה מטמטם אותי...

ידידי, מהי ההגדרה למאגיה שלך שבגללה אתה טוען שדברים כמו רייקי או הילינג הם לא מאגיה..?

אולי בעיניך..

אבל אני לא חושב שרייקי והילינג הם מאגיה. בשביל לטפל ברייקי צריכים לעבור קורס(לא ארוך יחסית) ו-וולאה!אתה מטפל! בשביל מאגיה צריכים להתאמץ... שלא תחשוב שאני מזלזל..אני עברתי קורס רייקי אחד. במאגיה יש עבודה,גם בזמן ביצוע הטקס....ברייקי אין כל כך עבודה. חביב הקסם

למעלה